Георги Марков разбиващо пред ПИК: Тръмп нокаутира Байдън, Франция и Германия унижиха Италия

Акценти

Георги Марков разбиващо пред ПИК: Тръмп нокаутира Байдън, Франция и Германия унижиха Италия

244446
на 28.06.2024
Георги Марков разбиващо пред ПИК: Тръмп нокаутира Байдън, Франция и Германия унижиха Италия
Автор:   Георги Марков

Последвайте ни в Google News Showcase

Тръмп нокаутира Байдън, Франция и Германия унижиха Италия

препоръчано

Уважаеми читатели, вчера бе интересен политически ден в САЩ и Европа. В неделя предстоят драматични предсрочни парламентарни избори във Франция. Ето някои истини, които няма да чуете по Сорос ТВ - Нова и БТВ.

1. В САЩ необичайно рано Си Ен Ен проведе президентски предизборен дебат. Доналд Тръмп разгроми и нанесе политически нокаут на Байдън. Съпругата му си го прибра. Байдън бе толкова неадекватен, че Тръмп вика: "Наистина не разбрах какво каза по този въпрос и той самият не знае!".

Според Тръмп вече 3,5 години Америка живее в Ада, а изтеглянето от Афганистан и смъртта на елитни войници е най-големият срам в историята на страната. Байдън се изтърва, че при него нямало убити американски войници.

Тръмп натърти, че при него Путин нямаше да нападне Украйна и обеща да спре войната преди да встъпи в длъжност на 20 януари догодина.

Тръмп нарече Зеленски "най-големият търговец в света, който всеки път си тръгва с по 60 милиарда долара от Америка", което води и до безброй украински жертви.

2. Положението при Демократите е стресово, щом Си Ен Ен публикува анкета, че Тръмп печели дебата със 67% на 33%.

Тръгна приказка в "Политико" и други медии, че август на форума на Демократите Байдън ще бъде оттеглен по здравословни причини. Но е очевидно, че в кръга на Клинтън-Обама-Сорос не се вижда печеливш кандидат. Робърт Кенеди-Младши би бил печеливш кандидат, но бе прокуден, въпреки че е от славно семейство на Демократи, той напусна партията несъгласен с войната.

През съдия Хуан Мърчан от Манхатън, който е спонсор на Байдън, е възможно в първата десетдневка на юли да Хвърлят Тръмп в затвора, което ще го направи обаче мъченик и ще стане Президент-Дисидент.

Така ако оживее след 120 дни, Тръмп ще помете Байдън на изборите.

3. На Европейски съвет Урсула бе избрана въпреки волята на Италия, което е голям шамар за страната от Франция и Германия. И урок за Мелони, която доста време го игра Ала-Бала. Вчера тя не подкрепи Урсула, както и Орбан, който гласува против. Но й бе показано, че съюз ЕНП-ПЕС-АЛДЕ ще кара влака.

Макрон и Шолц с по 13% подкрепа на Евровота на 9 юни отсвириха Мелони, която не загуби срамно изборите като тях, а напротив - спечели ги убедително с 29%.

Маските паднаха. Никаква разлика няма между ЕНП, ПЕС и Макрон. Всички са неолиберали под егидата на Сорос и са на един фронт за войната, миграцията на Ножа и ЛУДОСТА Трети пол.

Шолц и Макрон бързаха вчера да пробутат Урсула, докато Вилдерс не е сменил Рюте, простреляният Фицо отсъства и Кикл още не е бил Нехамер в Австрия.

Прав е Орбан, че много европейски граждани бяха излъгани след Евроизборите. Най-вече във Франция, където Льо Пен спечели Евровота със закана да изрита Урсула, а на този акъл бяха и Земур, Марион Марешал и самите Републиканци от ЕНП. Срещу Урсула бяха и победителите на изборите в Чехия, Австрия, Холандия, Белгия, Словения...

Олевяването на ЕНП стана още при Меркел - тя дундуркаше Шолц като финансов министър, а в Австрия Нехамер е в коалиция със зелените.

Прочее, в неделя предстои историческа победа на Льо Пен и Бардела над партията на Макрон с двуцифрен резултат. Тепърва ще чуем мнението на Льо Пен защо Макрон бе се съобразява с мнението на френския народ.

4. На 1 септември в Саксония и Тюрингия предстои триумф на Партията Алтернатива за Германия, която ще бие ХДС и ще разгроми Зелените и Шолц.

Източногерманците, които бутнаха Берлинската стена 1989, отново са на висота и не искат Война и Миграция на ножа. Само преди дни 20-годишно момче в Германия бе убито за това, че носи кръст, от малолетни мигранти с главен герой малолетен сириец.

5. От понеделник Унгария е ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛ. Мотото на Орбан е: "Да направим Европа отново Велика!". Има в дневния ред и България в сухопътен Шенген.

За жалост Европа няма как да стане Велика, след като Западът изостави християнството и се африканизира и ислямизира. Чакат го партии Арабска Пролет, Африканско лято и Граждански войни, за които 20 френски генерали вече писаха на Макрон.

Орбан го знае и затова в сряда няма да отиде нито при Мелони, нито при Льо Пен, а прави малка група от десни партии в Централна Европа - Кикл в Австрия, Бабиш в Чехия, Янша Словения. След победата септември в Австрия на Партията на Свободата се стяга Австро-Унгарски съюз срещу Войната, Миграцията и Третия пол. Поляците на Качински и Моравецки са на кръстопът.

И така: Победата на Тръмп се задава краят на Войната и Свободата наближава.

Георги Марков, специално за ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК