Георги Марков специално за ПИК: Дуетът Тръмп - Ванс е на 110 дни от убедителна победа - освен ако не ги убият (ВИДЕО)

Акценти

Георги Марков специално за ПИК: Дуетът Тръмп - Ванс е на 110 дни от убедителна победа - освен ако не ги убият (ВИДЕО)

294954
на 17.07.2024
Георги Марков специално за ПИК: Дуетът Тръмп - Ванс е на 110 дни от убедителна победа - освен ако не ги убият (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светът и най-вече Америка са още ужасени от зловещия опит за публично убийство на Доналд Тръмп, за да не може да стане президент. Пред погледа и на много деца между хилядите участвали в митинга и затворените очи на местната полиция и Федерални служби за сигурност. Само те не видяха, дори и след настоятелни сигнали, че убиецът лази по покрива.

препоръчано

Господ спаси великият президент Доналд Тръмп, който бе на сантиметър от смъртта. За съжаление не мина без жертви. Убит бе, защитавайки с тялото дъщеря си, шефът на Пожарната в Бъфало - Кори Комператоре. Двама души се борят за живота си.

И все пак вчера дойде важна и чудесна новина от Форума на Републиканската партия в Милуоки, Уисконсин. Стана ясно,че Тръмп е предпочел за свой вицепрезидент чаровния Джей Ди Ванс.  И не му е било леко, както сам подчертава, при толкова много достолепни кандидати - от Марко Рубио до Елиз Стефаник. И още, и още...

В залата до Тръмп, който беше с превързано ухо, застана и сенаторът от Айова - вицепрезидент Ванс.

Още снощи в ПИК написах, че Тръмп удари в Десетката. Защото Джеймс Ди Ванс е млад, едва на 40 години, а вече обичан и прочут политик. Минал през славната Морска пехота на Щатите и преживял ужасите на войната в Ирак, в която участва. Чудесен юрист, познаващ отлично американската Конституция и закони, успял бизнесмен, вярващ християнин, баща на три деца, станал обичан от милиони американци с мемоарната си книга "Провинциалистка елегия", реализирана и като филм. През 2022 г. с подкрепа на Tръмп той е избран за сенатор в Охайо.

Има три факта, които искам да отбележа за политическото битие на Ванс:

1.Той е Републиканец ТРЪМПИСТ. Счита, че Тръмп е най-добрият президент след Рузвелт. Защото не всички републиканци са тръмписти, а либерали - като Хейли, например.

2. Той е орбанист! Многократно и на висок глас е изразявал възхищението си от семейната и образователната политика на Орбан и е приканвал Щатите да се учат от нея.

3.Той е ярък Борец ЗА МИР и в Сената заяви, че е абсурд САЩ да не разговаря с Путин. Наскоро в Ню Йорк Таймс той посочи, че няма друго решение на войната в Украйна, освен МИР, казвайки безспорната истина, че Украйна няма толкова войници, колкото са й необходими. И трябва да се спре изтреблението на украинския народ чрез мирни преговори.

Междувременно вчера долетя още една добра новина за Тръмп. Съдът прекрати ключови дела срещу него за проблеми с класифицирана информация, скалъпено от слугата на Байдън - Джак Смит. Съдът не само се позова на решението на Върховния съд на САЩ, че Тръмп има имунитет за официални действия по време на мандата като президент, но и счита че този Смит въобще няма право да извършва обвинения по случая, изпълнявал политически поръчки и нарушаващ разделението на властите

И така дуетът Тръмп - Ванс е на 110 дни от убедителна победа. Освен ако отново не стрелят по него, за да го убият. Защото номерът с пощите и гласуване на внесени мигранти без гражданство няма да може да мине. Камарата готви закон по темата.

Може ли да има отново опасност от покушение срещу Тръмп - единстеения начин да бъде спрян?!

Президентът Байдън публично оповести от Белия дом, че му дава 100% защита от службите. Лично се обади на Тръмп, което му прави чест. Както и съпругата му Джил, която се обади на Мелания. Самият Тръмп пък поиска вчера охрана и за Робърт Кенеди-Младши, чийто баща и чичо бяха убити.

И все пак...Много мръсотия изляха по Тръмп. Та самата Хилъри Клинтън го сравни публично с Хитлер... А онзи Холивудски слуга на Сорос с име Роберт Де Ниро още през 2016 г. го нарече КУЧЕ, ПРАСЕ И ИЗРОД.

Да, точно така го нарече, а наскоро изтряска идиотщината, че Тръмп ще узурпира завинаги властта, ако победи. Само дето примитивният му мозък забрави, че Тръмп вече бе президент и нито узурпира властта, нито направи Майдан и война.

Страх ги е от Тръмп! Защото от трибуната на ООН каза, че е АНТИГЛОБАЛИСТ, за мир у за националната държава и суверенитет, за християнските ценности, за историческата памет.

Но най е опасен, че ще спре войната. Зеленски, чийто мандат изтече, няма да е вече президент. Ще има нов Главен прокурор, който ще разследва Байдън баща у син за сделките на Burisma с Китай...

Така че изстрел срещу Тръмп е възможен. Бог да го пази и благослови. Прав е Орбан. Няма друг човек на Вселената, който може да спре войната, освен Тръмп. Ще прибавя и Ванс!

Шапки Долу на Тръмп. Не се уплаши и окървавен се изправи като истински политически великан с вдигнат юмрук... Милиони фланелки се продадоха за часове с надежда Америка да стане отново велика и да има мир.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК