Георг Георгиев и Димитър Николов връчиха членските картина новите попълнения на Младежи ГЕРБ в Горна Оряховица (СНИМКИ)

Политика

Георг Георгиев и Димитър Николов връчиха членските картина новите попълнения на Младежи ГЕРБ в Горна Оряховица (СНИМКИ)

11537
преди 4 часа
Георг Георгиев и Димитър Николов връчиха членските картина новите попълнения на Младежи ГЕРБ в Горна Оряховица (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев и кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Димитър Николов официално връчиха картите на новоприети членове в младежката организация на партията в Горна Оряховица.

препоръчано

„Ако имахме повече политици, които да приличат на тези наши колеги от младежката организация и на ГЕРБ като цяло, щеше да бъде по-различна картината във вътрешнополитически план. Това, което през последните 4 г. някак окарикатурено наричаме промяна, се оказа нещо съвсем различно и неподозирано лошо. И то именно заради това - защото едни хора, дори млади по смисъла на възрастта си, скъсали с абсолютна всяка реалност, непознаващи България, непознаващи населените места и техните проблеми, незнаещи хората с какви предизвикателства се сблъскват всеки ден, доведоха на раменете си тази подмяна, от която ние трябва сега с всички сили да опитаме да извадим държавата. Вярвам, че този път на 27 октомври с номер 18 в бюлетината и имайки гаранцията на нашия лидер Бойко Борисов и цялата политическа сила ГЕРБ, ще се справим с тази нелека задача“, коментира Георг Георгиев.

Той припомни, че ГЕРБ е партията, която има най-голяма младежка организация, наброяваща близо 16 хил. души - млади и активни българи между 18 и 35 г. „Не мисля, че друга партия може да се похвали с това. Такива, които се създадоха  и заявиха като партия на младите, съвсем доскоро нямаха младежка организация. При ГЕРБ е точно обратното – една от първите структури, която се създава към партията, е именно Младежи ГЕРБ“, каза още Георг Георгиев.

„Млади, образовани, добре изглеждащи и силно мотивирани да бъдат обществено полезни в своя град са младежите в ГЕРБ. Има перспектива за Горна Оряховица, има бъдеще за България“, коментира Димитър Николов.

Новоприетите членове, заедно с Димитър Николов и Георг Георгиев се включиха в инициативата на младежите от ГЕРБ в Горна Оряховица и подмениха компрометирани и увредени пейки на пешеходната зона към хижа „Божур”. „Природата, държавата, градът, това сме ние. Промяната започва със самите нас. Адмирации за вложените усилия от тези млади хора, да ценим и пазим направеното“, апелира Димитър Николов.

В Световния ден на ходенето Николов се възползва от свежата сутрин, за да покаже на колегата си Георг Георгиев красотите на природата в посока хижа „Божур”. Местността е предпочитано място за излет и отдих на всички жители на региона.

„Компанията на позитивни млади хора даде допълнително настроение и тонус по време на импровизирания поход“, сподели Димитър Николов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК