Вход
София
Времето в София 1 o C

Георги Марков съсипа президента: Политическите залези и изгреви ги определя народът - няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Варна, Бургас... (ВИДЕО)

Георги Марков съсипа президента: Политическите залези и изгреви ги определя народът - няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Варна, Бургас... (ВИДЕО)

на 12.12.2019
133731
63
Георги Марков съсипа президента: Политическите залези и изгреви ги определя народът - няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Варна, Бургас... (ВИДЕО)
Автор: ПИК
12.12.2019
63
133731

Политическите залези и изгреви ги определя гласът народен и Божи, каза депутатът от ГЕРБ Георги Марков в декларация от името на група по повод 30 години от началото на демократичните промени у нас, които започнаха на 14 декември 1989 г.

"Вчера българският държавен глава, уважаемият президент Радев, се появи в нарочно интервю по телевизия Би Ти Ви. Лично аз очаквах като човек, който е бил конституционен съдия от президентската квота, че той поне ще изрази съжаление за тези две национални катастрофи, за този фалстарт на българския преход, за убитите надежди, че 90-те години ще има реформи. Вместо това уважаваният държавен глава предрече и е видял залез на ГЕРБ. Сега да кажем от името на ПГ на ГЕРБ, че политическите залези и изгреви ги определя гласът народен и Божи", посочи Марков.

"Гласът народен и Божи само преди един месец реши да няма залез на ГЕРБ в София, да няма залез на ГЕРБ в Пловдив, във Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово, Силистра, Шумен, Търговище, Монтана, Кюстендил, да няма такъв залез в Казанлък, Нова Загора, в Дупница, в Асеновград, в Ловеч, в Тетевен и Бяла и Петрич и още, и още", посочи още Марков.

Бившият конституционен съдия обясни, че 5 млн. българи са пожелали да ги управляват кметове и местни парламенти от ГЕРБ.

"С окото на депутат от ВНС останах тук като някакво изкопаемо виждам бодра смяна. Толкова млади и кадърни гербери. Най-вече понеже не съм джендър - гебрерки. Който не вярва, да заповяда, включително и президента. Ще го заведа в Тетевен, за да види 22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински съветник, женена за гвардеец с две деца. Ще го заведа в Ловеч, за да види какво значи областна управителка - Ваня Събчева", обясни още Марков.

"Говорейки за чл. 1 трябва да кажем, че днес 30 години по-късно той е невъзможен. Мандатоносителят ГЕРБ няма собствено парламентарно мнозинство, управлява с коалиция. Президентът е ярък представител на опозицията. Има Конституционен съд, оглавен от мой приятел и внук не на Стефан Савов, а на Борис Велчев. Няма лошо, това е демокрацията. Даже бих казал - превиваме от демокрация. Никъде няма председател на ВКС, който да чете политически неолиберални тирамби. Хайде халал да са му и това постигнахме. Днес ние се покланяме от ГЕРБ на тези десетки хиляди, които свалиха чл. 1 и обещаваме на всички вас, че никога няма да допуснем да се повтори", завърши Георги Марков.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(63)
1
Клепоухия Каун е съсипан по рождение!!
2
Доносническо нищожество!Само екскременти като теб нямат залязване-винаги плуват на повърхността!
3
президента Радев , че е донасял инфо на ДС за свои колеги . Може би е казал и на американците колко бойни самолета притежаваме, което е държавна тайна , може би.
4
Той си построил огромен дворец. Това бил един дворец с милиони огледала. Абсолютно всичко, стените, пода и таваните били покрити с огледала. Веднъж в двореца притичало едно куче. Огледало се и видяло около себе си множество кучета. Те били навсякъде. И като достатъчно умно, кучето се озъбило, за да се защити за всеки случай от тези милиони кучета наоколо и да ги изплаши. В отговор всички кучета му се озъбили. Кучето почнало да ръмжи - срещу него всички кучета му отговорили със същото. Сега кучето било сигурно, че животът му е в опасност и започнало да лае. То започнало да лае с всички сили, много отчаяно. Но щом залаяло и онези милиони кучета също започнали да лаят. И колкото повече то лаяло, толкова по-силно те му отговаряли. На сутринта намерили нещастното куче мъртво. А то било там само, в двореца нямало никой, там имало само тези милиони огледала. Никой не се беше борил с него, защото не е имало кой да го направи, но то видяло себе си в огледалата и се изплашило. И когато започнало да се сражава, отраженията в огледалата също влезли в бой. То загинало в борбата с милионите собствени отражения, които го заобикаляли от всички страни. Ако няма никакви препятствия вътре във Вас, то не може да има и никакви препятствия извън Вас, нищо не може да застане на Вашия път. Такъв е законът. Светът е само едно отражение, той е едно огромно огледало.
5
ГЕЙберастчета, просто си погледнете %, който е гласувал за вас, за да разберете колко сте жалки помияри.Погледнете и повече от 2-та милиона гласували за ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.
6
Каня Кауна със селската му пръчка на на безплатен обяд. Ще му хареса, ял съм джолан. Да доведат и Импексовата свиня, изсралсъм и за нея. Сега сера десерта за да им е сладко.
7
Има, има. Скоро ще ви бие шута народа!
8
Презрян доносник !
9
ПРЕЦИДЕНТЧЕТО И 2017г КАЗА,ЧЕ --- ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА ВИ ОСТАВА ... КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК ПОЗНАВА ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ГЛЕДА НА КАФЕ,А НЕ ДА МИ ХОДИ В ООНЕ...
10
Гоше, а спри се малко, от тебе не можем да се вредим да лизнем з@дника на Боко.....
11
А ази току що ТИ СЕ И3CPAX в МИРИ3ЛИВАТА ГЕЙберастка уста.....хахахахахаха.....
12
костенурката отстъпила на молбите на скорпиона да го качи на гърба си и го пренесе до другия бряг на реката. Скорпионът седял мирно през повечето път, но току пред другия бряг не се удържал и ужилил костенурката. Костенурката се възмутила: -Моята природа е такава, че аз се стремя да помогна на всеки. Затова помогнах и на теб. Как можа да ме ужилиш?!? -Приятелко-отвърнал скорпионът-твоята природа е да помагаш, а моята-да жиля. И сега какво, ти се опитваш да превърнеш твоята природа в добродетел, а моята наричаш подлост?
13
ГОСПОДИН МАРКОВ ОТ ВИСОТАТА НА ВАШАТА ЗАДОВОЛЕНА КАМБАНАРИЯ СИГУРНО Е ТАКА, НО РЕАЛНОСТТА НАПРИМЕР В СТАРА ЗАГОРА Е ДОСТА ПО РАЗЛИЧНА. ГЕРБ ПОБЕДИ, ЗАЩОТО ТУК НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ИЗВАДИ ИСТИНСКИ КАНДИДАТ И МАЛКОТО ХОРА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ИЗБРАХА ПО МАЛКОТО ЗЛО. СЕГА НАПРИМЕР ГОСПОДИН КМЕТЧЕТО НИ УВЕЛИЧАВА БРОЯ НА ЗАМЕСТНИЦИТЕ СИ ВМЕСТО ДА ИЗРИНЕ ВЕЧЕ ДОКАЗАЛИТЕ СЕ В ГРАДА НЕКАДЪРНИ , БЕЗХАБЕРНИ И С ДОСТА НАТРУПАНИ СЪМНЕНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ ЗАМ.КМЕТОВЕ
14
ГОСПОДИН МАРКОВ ОТ ВИСОТАТА НА ВАШАТА ЗАДОВОЛЕНА КАМБАНАРИЯ СИГУРНО Е ТАКА, НО РЕАЛНОСТТА НАПРИМЕР В СТАРА ЗАГОРА Е ДОСТА ПО РАЗЛИЧНА. ГЕРБ ПОБЕДИ, ЗАЩОТО ТУК НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ИЗВАДИ ИСТИНСКИ КАНДИДАТ И МАЛКОТО ХОРА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ИЗБРАХА ПО МАЛКОТО ЗЛО. СЕГА НАПРИМЕР ГОСПОДИН КМЕТЧЕТО НИ УВЕЛИЧАВА БРОЯ НА ЗАМЕСТНИЦИТЕ СИ ВМЕСТО ДА ИЗРИНЕ ВЕЧЕ ДОКАЗАЛИТЕ СЕ В ГРАДА НЕКАДЪРНИ , БЕЗХАБЕРНИ И С ДОСТА НАТРУПАНИ СЪМНЕНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ ЗАМ.КМЕТОВЕ
15
НАУЧИХТЕ ЛИ ГО ТОЗИ СЕЛЯНИН С КОЛЕЛОТО КЪДЕ СЕ НАМИРА СЕВЕРНА КОРЕЯ И КЪДЕ ЮЖНА КОРЕЯ?!НАУЧИХТЕ ЛИ ГО,ЧЕ МЕЖДУ СЕВЕРНА И ЮЖНА КОРЕЯ ИМА ГОЛЯМА,АМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА?!НАУЧИХТЕ ЛИ ГО,ЧЕ ЮЖНА КОРЕЯ ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ИКОНОМИКАТА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ?!ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ГО НАУЧИЛИ!АМИ НАУЧЕТЕ ГО!
16
печели чрез измами и фалшификации. 660 000 невалидни бюлетини при близо 1 500 000 гласували. Алооооуууу. Тотално менте! Като Жорко/Ники
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Народът определя кой ще изгрее и кой ще залезе, но негов посредник е проф. Константинов. Пък младите герберки скоро ще се преорентират. За да изберат ГЕРБ те са избрали прекия път да оправят всичките си битовизми от един път. Нямам съмнение, че специфичният им нюх ще ги преорентира като им се наложи. Въпреки че като гледам герберките по върховете - министърки, шефки в народното събрание си мисля че са подбирани от някой с голямо чувство за малоценност спрямо жените или някой с извратено мазохистично чувство, а е възможно да става въпрос и за прикрит джендър.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Добре ,че са сиганите ,иначе гроб си беше заминал..
21
ВЧЕРА КАТО СЛУШАХ КАК ГОВОРИ РУМЕН РАДЕВ СЕ УПЛАШИХ , КАТО УСТАНОВИХ ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НАИСТИНА СИ ВЯРВА....БИЛ ВЯРВАЛ НА ДОКУМЕНТИ.... А НА ДОКУМЕНТИТЕ НА ПЕТЪР МЛАДЕНОВ ЩЕ ПОВЯРВА ЛИ----ЧЕ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ ОТ ИКОНОМИКАТА СМЕ БИЛИ ВЪВ ФАЛИТ----- ДЕКЕМВРИ 1989год.
22
Браво на Марков. Попиля Фатмака
23
Селякът-пРезидентин съвсем превъртя от омраза и простотия!! Да се маха тоя празноглавец зъл!
24
Пак ли лаете по президента който има рейтинг 3 пъти по-висок от на тиквоча . Хубаво ви е бръкнал в диpниците герберастки , пак ще го изберем :)
25
"ВИНАГИ ПОСЛЕДНИ"
26
Фатмака ще бъде ометен и изгонен кото мръсно куче на следващите избори. После Гешев ще го подпука за Грипените
27
Президента доказа че е изключително посредственна личност! Само ограничените хора се "разболяват" от тъй наречения нарцисизъм. И с този менторски патос на селска даскалица ...!?
28
отговор на коментар
Защо гледаме това?!
29
Сериозно ли си вярвате,че народът определя залезите и изгревите? В град с 280 000 имащи право на избор, кмет да бъде уж избран от 40 000? Прекалил чилякът със захарта в кафето си.
30
Ако сега имаше Белене,Марков политик или криминален затворник щеше да бъде!!!!!?????
31
при каква изб активнос герб печелят и с какви процента с 209 000 гласа на кого е кмет фандъкова ето до какво води купуването на гласове до безводие и мръсен въздух
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Жоро - Николай - ГолЕм бояджия и нещастник си .Земи се скрии нЕкъде бе........
34
И кой защитава като Матросов агента БУДА, агента Николай. Заедно Служили на родната ДС, заедно станали демократи, но преди това разсипали стотици човешки съдби. А агента Николай може да разсипе пудрата на леля си само или кафето си. Защо е тази истерична защита, защото Радев каза Горчивата истина за нещастното управление на един Монокнижник, вживял се като Бащица на българите, като бебе спрял да ги ограбва, лъже, изнудва и унижава. А за "Изборните му победи" знаем всички, фалшификации, пазаруване, заплахи, изнудване! Гошко - Николай да си гледа работата!!
35
Спри се бе Николайчо, да не ти изкарат и другото досие, че тогава бая хора ще завият на умряло...
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
36 протестира - това мнение на ПИК ли е или на лъжливите новини
38
Цялата пас.мина около прецедента ,която е впрегната да го защитава се състои от най-вредните за държавата елементи - пред.тели , руски шпиони , гнусни люде ,които са способни за едните левчета да продадат и майка си ! Може да драскат тук тези плужеци , но не могат да спрат селското и посредствено излъчване на прецедента. Той е вреден за България !!! Този зелен чорап клепа България официално и никой не му търси сметка !!!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Затвор за гласуващите за БСП
41
отговор на коментар
Страда от политически пубертет.
42
Samo minawam , минаваш през България на път за Москва ли , другарю ?
43
Радев е достатъчно вреден и заслужава след мандата си да бъде назначен от Борисов за Главбулгарконтрол, примерно.
44
отговор на коментар
Политолог вероятно би бил Марков...
45
Доносник няма какво да се каже за Марков /Николай/
46
Приказка. Президента да ги качи всички, Георги, Петко и сие и да ги остави в някоя джунгла
47
отговор на коментар
Да ти пикая на простият селяндурски народ бе Радев
48
Един гнусен доносник на ДС, агент Николай, бил "съсипал" президента! Посмали малко бе, Недю! Спри се малко бе, долно и мазно нищожество! И не ти ли изтъня езичето да лижеш до откат насрания задник на банкянската мутра?! За агент Николай коментарите са излишни! Омразата и презрението на цял народ му стигат! Както и срама, ама пък той отдавна е опериран от чувство за срам!
49
Оффф, аман от стари муцуни ! 40 години търпяхме едни и същи, сега пак същото ! Марков, какво, паричките ли са на привършване ? Ми харчете по семпло, се.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Мараба, Краси! Весело посрещане на Коледа и Нова Година ! Жив и здрав бъди ! Зарежи ги тия ! Пътници са откак биха дузпата на Док. По делата им ще ги познаете !
52
Колко от коментиращите помнят купоните за храна при Луканов,спирането на изплащането на външния дълг .
53
Катьо, Катьо, как можеш така да се изоставиш, бе, мила ? Погледни се ! Я по - весело !Идват празници. С теб рано - рано се засичаме всеки ден... Какво да ти кажа, мила ? И на моята, и на твоята улица слънце ще изгрее един ден ! Жива и здрава бъди ! И не се предавай ! Тия да ги нямаме.
54
КРАЙНО ВРЕМЕ Е РУМЕН РАДЕВ ДА ИЗКАРА АРМИЯТА И ДА СВАЛИМ ГЕРБ!
55
Тозио мазник за пари на всичко е готов, дори сам да се орезили. Срам е този меркантилен плужек да е на държавна хранилка през цялата псевдодемокрация, та даже и депутат!!!
56
Бойко все с такива боклуци и алчни подлоги се е обградил, един читав няма
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
отговор на коментар
До 31...…. Бабо Маро, май не си баба, а може би и не си и софиянка, защото, ако беше, щеше да знаеш, какъв бе въздухът над този град, през цялото му съществуване, особено през Соца. От ноември, до януари, много дни, смогът беше толкова плътен, че 2-ката се движеше по Графа със скоростта на пешеходец, с фар и непрекъснато звънене. Виждаше се под метър разстояние, и то през деня, а във въздуха се носеше плътна воня на пушек и сгурия, защото 600 000 се отоплявахме с въглища, главно пернишки. От 60-та, започна централно топлофициране на Центъра, стимулиране на електрическо отопление и нововъведението, нафтовите отоплителни печки, което беше по-чисто от въглищата. Това, подобри значително атмосферата, но увеличаването на некачественият и стар автомобилен градски транспорт, а и, вече умножаването на автомобилите, за които, още нямаше никакви стандарти, влошаваше атмосферната среда. Между другото, и в Европа по това време, големите градове бяха в подобно състояние, дори в Лондон и мисля Мюнхен, за полицаите имаше кислородни маски, но там, бяха богати, а и имаха политическо виждане, взеха се нужните мерки и започна изчистването на атмосферата. Когато, тук заработи Кремиковци се получи непоправимо отравяне на цялото североизточно пространство на Софийското поле, не с прахови микрочастици, а с активни отровни газове и пушъци, а в с. Яна и околностите, белодробните болести се увеличиха в пъти. Като, духнеше източен вятър (слава Богу, по-рядко явление за соф. котловина) в София, също не можеше да се диша. Сега, въздухът над града, никога не е бил толкова чист, но ЕС върви напред и ние, като негови членове, също. Трябва, и ще подобряваме атмосферната среда, доколкото физически е възможно, все пак София е в котловина. Що, се отнася до изборите в София, на 1 тур активността е била 455 936д., или 42.82 %, коалиция ГЕРБ (СДС) има "ЗА" 161 909д. или 36.37% , а на 2 тур, са гласували 426 158 д.- 40,98 % активност. За ГЕРБ(Фандъкова) със "ЗА" са гласували 209 542 д.-49,98 %. с около 20350 гласа, или 4,85% повече, от гласовете за Манолова, които са 189 176д.- 45.13% .
59
отговор на коментар
Не ги е срам герберасти тъпи, превърнаха хората в роби, а тиквата не спира да се хвальоти като простак, какъвто е. Хората са казали, не е луд този дето яде баницата, а този дето им я дава, та не излезем да им строши рогата на тия Герберасти, да се заврът на мама си в.... крачола, смрад не земна. По голям лицемери и простак от тиквун няма
60
отговор на коментар
Агент ”НИЙОЛАЙ” за пореден път показа изкуфелия си ”интелект” и лизачески способности на безпрецедентен политически хамелеон
61
отговор на коментар
Не стреляйте по Прецедента! Той толкова си може! Наградете го с оредн Стара планина за Принос към демокрацията - ще откаже българина да гласува за Военен. хи хи хи
62
отговор на коментар
Не стреляйте по Прецедента! Той толкова си може! Наградете го с оредн Стара планина за Принос към демокрацията - ще откаже българина да гласува за Военен. хи хи хи
63
От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3332
архив

Произшествие. Тълпа любопитни се бута да види какво става, полицията ги връща назад.
- Пуснете ни да минем, ние сме журналисти, искаме да научим подробности! - викат някакви.
Полицията ги връща:
- Подробностите утре ще ги прочетете във вестника!

няма нови новини
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
сега
2598
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
АСТРОЛОГ: Ден за установяване на мир и равновесие, по-малко говорете, избягвайте конфликтите
x