Георги Марков специално за ПИК: Днешното гласуване в парламента е червена лампа за ГЕРБ - демокрацията ни е кретенизирана и стабилно правителство няма да има

Акценти

Георги Марков специално за ПИК: Днешното гласуване в парламента е червена лампа за ГЕРБ - демокрацията ни е кретенизирана и стабилно правителство няма да има

325763
на 19.06.2024
Георги Марков специално за ПИК: Днешното гласуване в парламента е червена лампа за ГЕРБ - демокрацията ни е кретенизирана и стабилно правителство няма да има
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Източна Германия ще въстане на изборите след три месеца в Саксония,Тюрингия и Бранденбург. Източногерманците няма да търпят миграцията на ножа и ще изберат да си управлява "Алтернатива за Германия"!

препоръчано

Ужасно клане от афганистанец след откриване на Европейското по футбол край Магдебург. Убито е 23-годишно момче, посечени са много младежи, тежко ранени са двама възрастни.

Ден след това в Инголщат, Бавария, отново афганистанец закла германски младеж. И всичко това след зрелищното убийство на полицай преди седмица в Манхайм.

Елате ще се справим! Тези думи на Меркел се помнят в Източна Германия, затова нейната партия ХДС ще бъде победена в бившето ГДР, а Щолц ще има едноцифров резултат.

Ако Дрезден и Лайпциг не се бяха разбунтували в първите дни на ноември 1989 г. и излезли на улицата с викове: "Ние сме народът", Берлинската стена щеше да си стои. Източните, а не западните немци я свалиха на 9 ноември, докато Кол и Геншер бяха в Полша.

Прав е Орбан, когато каза: "Ако не бяхме въстанали и чакахме западняците, още щеше да има СИВ и Варшавски договор".

Франция е пред революционна победа на Льо Пен и младата политическа надежда на Жордан Бардела. С около 15% нейната партия води и на Макрон, и на обединената левица.

Изнасилването на 12-годишно момиченце разтърси Франция и показа, че са прави онези 20 генерали, които писаха на Макрон, че страната е пред гражданска война между исляма и християнството. И ислямът я печели, а армията трябва да се намеси.

10 дни преди изборите Льо Пен предупреди, че се надига ислямо-левизъм, който ще унищожи свободна Франция.

Голямата преднина на Льо Пен и победата й на Евровота вероятно ще наложи на Макрон да отложи гласуването за шеф на ЕК. Един от основните лозунги на Льо Пен е "Долу Урсула".

Бламирането на красивата кандидатка на ГЕРБ за шеф на парламента показва пълната КРЕТЕНИЗАЦИЯ на парламентарната ни демокрация.

След 35 години демокрация Африканеца, Чалгата, Соросоидите и остатъкът от БСП не са разбрали, че председателското място на парламента се отрежда от гласа народен и Божи, и се полага на победилата партия.

Гласуването днес е червена лампа за ГЕРБ. Сбогом на илюзиите. Няма как да има стабилно правителство! И да бъде избрано то няма да може да управлява и ще бъде разрушено. За ГЕРБ ще остане щета, за коалиция с очевидни злосторници и падане под 500 000 гласа.

Не е вярно, че нищо не свързва ПП с ДБ освен борбата за постове и омразата към Борисов. Свързва ги Сорос, който плаща и поръчва музиката.

Това, че ДСБ били "други", защото са в ЕНП, е доста комичен аргумент. Ами в ЕНП е пълно със соросоиди. Онзи ден в Будапеща дойде Манфред Вебер и взе в ЕНП цялата доларова неолиберална левица на Петер Магяр и уж партията му Тиса, дето Орбан ги размаза на изборите с 2 милиона гласа. Самият Вебер се бореше всеки ден навремето Виктор да не изгони университета на Сорос от Будапеща. И още държи Бай Радан, който рече бай Х...й на Бойко и игра в ЕП с Елена Йончева.

И ПП, и ДБ са креатура на Националния Демократически институт на САЩ, финансиран от Сорос.

Да припомним, че Костов награди Сорос с орден "Стара Планина", след това тръгна лафът "Партизаните на Сорос" и след време ДСБ уби СДС.

Институтът за правни инициативи на правната нула Христо Иванов е рожба на Сорос, а Кирчовците кадри на "Америка за България". Всички до един.

Като избирател на Борисов, очаквам той лично да внесе в парламента състав, структура и програма на правителство, защото е победител на изборите и най-подгитвен за премиер. Ако го няма Бойко, изборите щяха да бъдат спечелени от ДПС.

Една страхотна новина - Доналд Тръмп прави Супер Вълна и е на крачка от победата.

Специално за читателите на ПИК - видео от снощния фурор на Тръмп в Уисконсин.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК