ГЕРБ не постъпват готино с Деница Сачева

КОМЕНТАРИ

ГЕРБ не постъпват готино с Деница Сачева

135380
на 09.12.2022
ГЕРБ не постъпват готино с Деница Сачева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Малко унизително е това, което в ГЕРБ правят с Деница Сачева. Обезличават я като политик, внушават, че е едва ли не чуплива като стъкло.

препоръчано

Тя какво работи там – фикус ли? Защо й нямат доверие, че може да се справи в конфликтна медийна ситуация?

На прословутия предизборен дебат в БТВ, когато Кирил Петков дойде вместо Венко Сабрутев, към Деница Сачева спешно долетя „подкрепление“ – Томислав Дончев от намиращата се в съседство централа на ГЕРБ.

Дончев взе думата и обяви, че Сачева напуска дебата. А дали самата тя беше съгласна? Не би ли била в състояние да се изправи аргументирано и смело срещу Петков?

Онзи ден – пак инцидент със Сачева. Докато тя се бори (буквално се сражава) с Виктор Николаев по Нова, по телефона се включва Бойко Борисов и й отнема думата. Сачева стои като фон в студиото и вероятно се чуди какво се случва и защо е това неверие на началството, че може да се справи сама.

„Ядосах се как се държаха с г-жа Сачева, затова се обадих“, оправда се по-късно Борисов.

А г-жа Сачева малка и тъпа ли е да се защити сама? За какво тогава изобщо ходи по студиата, след като непрекъснато идва някой от ръководството да говори вместо нея, в ролята на наставник?

Комедия. Сачева не заслужава такова отношение, доказала се е във времето като успешен министър и силна жена, има пълното право да се обиди. Понамирисва и на сексизъм.

Депутатите в ГЕРБ често изпадат в неловки ситуации покрай разноликия маниер на поведение на Борисов, но неприятностите с Деница сякаш минаха петолинието.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закрива предизборната си кампания (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закрива предизборната си кампания (НА ЖИВО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК