Георги Марков с ТРИ ИСТИНИ за Иван Костов, Олаф Шолц и Тръмп

Епицентър

Георги Марков с ТРИ ИСТИНИ за Иван Костов, Олаф Шолц и Тръмп

137322
преди 4 часа
Георги Марков с ТРИ ИСТИНИ за Иван Костов, Олаф Шолц и Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Знаковият български политик, общественик и конституционалист Георги Марков излезе с три истини за Иван Костов, Олаф Щолц и Тръмп, които медиите неглижират или подминават без особено внимание.

препоръчано

Ето какво написа Марков на стената си във Фейсбук:

Истини, истини...

1. Костов наистина каза 1999 г., че ДПС е проклятие за България. Ама 2004 г. взе, та създаде ново проклятие - ДСБ, което разцепи и уби СДС. Така, вместо СДС, в НАТО ни вкара Царя и ДПС, а в ЕС - пак те, барабар със БСП.

2. Олаф Шолц е решил да телефонира на Путин, според “Zeit online”. Разбрал е, че Украйна тежко губи войната след падането на Въгледар. “Алтернатива за Германия” пък обяви предизборно послание за избори 2025 - възстановяване на тръбата Северен поток.

3. Снощи на дебата на вицетата Ванс показа, че тръмпизмът има голямо бъдеще.

Тръмп се задава - мирът и свободата наближават.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК