ГЕРБ на плаж Алепу: Мая вън! Това ли е новият хотел на Манолова (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГЕРБ на плаж Алепу: Мая вън! Това ли е новият хотел на Манолова (ВИДЕО)

235352
на 04.05.2021
ГЕРБ на плаж Алепу: Мая вън! Това ли е новият хотел на Манолова (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ излезе на мощен протест пред подпорната стена на плажа Алепу. Над 80 души се събраха там, за да покажат недоволството си срещу Стоян Василев от мутрите на Мая Манолова. Преди дни той заяви, че е новият собственик на бъдещия комплекс.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Василев, който е брат на първия победител в шоуто "Биг Брадър" Здравко, беше и кандидат за депутат от листата на мутрите.

Сред протестиращите на плажа бяха и кметът на Бургас Димитър Николов и колегата му от Стара Загора Живко Тодоров. 

“Това ли е новият хотел на Мая Манолова”, попита Тодор Костов от Приморско.

Общинският съветник от ГЕРБ в Общинския съвет на Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу.

“ГЕРБ спря това чудо на природата. Светът не е виждал такова нещо – подпорен хотел. Върху свлачище, да укрепят свлачището, ще построят хотел. Това е безумие! Затова ли новото сформирано мнозинство набързо се опита да придобие чрез поставени лица този подпорен хотел?" коментира Бойчо Георгиев.

“Мая, това ли е новата ти централа, оттук ли ще искаш да управляваш. Какво направи твоята група в парламента? Нищо! Купихте си хотел. Това направихте. Това ли е вашият нов морал! Мая вън!”, гневна бе друга от протестиращите.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК