Георги Марков емоционално: Goodbye, Доналд Тръмп! 2024 г. - на бял кон в Белия дом

Акценти

Георги Марков емоционално: Goodbye, Доналд Тръмп! 2024 г. - на бял кон в Белия дом

24942
на 19.01.2021
Георги Марков емоционално: Goodbye, Доналд Тръмп! 2024 г. - на бял кон в Белия дом
Автор:   ПИК

Goodbye, Доналд Тръмп! 2024 г. - на бял кон в Белия дом. Това написа на страницата си във Фейсбук бившият конституционен съдия и сегашен депутат от ГЕРБ Георги Марков. Повод за емоционалния му коментар е последният ден от пребиваването на президента-републиканец Тръмп в Белия дом. От утре в тази длъжност ще встъпи демократът Джо Байдън.

препоръчано

Ето какво пише още Марков:

Приятели,
Да кажем довиждане на Доналд Тръмп до 2024 г., когато ще се завърне на бял кон в Белия дом - било той, било Доналд Тръмп-младши.
Доналд Тръмп надхвърли фигурата на силен американски президент, зад който застанаха 75 млн. живи американци, идентифицирани на урните. Той е лидер на световно явление и движение, наречено Тръмпизъм. Според унгарските медии, зад него стоят седемстотин милиона души по света. Те казват: НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, НЕ НА ИЗНОСА НА РЕВОЛЮЦИИ, НЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ И ЗАПУШВАНЕ НА УСТА, НЕ НА НЕЗАКОННИЯ ВНОС НА МИГРАНТИ, НЕ НА ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА. Те казват: ДА НА ПАТРИОТИЗМА, ДА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА, ДА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ, ДА НА ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ, ДА НА НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНИЕ, ДА НА ТРАДИЦИОННИЯ БРАК, ДА НА МАМА, ДА НА ТАТКО.
Да благодарим на Доналд Тръмп, че отказа да присъства на встъпването в длъжност на Байдън. ЧЕСТТА Е ПО-ВИСОКА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ПРОТОКОЛА.
Да благодарим на Доналд Тръмп - той беше НАЙ-ДОБРИЯТ!
Приятели, да му изпратим музикален поздрав с "The best" на Тина Търнър:

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това