Георги Миланов се уреди с 10 бона заплата в Румъния

Футбол

Георги Миланов се уреди с 10 бона заплата в Румъния

16506
на 24.01.2024
Георги Миланов се уреди с 10 бона заплата в Румъния
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата звезда на Левски Георги Миланов ще получава по 10 000 евро на месец в Динамо (Букурещ).

препоръчано

Заплатата на халфа бе определена като ниска от медиите в Румъния спрямо визитката на футболиста. Все пак бившият национал ще получава бонуси за мач или гол.

Миланов, който повече от шест месеца бе без отбор, подписа с "кучетата" преди дни. От клуба не съобщиха за колко време е договорът на българина. Това породи спекулации в северната ни съседка. Според едни информации срокът на контракта е шест месеца, а според други е до 2025 г.

Миланов вече е Букурещ и тренира с новия си отбор под ръководството на Желко Копич. Треньорът лично е настоял за трансфера му. Специалистът останал впечатлен от халфа, след като провел няколко телефонни разговора с него, пише столичен ежедневник.

свързани новини

"Той не повдигна въпроса за парите. Каза, че иска да дойде и да играе. Не преговаряше на сляпо, не се втурна с преувеличени искания или да се извърта всеки ден, както се случи с други футболисти, които "Динамо" опита да привлече. Характерът му покори Копич", разкри източник от клуба за ProSport.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК