Георги Марков с парещи новини от сърцето на Европа - мигрантски бунт и в Германия, мъж стана “Мис Холандия“

Епицентър

Георги Марков с парещи новини от сърцето на Европа - мигрантски бунт и в Германия, мъж стана “Мис Холандия“

124141
на 10.07.2023
Георги Марков с парещи новини от сърцето на Европа - мигрантски бунт и в Германия, мъж стана “Мис Холандия“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пет любопитни новини от света, които няма да намерят място в новинарските емисии на родните телевизии, публикува в своя профил във Фейсбук бившият конституционен съдия Георги Марков:

препоръчано

1. Мъж стана “Мис Холандия”. Рики Валери Коле на 22 е първата транссексуална жена, придобила тази титла.

2. Доналд Тръмп вдигна на крака зала “Т. Мobille Arena” в Лас Вегас на турнира по бойни изкуства в събота вечер. Води с 56% на 22% на Де Сантис.

3. Световната организация по плуване, водна топка и водни спортове мести Централата си от Лозана в Будапеща. Голямо признание за унгарската столица - СПА царството на Европа с прочутата зала “Дуна Арена”.

4. Мигранти се разбунтуваха и в Германия, гр. Гисен. Стотици мигранти еритрейци нападнаха полицията след традиционен фестивал. За радост, доста германци се помнят. “Алтернатива за Германия” има вече 21% подкрепа.

5. Фермерката Каролин Ван дер Плас ще изхвърли Рюте от политическия връх в Холандия. Дамата е против МИГРАНТИТЕ и не ще да ДА ВИДИ ЗЕЛЕНСКИ. Фермерите отупаха Рюте на вота за Сенат. Вилдерс - лидер на Партията на Свободата, е възможен техен партньор.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК