Георги Марков с гореща прогноза за ситуацията в Америка: Очаквам Тръмп да тръгне и да проповядва Тръмпизма

Акценти

Георги Марков с гореща прогноза за ситуацията в Америка: Очаквам Тръмп да тръгне и да проповядва Тръмпизма

87679
на 10.01.2021
Георги Марков с гореща прогноза за ситуацията в Америка: Очаквам Тръмп да тръгне и да проповядва Тръмпизма
Автор:   ПИК

Очаквам след около 100-ина дни да тръгне из страната и да проповядва Тръмпизма - не на глобализма, да на националната държава! Не на износа на демокрация. 

препоръчано

Тази гореща прогноза за ситуацията в Америка и накъде ще тръгне разделената на две страна, направи във Фейсбук бившият конституционен съдия Георги Марков.

Освен това, той си припомня и култовата песен на великия Тодор Колев "Как ще ги стигнем американците...". Според Марков, в сегашната ситуация - на протести, разкол и откраднати и фалшифицирани избори, изобщо не е добре да ги стигаме.

Ето какво написа Георги Марков и какъв музикален поздрав отправи в социалната мрежа: 

Как да ги стигнем американците - питаше, пеейки Тодор Колев. На 7 януари прогнозирах: "Очаквам с присъщото си чувство за чест и справедливост президентът Тръмп да не признае изборите до край и да не присъства на церемонията по встъпването в длъжност на новия американски президент."

Познах - на 20 януари Доналд Тръмп няма да присъства на церемонията, което е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО.

Още една прогноза: очаквам след около 100-ина дни да тръгне из страната и да проповядва Тръмпизма - не на глобализма, да на националната държава! Не на износа на демокрация. Все ще му е тая дали го е предал някой конгресмен, сенатор или губернатор. Той ще е сред своите избиратели - избиратели на УРНИТЕ. Цели 75 млн. идентифицирани избиратели.

Спомних си, покрай американската сага, за великия ни актьор Тодор Колев. Бях му адвокат преди 10 ноември '89 г., не му взех хонорар, а той ми подари много скъп подарък - два билета за "Човекоядката". Станахме големи приятели във Великото народно събрание. На 15 май 1992 г. заедно организирахме концерта "Мавзолеят" по случай влизането ни в Съвета на Европа на 7 май с. г., а десетки хиляди млади българи пееха "Бай, бай мавзолей".

Та, Тошко Колев пееше една страхотна песен "КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ". Ако днес милият беше жив и седяхме в Дипломатическия клуб на Горна баня да си пийваме ракийка, както често правехме, щях да му кажа: "Тошко, остави тази песен любовна, по-добре да не ги стигаме!

КАКВО СА ОТКРАДНАТИТЕ ЧИСТАЧКИ ПРЕД ОТКРАДНАТИТЕ ИЗБОРИ?! Че е мъгла - мъгла е, а след нея пак мъгла - така е, ама поне импийчмънт не искаме на президента, та дори и два пъти! И никой не го цензурира.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 144
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това