Георги Марков за речта на Борисов: Бойко, хвърляй мандата и нека си търсят нов Орешарски! Никакви 10 депутати за Слави

АВТОРСКИ НОВИНИ

Георги Марков за речта на Борисов: Бойко, хвърляй мандата и нека си търсят нов Орешарски! Никакви 10 депутати за Слави

200900
на 07.04.2021
Георги Марков за речта на Борисов: Бойко, хвърляй мандата и нека си търсят нов Орешарски! Никакви 10 депутати за Слави
Автор:   ПИК

Бившият конституционен съдия Георги Марков коментира окончателните резултати и претенциите на "Мутрите" и "умно красивите" за управлението.

препоръчано

Ето какво казва Марков в свой анализ, в който призовава победителите от ГЕРБ да предадат властта на новите месии: 

ЦИК определи окончателните резултати.

Слава Богу, че някои политолози ни взеха за дебили: едни казаха, че изборите са спечелени от 100-ина и няколко хиляди зад граница; други, че са спечелили младите, гласували следобед; а трети направо ни взеха за мезе – били спечелили протестърите.
И така: според ЦИК, Конституцията и гласа народен и Божий,

ПОБЕДИТЕЛ ЗА ПЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ Е БОЙКО.

При това, победител №1 в Европа.

ГЕРБ приземи и разгроми БСП на срамните 15%.

Бойко унижи омбудсмана си Мая на комичните под 5%. Остави министъра си Христо Иванов и убийците на СДС от ДСБ под психологическите 10%.

При толкова слаба политическа конкуренция е нормално „Шоуто на Слави“ да вземе сребърните медали. Ако живеехме в нормални държави, като Гърция и Унгария, според техните изборни закони, със своя резултат Бойко щеше да има абсолютно мнозинство.

Ние си караме 30 г. по примитивната и разбиваща парламентаризма в България пропорционална система, приета от БСП 1991 г., с нисък 4% праг, в това число и коалиции. Затова се обрекохме на коалиции с коалиции и нестабилни парламентарни мнозинства.

Бойко няма с кого да направи мнозинство, затова по Конституция мандатоносител ще бъде „Шоуто на Слави“.

Бойко ще е ЛИДЕР НА ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИЯ, ПРИ ТОВА ПОБЕДИЛАТА ОПОЗИЦИЯ.

Ще ни управляват победените, формирали новия отечествен фронт срещу ГЕРБ – Слави, Мая, Христо, Корнелия и ДПС. Победени ни управляваха вече при Беров и Орешарски, резултатът е на лице – паралелна държава, международна изолация, спрени еврофондове.

В европейските държави лидерите поемат отговорност за управлението, в България лидерите на победените се скриха – не могат да поемат отговорност да управляват и са прави, защото не могат.

БОЙКО, ДАЙ ИМ ДЖИПКАТА ДА ТЪРСЯТ ПРЕМИЕР, ЧЕ СТАНАХА ЗА СМЯХ. Белким, намерят Орешарски.

Приятели, не се налага Бойко да им дава 10 депутата, те си имат 170. Това, което се налага, е Бойко да остави новото ОФ на победените само в парламента.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това