Вход
София
Времето в София 8 o C

ГЕРБ да застане зад Цветанов, както БСП застана зад обвиняемата Йончева. Другото е да подарят държавата на Румен Радев и комунистите

ГЕРБ да застане зад Цветанов, както БСП застана зад обвиняемата Йончева. Другото е да подарят държавата на Румен Радев и комунистите

на 22.03.2019
97984
113
ГЕРБ да застане зад Цветанов, както БСП застана зад обвиняемата Йончева. Другото е да подарят държавата на Румен Радев и комунистите
22.03.2019
113
97984

Най-напред е добре да се абстрахираме от емоциите. Да избягаме от дребнотемието и битовизма. От "панелното" мислене, от еснафлъка в стил "хеписоц". Да разсъдим трезво.

Важно е преди всичко Румен Радев и зажаднелите за реванш комунисти да не се пускат във властта. Да не им се сервира отново и доброволно България на тепсия. Най-малкото, защото ще съуправляват с ДПС - няма друга схема.

Това означава Борисов да отпъди от главата си всякакви мисли за оставка - като жест на поемане на морална отговорност.

Оставка? Уволнения? Дезертьорство? 

Откъде накъде? Мандатът е четири години, минали са само две. За какво са тия мандати тогава, ако всеки път не се спазват? Кой ще ги взима после насериозно, ако за трети път хвърлят пешкира? Това е извънсистемно, антидемократично. Подмяна на вота. 

Оставка сега значи бърз служебен кабинет на Радев. Тъждествено с репресии - Радев вече си го каза: "Следващия път всички вън...". Радев, без съмнение, е готов на всичко, за да извади завинаги Борисов от политиката. Такава е и свръхзадачата на престоя му на "Дондуков" 2, такава е мисията, спусната от кремълските му кукловоди.

Готов е да дискредитира, да вади компромати, да арестува. 

Апартаментът на Цветанов, макар и придобит по проблемен начин, не бива да разбутва държавата. Икономиката е в подем, инфлацията е ниска, безработицата - почти никаква. Задават се ръст на заплати и пенсии, еднократни помощи за бедни и възрастни по Великден. България продължава да бъде остров на стабилността на Балканите - и в социален, и в криминогенен план. За разлика от Букурещ, Белград, Тирана, Скопие, Атина тук няма масови протести, кръв по улиците, ожесточение сред хората.

Бежанската вълна бе укротена, разхождаш се свободно - без да се спъваш в чалми и забрадки. 

Нямаме си и "родител 1" и "родител 2", няма и да си имаме. На почит все още са здравият разум, православието, добрите семейни традиции. 

Не благоденстваме, но и не поминуваме в обидна мизерия. Емигрантите даже започнаха да се връщат - за какво им е постоянно да треперят за поредния атентат, за последствията от брекзита; за какво им е да се обуначат съвсем в отровната "толерастка" среда на джендърски просперитет...

Какво искаме - насила да дръпнем дявола за опашката? Сами да си порутим уютния дом? Да се вкараме в режим на безвластие, в хаос, в институционална криза?

Стига дивотии. За какво да го правим...

ГЕРБ трябва да застане плътно зад Цветан Цветанов, както БСП застана плътно зад обвинената в пране на пари Елена Йончева. Не поиска оставката й, а обратното - издигна я за водач на листата. С железен аргумент: още нищо не е доказано, чакаме да се произнесе съдът! Дотогава за нас тя е невинна. 

Нека парламентарната група на ГЕРБ се събере и препотвърди доверието си към председателя Цветанов, докато не се произнесат компетентните органи - прокуратура, КОНПИ, НАП.

Всичко останало би било нелегитимно и предпоставено. Не бива за пореден път да предават свои - както се случи с Валентин Радев, Николай Петров, Димитър Главчев...Заради някакъв телевизионен репортаж на БТВ. Или след очевидно поръчково "разследване" на "Свободна Европа" - радиостанцията на американския Конгрес и Джордж Сорос. 

Да се уволни Цветанов? Че това е дръзновената мечта на цялата БСП и целия президентски "отбор", които от години се мъчат да скарат Борисов със заместника му в партията.

Изборджията на ГЕРБ да мине в запаса два месеца преди изборите? За кефа на г-жа Нинова, г-н Радев, психодесните на Христо Иванов и Прокопиев, БТВ, "Свободна Европа", г-ца Бенатова от Нова ли? (това, за поведението на Нова, която вече е собственост на близкия до властта Домусчиев, е отделна тема за размисъл. В ГЕРБ да си дадат сметка кой всъщност ги "сготви", кой вади нови и нови документи за апартаментите и дали ударът не е вътрешнопартийна интрига...)

Г-жа Нинова, оказва се, също се е сдобила с апартамент на символични цени. 90 кв.м. за 21 000 лв. Да сте чули обаче нещо по въпроса в емисиите на БТВ и Нова телевизия - основните електронни медии, които промиват мозъците на населението? 

Не сте чули, няма и да чуете. Двойният стандарт е отличителна черта на "независимата" българска журналистика, платена с чужди грантове. 

Цветан Цветанов няма повдигнато обвинение от прокуратурата като Елена Йончева. Няма офшорки, не е точил пари от фалиралата КТБ като нея. Въпреки това БСП й се довери за водач на листата. Невинна е, казват, до доказване на противното.

Няма основание ГЕРБ да не постъпи по същия начин с Цветанов.

И да заговори за визии, за политики, за проблемното ни общо бъдеще в Европа - не за панелки, шпакловки и замаски. 

Сподели:
Напиши коментар »
(113)
1
Да, много вярно и точно казано.- В никакъв случая да не се хвърля пешкира за угода на РР
2
НАЙ-ПОСЛЕ РАЗУМЕН КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА. ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА АПАРТАМЕНТИ, ИСКАМ ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПОЛИТИКИ. ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ВЛАСТИ
3
Защото с такива политици, като се започне още от 90-те, с Нинова, Йончева и се стигне до Цачева и Цветанов, с тези си действия те довеждат до тежко разделение в обществото, до тежка демотивация в икономиката и куп други произтичащи от това последствия. Трябват специални закони за политиците, каквито бяха направени в Италия преди няколко десетилетия и те до голяма степен се справиха с тежката корупция и мафия.
4
Мръсно активно мероприятие на ченгетата, льотчика и Сорос...
5
Реалната била над 3000 евро за кв. м. Което прави цена на жилището от 1,6 млн лева. Разликата от 1,2 млн лева някъде се губи в мъглата на отношенията между Цветанов и фирмата-продавач.
6
Реалната била над 3000 евро за кв. м. Което прави цена на жилището от 1,6 млн лева. Разликата от 1,2 млн лева някъде се губи в мъглата на отношенията между Цветанов и фирмата-продавач.
7
Автора е прав. Не чух нищо в емисиите за апартамента на Корнелия
8
Бойко го каза: „Помните ли на кои бяха най хубавите жилища“? Демек, те ли са най големите гяволи? Резултатът- на ул. „Латинка“ живееше Луканов и партийните велможи, а сега велможите от ГЕРБ. Преди там бяха номенкратурчиците, а сега апартаментчиците.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Браво на автора - думи, които трябваше да бъдат казани, но дано бъдат чути. Да не си разбутваме общия дом, хора...
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Сега управляват комунисти.
13
ТОВА ДА СИ КУПИШ НОВ АПАРТАМЕНТ ДНЕС ВЪВ ВРЕМЕ НА ПАЗАРНА ИСКОНОМИКА Е СЪВСЕМ РЕАЛНА И ЗАКОННО . НИМА ЦВЕТАНОВ ДА ЧАКА НА 7О ГОДИНИ ЗА ПДА СИ КУПИ ХУБАВО ЖИЛИЩЕ. ТОЙ ИМА ТРИ ДЕЦА .---- ЧЕСТ МУ ПРАВЯ ЧЕ ИМА СМЕЛОСТТА ДА РАБОТИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА И ОСИГУРЯВА БЪДЕЩЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА. МНОГО БЪЛГАРИ ИМАТ ПО ЕДНО ДЕТЕ , А ПО НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА , ДОРИ И В ЧУЖБИНА.
14
Ей,пич? Какъв Конгрес, каква Свободна Европа, какви пет лева? Това е мероприятие на Путин. Сигурно някъде из апартамента е подхвърлил и Новичок. И е естествено, че ще прави хибридни атаки всеки ден, за да повлияе на вота на българите. Влиянието на Русия, КГБ и шести отдел на Държавна сигурност е видно отвсякъде...
15
Стана ясно, че апартамента на Цвъко Пипоня с двуцифреното IQ, е в резултат на услуга за разрешение за строеж и спиране проверка !!! Защото гербер закон не го лови, съд не го съди и данъчни ревизии не му правят защото е безгрешен по презумция !!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Май, май Цветанов е получил апартамента след изнудване.Този апартамент се е водил на семейството на архитектите ноооооо само 4 дни преди да купи апартамента Цветанов изнудвал "Артекс" с проверка!!!! Иницирал проверка на строителната фирма като изпратил писмо да Данчето Фандъкова.Четири дни след писмото купува апартамента.Ако това не е изнудване здраве му кажи!!!! Боко да се освести и да бие дузпата на Цвъки!!!!!
19
Доста пламенна реч е дръпнал автора на статията. Обаче много хора смятат, че без Цветанов Герб ще спечели много повече гласове.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Мероприятието с апартаментите е насочено към онези 80 % за които говори на трибуната Иво Христов.Това е за насъскване на тези "дебили".Костинброд 2 но този път не го оставиха за деня на размисъл а месеци по рано за да могат дебилите да попият от помията.Дали не се простреляха отново в крака авторите.Знае се че Полина е близка със Сашето Симов
22
Ейййййй палавници.....целия ГЕРБ да застане ЗАД Цецо Асансьоро......много грубо ве Джендъри Герберастки...да онодите Цецо.....
23
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистката диктатура на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИИИИИ и нов народен съд-бесило-гилотина до 9- то коляно....за бедния,болния,изчезващ се български народ няма прилични пенсииии и заплати а за тези крадци има всичко луксозно ....СРАМ и ПОЗОР господа и госпожи крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИ
24
Абсолютно съм съгласна с написаното. БСП да духат супата в случая. Я си вижте първо вашите золуми
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
...смислена позиция, само че от озверели за власт комунисти,логика не търси! Ако трябва да се срине държавата за да се докопат до властта, сещайте се колко им пука за държавата! Това касае и сервилния Фатмак!
28
ДОВИЖДАНЕ 26 Май наближава
29
стига зорлем се тикахте, че от Бойко и Цецо зависи ГЕРБ и победата. Завистта е към Мария Габриел, защото тя ще отнесе БСП и Йончева като тайфун пробита лодка и ще донесе триумфална победа за България и ГЕРБ.
30
Горките БТВ и НОВА, как така ПРОПУСНАХТЕ 3–те апартамента на червената БОКОВА, в Париж , Лондон и Ню– Йорк , милиони долари и за голямо съжаление, нито един в МОСКВА ??
31
Драги читатели, ето затова трябваше да се върне "Свободна Европа". Защото ако ги нямаше, тази новина никога нямаше да бъде тиражирана и Върхушката на управляващите щеше да си прави каквото иска. Народът може да си мълчи, но няма да им прости това.
32
3000 евро за квадратен метър струват къщите в Германия близо до заводите на Мерцедес. В София ?!?
33
радееев , вземи си истински прожектор и истински метър , който де не бие само в лево....КИРИЛ ДОБРЕВ С ТРИ АПАРТАМЕНТА ОТ ПО 150 КВ. И ЕДИН НА МОРЕТО НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ОТ ПО 65 000 ЛЕВА ..КОРНЕЛИЯ ПЕТРОВА НИНОВА С ДВА АПАРТАМЕНТА НА 28 ГОДИНИ И ГАРАЖИ , АПАРТАМЕНТ... НА ЖАБЛЯНОВ ОТ БСП 150КВ . АПАРТАМЕНТ НА ЗАНИЖЕНА ЦЕНА ОТ 63 000 ЛЕВА , КОРНЕЛИЯ СЕГА - УЛ . БОЯНА В ОВЧА КУПЕЛ 95 КВ. ЗА ...СЕГА ВНИМАНИЕ ...ЗА 21 000 ...ЖЕЛЬО БОЙЧЕВ С 140 КВ. АПАРТАМЕНТ ЗА ЦЕНА ОТ 60 000 ЛЕВА ...ЙОНЧЕВА С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ - НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ СИ , ЗАДЕВ И ТОЙ С АПАРТАМЕНТ КУПЕН НА ЗАНИЖЕНА ЦЕНА ...ЕЕЕЕЕМИИИИИ....АРШИНА НА РАДЕВ БИЕ ВСЕ ПО ГЕРБ..
34
Какво иска да ни каже автора: За нас от герб законите не важат. Трябва да стойте във властта и ние да папкаме здраво. Дойде ли служебно правителство край на авантата, ще се търси отговорност, ще загубим хранителната си среда и герб ще се разпадне.
35
Цветанов, Цeцo, ако може по едно апартаментче, много сме зле...
36
Разумен коментар. Стига истерии с тия апартаменти
37
По време на служебните правителства минава това, което не може да мине по време на нормалните. Така се бяга от отговорност. Само че ще изчакат още малко.
38
Много хубава статия за Aгенция за недвижими имоти- ГЕРБ
39
Апартаментът на Цецо е основна опорка за БСП и Радев. Това за мен е индикация, че цялата работа е компромат.
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Замениха морал за апартаменти.Заставащите зад тях хубаво да си помислят.Видов ден идва
42
Бандата на крадците на бкп, фалиращи многократно държавата, да вземат да си ПЛАТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА! Тогава да гледат сламката в окото на противника!
43
засега вниманието ни е насочено към все още действащия мутропремиер – най-корумпирания, криминално проявен, аморален, нарцистичен, антинароден и антибългарски персонаж, заемал някога този пост. С нетърпение го очаквам да позира пред камерите в раиран костюм. България ще влезе в новините.  Дано с него скоро да позират и корумпираните евроначалници, които го направиха възможен
44
Kакво общо има тук Радев?
45
отговор на коментар
Преди него има доста в листа ,като започнем от сивия кардинал Р.Овчаров та стигнем до Кунела приватизаторката и Милиончева .Да не забравяме и г-н Костов. Нека първо те си платят за далаверите пък после ще гледаме и другите.Все пак комунистите ограбваха хората 45 год.и кой е наказан.Трябва да има ред в тази работа.
46
Ц. Цветанов дали може да ни уреди с външен асансьор на преференциални цени? Ще бутнeм нещо ако трябва...
47
Цветанов, Цецка ,Горанов ,Рашидов, си построиха комунизма.
48
Характерно за простите хора е, че не знаят кога са спрат да са на власт, да крадат, въобще нямат стоп, затова губят в политиката, губят на борсата въобще по природа са губеща страна. Не е само цвъцко, ГЕРБ са си направили блокче на ЦК на БКП и Бойко си каза, че това е била мечтата му докато е бил на село. Сега могат да се оттърват с оставки, но ако продължат по същия начин на хората нервите ще се скъсат. И накрая за същото съдиха един френски президент, цвъцко не е за запаса, цвъцко в за затвора.
49
Мръсните комунисти да не се докопали до властта.Ами тези боклуци от ГРОБ какви са-чисти и прости комунисти.Само дето са от тези трето качество,които са били толкова тъпи , че не са могли да се докопат до кокала преди.И сега нагледно демонстрират поговорката-дай на простака власт и му гледай сеира Проблема е , че ни писна простаци , миришещи на вкиснало да се вживяват като елит.
50
Абе Цветанов oт ГЕРБ, тъкмо завършва строежа, дай да вземем строителни материали на добра цена, a?
51
Богомил Бонев ви поздравява с песента....,,Я елате пиленца на батко"....)))))
52
кажи защо изтриваш коментари утре като се обърне палачинката какво ще правиш хаиде трии
53
И ние питаме господин, № 45- Признателните граждани от ул. "Д. Петков"? Ама за малко го прекеца Недди, ПИКаещият цензор. Публикува нашето молба неусетил се, заспал. И после сайбията му го е нахокал явно и молбата ни за награда я нема. Но оставаме с искането за награда.... мотопед да бъде, кога го кара да го гледаме, ние гражданите живеещи на ул. "Д.Петков"
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Интересно, двете крадливи прости гайди от снимката по-горе в коя партия членуват преди 1991 година , и с чие ходатайство са във властта вече 18 години...двамата милиардери, които “Свободна Европа” финансирана от американското правителство и ЦРУ / официално/ разкрива , че са най - корумпираните в целия т.нар Евросъюз.. смешно е когато сина на човек бил на всички конгреси на БКП от 1976-1989....пише такива статии срещу..”комунистите”, без да гледа в семейния албум....
56
Г-н смешник, другарю свиркаджия, за какви подаръци на комунистите говориш???!!! Като най-кървавите и неграмотни комунисти ни управляват СЕГА?! Като пишеш такива простотии поне си забърсвай устата, че по нея има много остатъци от оралната любов със сегашната комунистическа власт и хибридната ни демокрация, изродила се в Тиквена диктатура!
57
Нид'одя' лко, МЪЛНИЯ!!!!!! Преди малко отворих нотариален акт от 1965 година. Комунистите са продавали в София, кв. ЛОЗЕНЕЦ, монолитни ведомствени апартаменти на 85.00 лв. Кв. М. Срамота. Да се разследват всички. Тогава Младост и Люлин още ги нямаше. Цв'ино' кио е ощетен!!!
58
Че за Какво махнахме комунягитее, ако тези са абсолютно Същите като тях??????????????!!!!!!!! Писна ми да ни мислят за полупроводници, а то сме били Пълни проводници. Никой не иска оставки, а СПРАВЕДЛИВОСТ. Лапането на чужд гръб да НЕ се толерира или замита с есета като горното, които го оправдават.
59
РАДЕЕЕВВВ , ИЗЛАГАШ СЕ ...КАЖИ НЕЩО ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ КУПЕНИ ПО ДАЛАВЕРА И УСТАВА НА БСП - ту ...А ИМЕННО АПАРТАМЕНТИТЕ НА КИРИЛ ДОБРЕВ - ТРИ АПАРТАМЕНТА ОТ ПО 150 КВАДРАТА И ЕДИН НА МОРЕТО ВЪВ ВАРНА , КОРНЕЛА НА 28 ГОДИНИ С ДВА АПАРТАМЕНТА И ГАРАЖ , А СЕГА ОЩЕ ЕДИН 95 КВАДРАТА КУПЕН ПА УСТАВА НА БСП ЗА 21 000 ЛЕВА , ЖЕЛЬО БОЙЧЕВ С АПАРТАМЕНТ 150 КВАДРАТА ЗАНИЖЕН ДО 58 ХИЛАДИ ЛЕВА , ЖАБЛЯНОВ И ТОЙ 150 КВАДРАТА ЗАНИЖЕН ДО 58 ХИЛЯДИ БЕСЕПАРСКИ ЛЕВА , А МИ ТИ ДОРИ ЗАЯДЛИВ РАДЕВ СЕ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ МОЖЕ И ДВА НА ЗАВИЖЕНА ОТ РЕАЛНАТА ЦЕНА ...ЙОНЧЕВА С ИМОТИ НАД 2 МИЛИОНА - НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПАРИТЕ СИ ..
60
За такива деяния има съд,конфискация и затвор.
61
отговор на коментар
da vi 6ibat manafite
62
Колко ти платиха? Как може да приравняваш размяната на две съседни частни жилища с превеждането към журналист на отклонени от фалирала банка пари на вложители през офшорка? Ако ще правим паралел между Цветанов и Милиончева трябва да е тема по темо - нека първо за имотите да ги сравним, после за получените пари от офшорки. На първата тема Елена ще го бие Цветанов и по суми и по бройки, а по втората тема Цветанов е просто на нула. паралелната тема е, кой какво е декларирал и какво е крил от имотите и офшорките, защото Милиончева е подавала декларации без суми, а Цветан Василев твърдеше, че не го познава, също и че никога не е получавала парито не си е попълнила въпреки, също твърдеше и че никога не е получавала пари от офшорни фирми и сметки.
63
https://m.fakti.bg/razsledvania/368972-cvetanov-poiskal-proverka-na-arteks-chetiri-dni-predi-da-si-napazaruva-evtinia-imot
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
DO KADE STIGNAXME ZASHTITAVAT KRAJBITE MAFIOTSKA DARJAVA DAJE VIJTE KAK NI SE PRESMIVAT CHE SME SVETOVNITE GLYPACI DARJAVITE SI TARSAT PRAVATA A NIE IMAME SAMO ZADALJENIIA
66
Първо да те светна , ако не знаеш Борисов за нищо на света НЯМА да подава оставка. Той направи това няколко пъти през годините, с цел да се добере до рубежа 2021г. Както знаете тогава еврофондовете свършват! Той не можеше да допусне някой друг да дойде и да "усвоява". След 2021г. парите от Европа силно ще намалеят и няма да представляват интерес за него. Плюс това избори в средата на мандата се печелят много по-лесно отколкото в края, да не обяснявам защо! Освен това през 2021г. ни предстоят избори за президент, в които той най-вероятно (98%) ще участва! Колкото до икономиката, безработицата и заплатите, дай да не спорим, те са само в отчетите на правителството и в телевизиите! Я слез между хората и попитай хората как живеят! Всички увеличения (естествено само на държ. служители) великденски надбавки и др. са с предизборни цели! Като си печен журналист защо не извадиш данни за вътрешния и външен дълг на държавата и как и с колко са се увеличили по време на управлението на Борисов! Радев може да е всякакъв, но не забравяй, че той е натовски генерал, а Борисов стана генерал случайно по волята на Царя (той сега си го връща с делата за царските имоти). Народа е казал "Храни куче, да те лае"! Правилно забелязваш, че бежанската вълна беше укротена благодарение на политиците, но не защото построиха "ЗДРАВА" ограда, а защото превърнаха България в крайно нежелана дестинация! Реално няма политик, който да не се е снабдил с евтино жилище, но Цв.ЦВ. удари с този асансьор всички в земята. Ти може и да не го признаваш, но Борисов си го призна...
67
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
68
Heдодялко каква е тази свинщина бе ? ? ?
69
Heдодялко каква е тази свинщина бе ? ? ?
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
Г-н Шлифер , искаме не смяна, а ПРО-МЯ-НА..! Ходиш до Брюксел --не усещаш ли какво искат хората... Някой горе пише че комунистите щели да управляват с дъпъсъ..Ами сега Цецо с кого управлява..по брутален, разбойнически начин. Баста ! Промяна, а не Смяна !
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
SEM Обсебени са от мисълта,че са незаменими,безгрешни,безалтернативни и затова ще упрвляват вечно! Истината е тази! Това е причината за цинизма, и безпринципността ,като норма на поведение на нашите държавници! Убийствен манталитет,датиращ още от времето на Алековия Бай Ганьо! Дай ми власт ти на мен,пък тогава да видиш какво ще направя... Е,всички го виждаме!
75
Piter Blood: Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така. Атанас Буров..
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Да ви се изсе.....ра на крадливите мутри.По няколко пъти,че не се наяждате.Мър....ши.
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
БОЙКО ОСВОБОДИ СЕ ОТ КРИВОГЛЕДКО И СИЕ ЗАЩОТО ТЕ ЗАТРИВАТ ГЕРБ
80
БРАВО! ТАКА МИСЛЯ И АЗ! А ОНИЯ НЕДОДЯЛАН И АЛЧЕН ИНТРИГАНТ,ДЕТО НИЩО НЕ РАБОТИ,А ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ И САМО ИЗЛАГАТ С ЖЕНА МУ БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБУНА, ДА СПРЕ ДА СЕ НАДЯВА,ЧЕ ЩЕ ЯХНЕ СТРАНАТА.!
81
kazano v publikaciata prozira vopiushtiat strah na avtora,che ako blastta se obarne,zagiva i toi. BLIA,BLIA BLIA,ROZOVI OBLACI,poznati do vtrasvane. licemerno iztaknati dovodi i saveti prosto prozirat ot vsiakade,SKANDALAT NA CECO e paguen i grandiozen, posledicite - gorchivi,taka che Bateto Borisov triabva da e radikalen,inache guvi sega i zavinari. Kakto i da go usukvate tova beshe malkoto kamache,koeto obarna neshtata,tova e lamershtinata i do tam vodi....
82
До 5 ...Реална била цената 3000€ -6000лв. за кв.м. Глупости, за тези пари ще си купиш имение, а не жалък апартамент на последния етаж, нищо ,че имал асансьор. Ето, продават имението на Баневи, луксозно та дрънка. От утре имението на Николай и Евгения Баневи в "Бояна" е отворено за огледи. Съдия изпълнителят продава луксозния имот за малко под 6 милиона лева. Иначе сега имението е с начална цена 5 788 107 лв.- (3000000€), иначе пазарната цена е 14,000,000лв. осведомява в. "24 часа". Къщата е със сутерен, партерен етаж и още два отгоре, където са апартаментите. Парцелът е 11 486 кв. м, застроената площ - 685 кв. м, а разгърнатата застроена площ на сградата - 2868,92 кв. м, става ясно от обявлението. В имота има басейн и голяма къща с английски двор и 12 самостоятелни апартамента. Сградата е луксозно обзаведена, между нея и басейна има топла връзка. Има и 3 складови помещения, дизелагрегат, тоалетни и мивки, коридори, стълбище и асансьорна шахта. Гаражът е със самостоятелен вход и към него също има склад. Настилките в стаите са от екзотичен паркет с цена по 600 лева на квадрат. Облицовката на басейна и джакузито е от стъклокерамика и струва по 500 лева на квадрат. 15-те бани и тоалетни са облицовани с оникс и мрамор с цена до 1000 лева на квадрат. Ако, разделим 14млн.лв. на 11486кв.м. получаваме 1219лв. / кв.м.- 600€/ кв.м.
83
Получихме следната информация, която сами може да питате Корнелия Нинова дали е достоверна: Депутатът от групата на БСП Иво А. Христов е скрит милионер, назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход. Тези семейни фирми са източили 30 милиона от българската енергетика, укривали данъци, поддържали са активни бизнес и информационни контакти с агенти на руските служби и са нарушавали по различни начини законодателството, а и самият Иво Христов лично е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Влошаващото му се с годините психическо състояние се очертава като основна причина руската ФСБ да започне да се дистанцира от него. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
84
до 31 Павлов :наистина ли си толкова наивен че вярваш че Свободна Европа е автор на компромата.Корените са доста по дълбоки но само факта че от БСП коментират но непрекъснато повтарят че те не били автори на разследването - палячовци.Още от първия ден на президентството се събират компромати и се фабрикуват манипулации и се пускат в определени ситуации.Това с апартаментите се е случило преди почти една година знаело се е от 6 месеца според журналисти но се чакаше кампанията.Нали няма нормални хора да си помислят че Цветанов е толкова наивен че аджамийската да се хвърли в далавера.Мислете бе хора - целта е омаскаряване и вкарване в обяснителен режим - мислеха че така ще спрат да се занимават с Ленчето но си вкараха автогол - сега и тези които най малко са очаквали ще им научим далаверите - да видим Кирчо - вече втора година не е депутат а за една година си купил три апартамента - само в София.Цветанов отдавна е мизерник сравнен с Жаблянов Овчров Нинова Бойчев - за Елена и дума да не става - имоти за над два млн.
85
Абе хора, как 3000 евро да са малко, това е София, не Лондон. Пазарната цена била по голяма, я да видим колко е пазарната цена за 2018 на зелено за квадратен метър 800-850 евро-не са купували по-евтино . И защо да е лошо да купуват, трябва да са прости и бедни ли и живота да им спира само защото са в служба на обществото. Защо когато БСП краде не виете така?
86
Браво другари ! Добре сте се потрудили във форума с плюенето срещу ПИК и ГЕРБ. На следващия пленум ще отличим ударниците с най-много коментари и пасквили. За всички останали - напомняме:.... !!! ----- Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ ---------- !!!
87
Няма по алчен и нагъл човек,от този който устрои фамилията си до девето коляно за идните 70-80-90-100-години.Този перфектно се вмъкна в полето на тъжните негативи за Бориков и неговата партия.Най много е доволна Нинова, от идиотските грабежи на евтини жилища, извършени от тясно свързаните с г-н Борисов сподвижници.Имаме образувана престъпна група за "грабеж" на жилища с четворно,петорно по ниска цена, би казал министър Маринов,но за това се иска кураж. Цецо и компанията му,ще лишат пп-герб от един,че и два мандата на изборите на 26-ти май за евродепутати. Ако този брокер не бъде изваден от партията в която се подвизава,през октомври на изборите за местно самоуправление,ударът ще е по жесток върху засега управляващата партия.Държал изкъсо структорите на пп-герб страната Цецо,от там му идвала силата. Аланкоолу,партията без г-н Борисов,е като влакова композиция без локомотив.
88
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
89
-Тикве,ще ти сцепа тратуняка. - О,да Цвинокио,говорими за любов ! Направиме твой анален роб !
90
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
91
Стига Свинщини!
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
93
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
94
отговор на коментар
По добре ГЕРБ, отколкото мръсни крадци ( Киро, Курнела,Ееееелена и много други ) от БС(к)П !!!
95
Няма никакво значение, че наближават избори. В нормалните държави политици подават оставка за един сандвич или за 700 евро. Цветанов години наред се старае да счупи всички рекорди по лъжи, наглост и крадене. Вън Цветанов от НС и българската политика. Вън неграмотната Цачева от министерството на правосъдието! ВЪН!!!
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Тъпаци! Това не променя нещата.Може да триете колкото си искате. Сладурите на снимката горе са си там,щастливо хванати за ръце и всеки може да им се порадва.
98
До сега съм мислил , че ставаш. Оня ден тук , в този сайт ти написа статия в която съветваше Борисов да се освободи от Цветанов. Ясно, имаш акъл колкото един изпразнен xyи, т.е. колкото Мастагаркова и нейният "катарзис".
99
днес Нинова отново излъга . била си купила апартамента преди 18 г и тогава не била в политиката а каква беше на 28 г селянката от Крушовица като си купи Техноимпекс и с какви пари след това си купи апартаментите, гаражите, с какви пари плащаше обучението на сина си в САЩ , какви сметки и тя и мъжа й от лукойл имат по света - и нейните сметки да се разкрият сега поне се води в политиката. За радев като за умрели - или добро или нищо.Избирам - нищо.
100
Що се занимавате с глупости? Голяма работа!Апартамент взел Цецо за малко пари.И какво от това?
101
На същото мнение съм! Нинова и Йончева подлудиха държавата, а са още в началото на менопаузата си! Най-добре е да дойдат линейките!Луди хора не могат да управляват държава! И не трябва, че лошо ни се пише!
102
ПРОЗРАЧЕН НОМЕР ЗА КОМПРОМАТ ДВЕТЕ ДАМИ В МЕНОПАУЗА НАИСТИНА СЕ ЗАГУБИХА В ПРЕВОДА ЕДНАТА КРАЛА ОТ НАЦИОНАЛНАТТА ТВ,ПРЕПРАЛА ПАРИ ОТ КТБ ПРЕЗ ОФШОРКИПЪЛНА С ЛУКСОЗНИ ИМОТИ ЗА КОИТО И ДО СЕГА НЕ ДАДЕ СМИСЛЕНО ОБЯСНЕНИЕ ОТ КЪДЕ И СА ПАРИТЕ,ДРУГАТА НЕЗНАЍНО КАК ПРИВАТИЗИРА ПРЕПОДАДЕ НАЍ-ПЕЧЕЛИВЩОТО ПРЕДПРИЯТИЕ ОЩЕ В МЛАДЕЖКА ВЪЗРАСТ ДНЕС ПАК ИЗЛЪГА НАГЛО ЗА ЕВТИНИЯТ СИ АПАРТАМЕНТ НЕ БИЛА В ПОЛИТКАТА НЕ БИЛО СЪЩОТО.ЗНАЧИ КОГАТО КРАДЕШ НАРОДНИ ИМОТИ И ПАРИ Е НИЩО,НО КОГАТО СИ КУПИШ АПАРТАМЕНТ Е КОРУПЦИЯ.ТОВА МИНАВА НИВОТО НА ПОНОСИМОС ОТ ВСИЧКИ КРАЍНО ВРЕМЕ Е ГЕРБ ДА ПРЕСТАНЕ С ОБЯСНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ И ДА СИ ПАЗИ КАДРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ПОВОД НА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ПОБЕДИТЕЛИ СЛЕД ВСЯКА МРЪСНА ИНТРИГИ
103
От снимката на плаката не може да се определи кой е съпруг номер едно и кой съпруг номер две?
104
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! -------->>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
105
Снимката може да се озаглавен така.Бойко и Цецо гледат в апартамента.Той е на последния етаж и затова са вдигнали глави.Но това не е за добре.Топъл майски дъжд ще им напълни носовете и ще се удавят.Злобата им няма край.Сега се опитват да изкарат народа виновен.Защо бе?Та нали простия народ ви повярва преди 10. Нали той ви избра.А вие го за бихте в тинята от където няма вадене.
106
"Агенция за недвижими имоти-ГЕРБ"
107
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
108
За пореден път се убеждавам, че БТВ и НОВА са червени телевизии. Когато има компромати срещу някой комуняга бегло го съобщават, дори и за президента едвам го споменаха , а когато става дума за ГЕРБ първа новина от сутрин до вечер
109
И най-нескопосаният порно сайт е на светлинни години пред тоя на "великия" нн.Тук си споделят мненията най-простите апологети на слънцето.
110
Двете "слънца" на България,докарали я до просешка тояга.Олигарсите близко стоящи до тези двамата,живеят в охолство,а 75-80-% от съотечествениците ми живеят мизерно в пълен недоимък някой от тях.Зависимостта на Борисов от Цветанов,го кара да се гърчи като глистей на сухо.За един час,той си променя становището по отношение откраднатите апартаменти,най малко три пъти.На мен лично не ми пука за случващото се,да му мислят пенсионерите строили някогашна България,че днес мизеруват като техни набори от бедна африканска държава.
111
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
112
BOJKO ОСТАВИ ГО ЦЕЦО , ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ!!!!!ЦЕЦО ГО ЗНАЕ!!!!ЦЕЦО ГО МОЖЕ !!!!!
113
Точно обратното е ! С оставката на Цветанов Борисов и Герб ще смачкат комунистите на изборите ! Партия Герб е на Борисов и на никой друг ! Знае го цяла България !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18008
архив

Крикор и Гарабед се прибират късно вечерта след купон, и в тъмното виждат насреща им по улицата да се задават двама съмнителни субекти. Гарабед казва: - Крикоре, да минем на другия тротоар, че тия са двама, а ние с тебе сме сами.

няма нови новини
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
сега
2744
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ и Обединени патриоти издигат Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Или той, или няма смисъл (ОБНОВЕНА)
x
ЩЕ СЕ СПИ: Откриха гените за здрав сън с помощта на риби
x