Георги Марков емоционално: Не се предавай, Доналд Тръмп! Тръмпизмът ще е вечно жив

ТОП 2

Георги Марков емоционално: Не се предавай, Доналд Тръмп! Тръмпизмът ще е вечно жив

18316
на 15.01.2021
Георги Марков емоционално: Не се предавай, Доналд Тръмп! Тръмпизмът ще е вечно жив

Не се предавай, Доналд Тръмп! Не се гаси туй, що не гасне! Този емоционален пост публикува във Фейсбук народният представител от гражданската квота от ГЕРБ Георги Марков.

препоръчано

С него той си взима своеобразно довиждане с отиващия си американски президент Доналнд Тръмп. Бившият конституционен съдия изброява и успехите, които постигна Тръмп на международната сцена и в международната политика. Наред с това, той прави и твърдото заключение, че това, което Тръмп направи, ще остане вечно. Нещо повече - Тръмпизмът ще бъде вечно жив.

Ето и какво написа още Георги Марков: 

От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА на коронавируса, но на световната политическа сцена остава ЯВЛЕНИЕТО ТРЪМПИЗЪМ. НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА! ДА НА ПАТРИОТИЗМА! ДА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ! ДА НА ЗАЩИТАТА НА ГРАНИЦИТЕ ОТ НЕЗАКОННИ МИГРАНТИ! ДА НА НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ! ДА НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ – ДА НА КОЛЕДА, ДА НА МАМА, ДА НА ТАТКО.

Благодаря Ви, президент Доналд Тръмп! Защото осъдихте ИЗНОСА НА ДЕМОКРАЦИЯ. "Арабската пролет“ стана ужасно "ислямско лято“! Заличиха се от картата цветущи държави в Близкия Изток, в които при комунизма български лекари, инженери и работници, изкарваха бели пари за черни дни. В Западна Европа тече обезглавяване от Ислямска държава на учители, свещеници, полицаи; изнасилват се и се убиват малолетни момичета; премазват се християни на Коледа, разстрелват се хора насред бял ден; палят се катедрали. Примери много – Франция, Германия, Холандия, Австрия, Белгия и т.н.

Благодаря Ви, президент Тръмп, че се извинихте на сърбите за ужасната война на Клинтън през 1999 г. в Сърбия – от бомбардировките загинаха хиляди, в това число деца и журналисти. За чий беше разрушен мостът на Нови Сад, където живеят и етнически унгарци?

Благодаря Ви, президент Тръмп, че ПОМИРИХТЕ НЕПОМИРИМОТО – икономически договор, помирение между Израел и страни от Близкия Изток, между Косово и Сърбия. Затова Ви поздрави и вече английският премиер Борис Джонсън.

Благодаря Ви, президент Тръмп за фантастичното посещение във Варшава и думите, че: "Вишеградската четворка е новият мотор на Стара Европа!“

Г-н Президент, в Европа имате невероятни приятели – легендата Виктор Орбан. Човекът, който имаше кураж да изгони съветските танкове през 1989 г., а имаше кураж да изгони от Унгария и Сорос. Онзи „светец“, на име Сорос, който на форум в Давос, Ви нарече "мошеник“. Както каза, Стив Банън в Будапеща, Орбан беше Тръмп преди Тръмп да бъде Тръмп – 2014 г. той се отказа от неолибералния комунизъм. Той "зарази“ полското трио Качински-Дуда-Моравецки, както и словенския премиер Янез Янша.

Днес в Будапеща идват "стари кримки“, като Вацлав Клаус, Саркози и Вилдерс. Но най-радостното е, че в унгарската столица при Орбан идват млади и високообразовани вестничари: новото френско чудо – 34-годишният професор Франсоа Белами, Тиери Боде от Холандия, Дъглас Мъри – автор на книгата "Странната смърт на Европа“, Норберт Хофер от Австрия, фантастичната Джорджия Мелони, която ще управлява Италия, Лоран Обертан от Франция, на телефона е винаги Сантяго Абаскал от Испания и фантастичната нова звезда на Франция Марион Марешал. На телефона е винаги и сръбският президент Саша Вучич.

Унгария обаче е малка страна, както признава самият Орбан, и нейният глас в световните дела е пропорционален – малък, но се чува високо, затова той имаше кураж единствен в Европа да Ви подкрепи 2016 г. и 2020 г.

Но, всички те имаха нужда от решителен глас на велика страна, каквато е Америка. Вие им „дадохте“ този глас на квадрат. Та зад Вас стоят 75 МЛН. АМЕРИКАНЦИ – ЖИВИ И ИДЕНТИФИЦИРАНИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ УРНИТЕ.

Г-н президент Тръмп, ТРЪМПИЗМЪТ ще е вечно жив! НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ! Обикаляйте страната, за да не Ви затворят устата – Вашите избиратели имат нужда от Вас! Синът Ви Доналд Тръмп-младши е с Вас. Той е 30 г. по-млад от Байдън, времето е негово.

Бог да Ви благослови! Бог да Ви пази! Бъдете здрав!

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това