Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 20 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за Тръмп: Младостта на Америка е с него! След 5 ноември светът ще е друг - бавно, но славно ще се променя и Европа

Епицентър

Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 20 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за Тръмп: Младостта на Америка е с него! След 5 ноември светът ще е друг - бавно, но славно ще се променя и Европа

56974
преди 5 часа
Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 20 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за Тръмп: Младостта на Америка е с него! След 5 ноември светът ще е друг - бавно, но славно ще се променя и Европа

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, изборите в САЩ наближават. Остават 10 дни. Те са съдбоносни не само за Америка, но и за света. На 5 ноември предстои важният избор Тръмп или Харис, мир или война. 

препоръчано

На вашето внимание представям тези няколко важни точки, които няма да чуете по либералните български телевизии на Сорос - Нова и БТВ, а отскоро и БНТ. Цензурата е толкова строга, каквато не е била и по комунизма, и така правото ви на информираност, гарантирано от Конституцията, е нарушено и отнето.

1. Fox news публикува собствено проучване, според което Тръмп води на Харис с 50% на 48%, а при залозите с над 2 милиарда долара с 58,5%. 

2. Някои агенции дават неодобрение на политиката на дуета Байдън-Харис цели 79%.

3. При Тръмп е отбелязан възход в ключови демографски групи. През 2016 г. той имаше едва 8% при афроамериканците, а в момента 29%. При испаноговорящите от 28% през 2016 г., сега е отскочил на 47%.

Между другото Обама знае, че Харис губи и се хвърли на барикадата. От няколко дни припка по сцената около Камала, за да задържи при нея афроамериканците. Нека да припомня, че Обама е този, при когото почна Майдана и Украйна загуби Крим завинаги.

4. При кого живяхте по-добре е резонен въпрос, зададен от Тръмп по време на кампанията. Повечето отговори са: “При Тръмп по същество нямахме инфлация, улиците бяха по-безопасни, границите по-сигурни“.

5. При Тръмп без съмнение светът беше в мир. Като президент той не направи войни, а и се извини на сърбите за войната на Бил Клинтън и сенатор Джо Байдън през 1999 г.

6. Тръмп успешно атакува спорните щати, както и бастионите на Демократите. В Ню Джърси събра митинг от 100 000 души, предизвика фурор в Бронкс. 

7. С изумление и възторг гледам Ралито на Тръмп. Невероятна вълна е направил сред белите и млади избиратели. Пълни зали и стадиони, отвсякъде се чуват викове “Тръмп, Тръмп, Тръмп!“, “Борба, борба“ и “USA, USA, USA!“.

8. Тръмп се оказа много смел политик! Макар и прострелян и с неяснота за още стрелба, не се уплаши, а окървавен се изправи в цял ръст, за да призове за борба!

9. Макар и в напреднала възраст, Тръмп е в супер форма. Прави по няколко ралита на ден, говори с часове без да чете. Има стойка на държавен глава в тези тежки времена.

10. Прокурорите на Сорос и Байдън - Смит, Джеймс и Алвин Браг, не можаха да го пречупят и уплашат със заведените 100 дела. Опитът Тръмп да бъде изкаран най-големият престъпник на Америка за всички времена беше отвратителен, сложи голямо петно на Щатите и имаше и обратен ефект.

11. Тръмп е решен да спре войната в Украйна, която разсипа страната. Жертвите са близо милион. 

12. Тръмп получи подкрепа от най-богатия човек в света - Илон Мъск, и то категорична, публична и щедра. Интервюто на Тръмп с Тъкър Карлсън в платформата Х на Мъск беше гледано от 260 милиона зрители.

13. Тръмп получи ярка и публична подкрепа от потомъка на най-славната фамилия Демократи - Робърт Кенеди Младши, който се качи до него на сцената.

14. Тръмп решително превзе Републиканската партия! Тя е силно Тръмпистка. Няма Хейли и Мейли, Помпео и Момпео, които навремето го предадоха. На преден план са истинската находка Ванс, Доналд Тръмп Младши, Рамасвами, вече Тулси Габард, снаха му Лара.

15. Тръмп е срещу лудостта трети пол и ще забрани мъже да бият жени по спортни мероприятия като Олимпиадата и други световни спортни форуми.

16. Тръмп е явление, което надхвърля Републиканската партия. Той е антиглобалист и противник на Сорос. За укрепване на националната държава е, за историческата памет, срещу Майданите и износа на цветни революции. Той е срещу незаконната миграция и джендъризма. Твърдо е за традиционното семейство и християнските ценности.

17. Тръмп беше наричан по най-безсрамен начин, че е Хитлер и то от авторитет като Хилъри Клинтън, беше наричан прасе и куче от смахнати и откачени холивудски величия. Беше обвинен, че ще заграби властта завинаги, при все че беше вече един мандат президент. 

Хилъри дори сравни митинга на Тръмп, който ще се проведе в неделя в “Медисън Скуеър Гардън“, с нацисткия митинг от 1939 г. в същата зала.

Това изигра лоша шега на неговите противници. Те станаха за смях със своя примитивизъм. 

18. ЕС, който е подвластен на Сорос и Байдън, не защити Тръмп от политическите репресии. Имаше едно изключение - Виктор Орбан, който ги сравни с репресиите по време на комунистическите времена. Този ЕС ненавижда Тръмп и обратно. Това ще стане бързо ясно.

19. Тръмп заложи в Европа на Виктор Орбан. Кани го два пъти в дома си, организира му специален концерт. Нарече го умен, смел и брилянтен. Дори изрично спомена името му пред цял свят по време на дебата с Харис. 

Доналд Тръмп Младши определи ЕС като неолиберално блато на Сорос с един християнски и консервативен остров - Унгария.

20. Според президента Байдън властта в Америка няма да бъде предадена мирно. Сигурно ще има патаклама срещу тази вълна, която ще помете Демократите. Но тя не може да бъде спряна! Промяната през ноември 2024 г. ще е по-голяма от тази през ноември 1989 г. Тогава си отиде комунизмът, сега ще си отиде глобализмът!

Но какво ще стане, ако все пак спечели Харис? Ами война. Засега само Орбан осигури сигурността на страната си, че руски бомби няма да падат над унгарските градове.

При победа на Тръмп ще има челен сблъсък с ЕС. Европарламентът ще приеме истерични декларации като например за новата американска външна политика. ЕК ще се гърчи. Ще има вербални излияния. Той Туск вече го каза: “Със съюзник като Тръмп не ни трябват врагове“. Президентът пък в негов стил ще ги сиктирдоса.

Досега на българските власти им беше лесно. Работиха си с Америка на Сорос и Байдън и с ЕС, подвластен на Сорос и Байдън. Но вече Америка ще е друга...

Бавно, но славно ще се променя и Европа. Изборите през септември го доказаха. В Източна Германия победи Алтернатива за Германия, в Чехия победи Бабиш, а Кикл в Австрия. В Словакия соросоидите гръмнаха Фицо, но той, слава на Бога, остана жив. 

Ще трябва да се адаптираме. Но как? Времето е наше...

За да не съм голословен за Вълната Тръмп, гледайте възторга, с който той беше посрещнат снощи в Темпе, Аризона. Поклон на Доналд Тръмп!

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК