Георги Марков пред ПИК: България от утре е под президентски юмрук и пред национална катастрофа. Протест му е майката - друго нищо не ни остава!

ЧАС ПИК

Георги Марков пред ПИК: България от утре е под президентски юмрук и пред национална катастрофа. Протест му е майката - друго нищо не ни остава!

226834
на 04.05.2021
Георги Марков пред ПИК: България от утре е под президентски юмрук и пред национална катастрофа. Протест му е майката - друго нищо не ни остава!
Автор:   Георги Марков

Уважаеми читатели на ПИК, 

препоръчано

165 победени депутати образуваха неолиберален анархо-комунистически Отечествен фронт срещу победителата партия ГЕРБ. Въпреки конституционното си мнозинство, се отказаха да управляват, защото са страхливи и некомпетентни. За 20 дни опростачиха парламентаризма, излъгаха избирателите си и ни хвърлиха в правителствена и парламентарна криза и избори до дупка.

От утре сме ПОД ПРЕЗИДЕНТСКИ ЮМРУК. Под президенсткото управление на човек, който дори и не показа усилие, че може да олицетворява единството на нацията, на човек, който многократно излезе от рамките на конституционните си правомощия и човек, който стана президент само на част от българите - неолиберали и анархо-комунисти.

Президент, който дезертира от функциите си на главнокомандващ по време на биологичната война коронавирус. Дори един път не свика КСНС.

Докарахме се дотук - парламентарна държава, по време на биологична война, да нямаме парламент, а изборите да се провеждат от президентско правителство и назначена от президента ЦИК.

България влиза под юмрука на президентска диктатура с неясен край, защото очевидно изборите ще са опорочени.

Въвеждането на машинно гласуване под егидата на Радев, Е ТЕЖКА ОБИДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, ИЗЛАГА НИ В ЕВРОПА И НАРУШАВА СВЕЩЕНАТА ТАЙНА НА ВОТА - член 10 от Конституцията.

Конституционният съд не може да помогне, дори и да отмени машинното гласуване, защото няма да има парламент, който да поправи безумието. 

След 30 г. демокрация, анархо-комунисти и неолиберали, НИ КОНФИСКУВАХА НАЙ-СВЕЩЕНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ КОМУНИЗМА - КОНФИСКУВАХА НИ ИЗБОРНАТА БЮЛЕТИНА! С това оръжие, над 92% от българските избиратели и над 82% от тях, 1990-1991 г., излязоха в битката комунизъм или демокрация. Милиони пуснаха бюлетината "На на комунизма!".

България от утре е под президентски юмрук и ботуш, с президентски ЦИК и правителство без парламент. Чака ни национална катастрофа - политическа, икономическа и хуманитарна криза. 

Върнаха ни 30 години назад. Протест му е майката - друго нищо не ни остава!

P.S. ГЕРБ е прецакан с квотата си в ЦИК и трябва да бойкотира този орган, като не участва в него!

коментара записа Ивайло Атанасов

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: На Светли петък отбелязваме голям празник, свързан със Света Богородица! Черпят тези четири имена ВЯРА: На Светли петък отбелязваме голям празник, свързан със Света Богородица! Черпят тези четири имена
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите в мъртва хватка в последния ден на безславното 45-о Народно събрание - гледайте НА ЖИВО! ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите в мъртва хватка в последния ден на безславното 45-о Народно събрание - гледайте НА ЖИВО!
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това