Георги Марков с "новини, които няма да чуем по медиите на Сорос - бТВ и Нова"

Акценти

Георги Марков с "новини, които няма да чуем по медиите на Сорос - бТВ и Нова"

93239
на 24.11.2022
Георги Марков с новини, които няма да чуем по медиите на Сорос - бТВ и Нова
Автор:   ПИК

Бившият депутат от ГЕРБ и конституционен съдия Георги Марков се разходи по международните новини и отбеляза на страницата си във Фейсбук, че дава данни за истини, "които няма да чуете по Сорос тв - Нова и бТВ".

препоръчано

Ето какво пише той: 

1. Сенатор Тед Круз, републиканец от Тексас, по повод предстоящото разследване на Байдън баща и син от Камарата на представителите: “Трябва да се съсредоточим върху президента Байдън, а не върху сина Хънтър. Джо Байдън е Кръстникът.” /новото републиканско мнозинство в Камарата ще ги разследва за бизнес интереси в Украйна, източник: Fox News/.

2. Германският Конституционен съд отмени изцяло изборите за местен парламент в столицата Берлин, и то във всички избирателни райони. Нарушенията били една дузина и повлияли на резултата от вота.

3. Унгарският външен министър Петер Сиярто елегантно, но публично отговори на американския посланик в Будапеща да не му прави бележки къде пътува. В случая: на енергиен форум в Русия. “Аз защитавам националния интерес на Унгария, както преценя, и не правя бележки на вашия външен министър къде и защо заминава.”

Така се отговаря!

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК