ГЕРБ, кога ще изхвърлите ококорения пепераст и любовника му?

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГЕРБ, кога ще изхвърлите ококорения пепераст и любовника му?

782374
на 14.11.2023
ГЕРБ, кога ще изхвърлите ококорения пепераст и любовника му?
Автор:   Данка Радева

Двоен външен дълг, дефицит 5%, непостижима еврозона, нереалистична събираемост, заложени "кухи" приходи (като таксата върху руския газ, която и Газпром, и Унгария, и Сърбия отказват да плащат), секири с данък сгради и данък бакшиши, без коледни надбавки...

Какво трябва още да се случи, за да изхвърлят ококорения пепераст и любовника му от финансовото министерство и НАП? Държавата и българите са заложници на двама перверзници с чадър от посолството.

Няма да забравим, че Асен Василев бе назначен след изричното настояване на Бойко Борисов, нали?

Ежедневно по телевизиите роптаят всевъзможни експерти и анализатори тип Владислав Горанов, Николай Василев, Симеон Дянков, Любомир Дацов, Мика Зайкова, Каримански, Подкрепа, КНСБ...Привидно разгневени са и депутатите на ГЕРБ, които директно искат смяна на министъра.

В същото време в сряда хората на Бориов ще подкрепят кабинета, ерго - Асен Василев и Спецов.

Това е не просто шизофрения, а съучастие в престъпленията и разграбването на публичния ресурс. Да си знаят.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК