Георги Марков: Президентът затваря Домовата книга! Кой е на снимката до Харис...

Акценти

Георги Марков: Президентът затваря Домовата книга! Кой е на снимката до Харис...

564277
на 23.07.2024
Георги Марков: Президентът затваря Домовата книга! Кой е на снимката до Харис...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ГАТАНКИ

препоръчано

1. Кой ще стане премиер, ако Главчев се откаже и другите от "Менюто" на Христо Иванов също? Няма друго меню! Президентът затваря Домовата книга! Няма кой да ни каже, Конституционният съд мълчи даже.

2. На 18 юли в Европарламента ония Вебер вика, че Орбан е лош. Часове по-късно в Милуоки, приемайки номинацията за президент от Републиканците, Тръмп нарече Орбан “Велик лидер!”
На кого да вярваме?!

3. Урсула вика войната да продължи, а Кличко казва, че Украйна не е в състояние да издържи! Кой е по-компетентен по темата?!

4. Кой е на снимката до Харис...
Веднага пусна пост: “Да се обединим около Харис - тя е американската мечта!”

Георги Марков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК