Георги Марков пред ПИК с горещи 10 ПРОГНОЗИ какво ще се случи по света и у нас: Виденова зима, пак опираме до Бойко

АВТОРСКИ НОВИНИ

Георги Марков пред ПИК с горещи 10 ПРОГНОЗИ какво ще се случи по света и у нас: Виденова зима, пак опираме до Бойко

164540
на 23.09.2022
Георги Марков пред ПИК с горещи 10 ПРОГНОЗИ какво ще се случи по света и у нас: Виденова зима, пак опираме до Бойко

Гореща прогноза в 10 точки какво предстои да се случи по света и у нас, направи специално за ПИК един от най-добрите познавачи и анализатори на родния и световен политически живот - Георги Марков.

препоръчано

1. Изборите няма да решат политическата криза у нас и ще има нови бързи предсрочни избори. Машинното гласуване и ужасната избирателна система ни обричат на избори до дупка. Ето - италианците направиха така, че в неделя 1/3 от депутатите ще се избират мажоритарно. В понеделник адзурите ще се събудят с дясна коалиция с абсолютно мнозинство близко до 2/3, начело с Джорджия Мелони.

2. Тази зима ще е по-тежка от Лукановата и Виденовата. Спасителите свършиха. Пак опираме до Бойко. Просто няма друг, който да има опит и гъвкавост да се оправи в предстоящите небивали изпитания. Ако не го изберем, ще се окажем мазохисти, ще настъпи национална катастрофа. И Орбан да вземем под наем, няма да може да ни оправи!

3. Само с едно изречение, че няма да прати войската ни срещу руснаците, Костадин Костадинов от "Възраждане", вече е на второ място на изборите. Като историк е научил добре, че цар Борис lll дори е успял да убеди чудовището Хитлер, че няма как народът ни да тръгне срещу руснаците. Прочее, и цар Симеон ll, близък с краля на Англия, рече: "Винаги с ЕС, никога срещу руснаците“. Знае човекът, че без Гурко, Столетов и Скобелев президент днес щеше да ни е Султан Ердоган.

4. Войната в Украйна е вече официално НАТО-Русия. Прав е Станишев, роден в Херсон, съветски и руски гражданин до 1995 г., историк и шеф на ПЕС, че в тази война няма невинни.

Руснаците направиха агресията, но американците с тройката Сорос-Байдън-Нюланд и Си Ен Ен направиха Майдана през 2014 г.

Пожелавам на агенция ПИК да пусне резюме от закуската на Сорос с лидерите на “Отворено общество“ и посланика на САЩ Джефри Пайет от 31 март 2014 г. Още тогава е ясно, че Украйна става американска колония. Виктория Нюланд директно казва кой да е пример и избира Яц (Арсений Яценюк) и отхвърля Клич (Владимир Кличко). При това, още тогава Виктория Нюланд казва "Майната му на ЕС!". Та ние сме сиктирдосани европейци и до днес! 

5. Един чичко, бивш посланик на САЩ в Украйна, каза, че руснаците са идиоти. С действията си били довели до разширяване на НАТО с Швеция и Финландия. Храбри са милите финландци, ама не са Китай и Индия, с които Русия направи 2 седмици военно учение. Да не говорим, че тези дни Иран се присъедини към Шанхайския икономически съюз, зад който стоят мощни икономики, военна сила и 4 милиарда население.

6. Към Коледа вече Европа ще е в нокаут. Тя ще бъде буквално изпотрошена от народен гняв, а правителствата изгонени с шутове и камъни. Ще има кръвопролития заради фалити и скотски средновековен живот на свещи, на студ, без пране и къпане. Макрон, Шолц, Рюте и компания предадоха Европа, направиха я американска колония без право на глас.

Русия и САЩ имат негласен консенсус за слаба Европа. Като дойде на 8 ноември Тръмп, ще повтори думите на Нюланд “Майната й на Европа!". САЩ и Русия ще се разберат и федерализират Украйна. Ердоган ще ни пусне мигрантите, които заедно с третия пол ще ни довършат.

7. САЩ ще спечели войната, но по Си Ен Ен, а руснаците на украинския терен. Войната от идния понеделник за тях става Отечествена, а те такава не са губили. Войната, от щадителна, може да стане разрушителна - от 3-та на 9-та степен по Рихтер и Киев може да бъде изпепелен за ден.

8. Тръмп, Меркел и Саркози нямаше да допуснат тази война. Днес Европа няма лидер, който да има авторитет за посредник на мирни преговори. ЕС загуби войната преди да е започнала, самоубивайки се със санкциите, ударили не руснаците, а европейците.

9. Русия и Украйна не са членове на НАТО и член 5 от натовския договор изключва намеса на България. Онзи Магарев (Тодор Тагарев - б.ред.) и други провинциални соросоиди да взимат пушките и да отиват доброволци на фронта. Конституцията го позволява.

10. България се разпада пред очите ни! Президентска република заменя парламентарната без промяна на Конституцията. Конституционния съд е в непълен състав, ВСС също.

Тотално сме загубили суверенитет, командва ни чуждо посолство. Байдън ни определи премиерът, ама като видя провала на Кирчо, не дава нови указания.

С ареста на Борисов се върнахме през септември 1944 г.

Президентът сиктирдоса всички партии. Телевизиите ни държат в информационен мрак. Македонски и албански чиновници си правят ташак с нас, по площади в балкански столици ни наричат въшки, татари и фашисти.

Ако другарят Тодор Живков беше жив, щеше да каже прословутото си “Ха-ха-ха! Приземяване, приземяване, приземяване. Егати държавата, егати демокрацията, егати промяната!.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК