Георги Марков с ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК - ето кои ще са големите победители на евровота и кои ще претърпят катастрофа

Акценти

Георги Марков с ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК - ето кои ще са големите победители на евровота и кои ще претърпят катастрофа

312462
на 03.06.2024
Георги Марков с ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК - ето кои ще са големите победители на евровота и кои ще претърпят катастрофа

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, българската демокрация отне на гражданите правото на информация. По Конституция то е неотменимо, ама Нова и БТВ им го отне.

препоръчано

Цензурата тотално надмина тази от 80-те години, когато гледахме руската “Взгляд“ и мечтаехме за перестройка. Юни 2024 г. е досущ като юни 1989 г. Само ние тогава не знаехме, че Орбан на 16 юни пред цял народ поиска съветските войски да напуснат страната. И сега не знаехме, че на 1 юни колосалният Поход за мир завърши на остров Маргит в Будапеща с невероятна реч на същия този Орбан.

Добре, че беше ПИК, та излъчи на живо морето от хора, което беше гледано от над 130 000 души. Унгарците първи в света толкова масово поискаха мир и край на изтреблението на украинския народ в прокси войната така, както първи въстанаха срещу комунизма през 1956 г., станаха първите, които отвориха западната граница август 1989 г., първи издигнаха стена срещу миграцията на ножа, първи изгониха Сорос.

Прав е Доналд Тръмп! Европа е неолиберално блато на Сорос с един консервативен християнски остров - Унгария. Неслучайно 3 милиона унгарци гласуваха за Орбан през 2022 г., избирайки го за четвърти път с 2/3 мнозинство, защото води политика, която отговаря на интересите на избирателите.

Сега ето и прогнозите къде блатото ще бъде пресушено на Евровота в страните с повече евродепутати: 

1. Холандия гласува първа на 6 юни с 31 евродепутати. Блестяща победа на Герт Вилдерс и Партията на Свободата над Соросоидите военолюбци Тимерманс и Рюте. Скокът надясно е толкова голям, че приятелят на Орбан и унгарски зет Вилдерс ноември победи с 37 депутати в националния парламент, а сега би имал 51.

Край на ерата Тимерманс, който ни учеше да свикваме на многообразие. Крушение за Рюте, който ни натискаше от Скопие да клекнем на Македония, че сме го изнервяли. Искаше и кравите да изтрепе, че миришат на Зелените, та фермерите направиха партия и го отупаха на изборите. Рюте иска да стане шеф на НАТО, но Унгария му слага вето в полза на румънския президент. Така Рюте ще си остане само колоездач.

2. Франция е с много евродепутати - цели 81. Дуетът Льо Пен и младият Жордан Бардела буквално ще разгроми Макрон. Прогнозите са 32:15 процента. Истински разгром и за социалистите от ПЕС и Републиканците от ЕНП, които ще имат едноцифрени резултати.

Според Орбан, който е в политиката от 1988 г., от обединението на две жени зависи бъдещето на ЕС - Льо Пен и Мелони. Вчера Марин каза ласкави думи за Джорджия и че имат повече неща, които ги сближават, отколкото отдалечават. 

3. Италия също е с много - 76 депутати. Победа на десницата на Джорджия Мелони над Социалистите с 5%. Очаквам силно представяне на проф. Конте и “Пет звезди“ поради антивоенната реторика. Може би ще вземат 20%. Форцата от ЕНП и Лигата на Салвини са около 10%.

4. Испания е с 61 депутати. Битка между социалистите на Санчес и Народната партия за първото място. Санчес има проблеми, че съпругата му е следствена за корупция и се заигра с каталунските сепаратисти. ЕНП пък е с конкуренция вдясно с VOX на Сантяго Абаскал, който може да направи и 15%. На митинга му бяха Льо Пен и президентът на Аржентина Милей, а на видео бяха излъчени обръщения на Мелони и Орбан.

5. Германия е с най-много евродепутати - цели 98. Победа на ХДС/ХСС, но с много слаб резултат в сравнение със славната партия при Кол. Дават им 29% в “Билд“. Крах на Шолц, либералите и зелените. 

Фурорът се нарича Алтернатива за Германия, която ще е втора в страната и първа политическа сила в Източна Германия. Фашисти били? Е, как от 50 години комунизъм в ГДР станаха за 33 години фашисти и взеха в Хесен 18%, а в Бавария 15%?

6. Полша е с 53 депутати. Наскоро на местните избори дясната Право и справедливост на Качински и Моравецки биха либералите на соросоида, наречен Туск. Очаквам това да се повтори. Прогнозите са 19 на 17 евродепутати в полза на Качински.

7. Белгия има 22 евродепутати. Там очаквам победа на десния Том Ван Грийкен и Фламандски интерес. Изборите са 3 в 1 и могат да доведат до отделяне на Фландрия, като се има предвид, че в столицата на Белгия европейското население вече е едва 30%. Грийкен беше на Републиканския форум СРАС в Будапеща и тази година.

8. Чехия дава 21 депутати. Очаквам Бабиш да бие соросоида Фиала и скоро да се върне на бял кон като премиер, за да се включи с Фицо и Орбан в общия хор с Австрия "Не на войната, миграцията и джендъризма“.

9. Португалия е с 21 евродепутати. Победа на социалдемократите и бомба на Партия Чега (Стига) на Андре Вентура. Той може да удари и 20%. Най-после Португалия има десница след Салазар. Вентура беше в Мадрид на митинга на Абаскал, а лани и в Будапеща на СРАС.

10. Унгария също има 21 депутати. Видно от видеото, което прилагам, Орбан ще спечели за пореден път с най-висок резултат на евровота - около 50%.

Без съмнение Виктор е човекът на Тръмп в Европа и ще работи за консолидация на европейската десница.

11. Австрия е с 19 депутати. Там ще има завой надясно с Херберт Кикл и победа на Партията на свободата, която ще спечели и парламентарните избори през есента, за да се оформи Австро-Унгарски съюз. Кикл е много близък с Орбан.

12. Словакия е с 15 евродепутати, но я включвам в прогнозата заради политическите изстрели срещу Фицо. Той по чудо остана жив и се прибра у дома. Без възможност за кампания ще спечели изборите, а дни след това съратникът му Пелегрини, встъпва като президент.

13. Швеция и тя има 21 евродепутати. Страната на АББА е европейски шампион по престъпност и улични престрелки между мигрантски кланове. Багдад вече е по-безопасен от Малмьо. След 20 часа не може да се излиза. Дотук ги доведе политиката на Стефан Льовен, социалист и бивш премиер на страната. Той сега е шеф на ПЕС. Та в Швеция, Шведски демократи като десница ще има минимум втора позиция.

Накрая е време за заключение: Големите победители ще са Орбан, Льо Пен и Вилдерс, а катастрофата ще е за Макрон, Шолц, Рюте е зелените.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК