Георги Марков пред ПИК: Живот си живее Радев! Вместо да се занимава с бомби и пожари, си ходи на Олимпиада - апотеоз на джендър идеологията

Акценти

Георги Марков пред ПИК: Живот си живее Радев! Вместо да се занимава с бомби и пожари, си ходи на Олимпиада - апотеоз на джендър идеологията

453345
на 29.07.2024
Георги Марков пред ПИК: Живот си живее Радев! Вместо да се занимава с бомби и пожари, си ходи на Олимпиада - апотеоз на джендър идеологията

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Церемонията по откриването на Олимпиадата беше изключително неуважение към християните. Това написа в X най-богатият човек в света Илон Мъск.

препоръчано

Виктор Орбан, който говори пред хиляди унгарци в Трансилвания, рече: "Да не обиждаме французите, че ни обиждат като християни. Добре е да се види всяка страна, какво представлява".

В Париж имаше целия ден не Олимпийски дух и купон, а дрънкане на оръжие от тежко въоръжени рейнджъри, които парализираха предвижването на гражданите от основателен страх. Духът от страх от атентати и безредици победи жизнерадостния Олимпийски дух. Самата пък церемония беше апотеоз на джендър идеологията.

Влаковата парализа бе в тон и с доста неудобства за спортистите. Като се почне от неудобните матраци с ширина от 80 см, та се стигне до цирка със състезателите по спортна стрелба, които в Шатору бяха настанени в общежитие без бани в стаите, а с една на етажа...Les Miserarables!

След 30 години на мигрантите няма да им се налага да преливат гласове, защото ще си направят етнически партии като например Африканско лято, Арабска пролет, Марокански меч и т.н.

Така ще е, вика Орбан, където гостите станат в много повече от домакините.

Подигравка с Тайната Вечеря, това е днес Западна Европа, а ЕС е със столица, в която 70% от населението не е европейско... Честито!

Франция върнала легендата за себе си, вика Господинов. Да опита се да покаже Славното си минало, на фона на Тъжното настояще. Париж не приличаше на Олимпийска столица, а на военизиран град пред гражданска война. Това е истината...

В България шест конституционни съдии пуснаха безобразието Обикновено Народно събрание да отнема правомощия на пряко избран държавен глава във връзка със служебните правителства. Плевнелиев преди време им беше казал, че Радев, срещу когото са промените, ще е още 2, а не 20 години. Голям хаир му направиха - освободиха го отговорност. Вместо да се занимава с бомби и пожари, си ходи на Олимпиади. Живот си живее и си чака времето... Той вече не отговаря за служебното правителство.

В Америка Харис ще бъде пометена, който не вярва да види видеото снощи от митинга Тръмп - Ванс в Минесота.

Вицепрезидент на Тръмп за Европа ще бъде Виктор Орбан!

Георги Марков, специално за ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК