ГЕРБ: Борис Бонев плаши цялата държава със смрадта на нацапаното си бельо

Акценти

ГЕРБ: Борис Бонев плаши цялата държава със смрадта на нацапаното си бельо

173115
на 20.06.2024
ГЕРБ: Борис Бонев плаши цялата държава със смрадта на нацапаното си бельо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изумен съм, че изведнъж господата Бонев, Зографски и Павлов се превърнаха в конституционни юристи и тълкуватели. Те развяват нацапаното си бельо и плашат с тази смрад цялата държава. Това е нелепо. Всичко е незаконно от Дуранкулак до Петрич, защото на тях не им мина тъпотията на “Патриарха”. Това каза на брифинг столичният общински съветник от ГЕРБ-СДС Прошко Прошков. 

препоръчано

Цветущият му коментар идва след като Върховният административен съд (ВАС) задължи Столична община да прекрати новата организация на движението по бул. “Витоша” и бул. “Патриарх Евтимий”. 

“Безпрецедентен гьонсуратлък е днес виновни лица да застанат и да “развяват” собственото си “нацапано” и да дават съвети какви въпроси да зададете на нас”, възмути се Прошков. 

“Когато извършваш незаконни действия и харчиш над 1 милион лева, това не е ли престъпление? Говорехме за лошо управленско решение, което е, но като престъпление то има и друг състав. Има достатъчно основание тези действия да бъдат повод за самосезиране на Прокуратурата”, убеден е общинският съветник. 

“Очевидно, колегите от “Спаси София” имаха желание много умело да завъртят темата по такъв начин, че да е угодно за тях”, отправи критика Димитър Вучев. 

“Големият въпрос е защо това нещо се случи “на тъмно”. Вторият голям въпрос е каква е финансовата обосновка. Искаме ясно да ни бъде казано колко струва това, чухме всякакви суми. Каквато и да е сумата, тя трябва да е ясна”, категоричен е той.

Вучев обясни, че според решението на ВАС, случаят може да се окаже злоупотреба с власт в особено големи размери. “Заместник-кметът Павлов така и не отговаряше на тези въпроси. Най-големият въпрос е кой ще плати сметката за всичко това? Столичани явно ще трябва и да платят за създалия се хаос. Няколко пъти поискахме оставката на зам.-кмета Павлов, а сега имаме пълното основание да направим това и по отношение на кмета Терзиев, който очевидно застава зад всяко едно действие на своя избраник като заместник-кмет на транспорта”, заяви столичният общински съветник. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК