ГЕРБ разчиства "лимонките" на Цветанов в листите за изборите

Акценти

ГЕРБ разчиства "лимонките" на Цветанов в листите за изборите

109964
на 15.01.2021
ГЕРБ разчиства лимонките на Цветанов в листите за изборите
Автор:   ПИК

Страхове тресат депутатите на ГЕРБ, а причината е очакваната пълна промяна в листите на партията. Масово структурите по места са поискали хора на Цветан Цветанов да бъдат премахнати от кандидат-депутатските листи. Партийци твърдят, че мнозина от избраниците на Цветанов вредят на имиджа на партията. Нещо повече - подозират, че ако влязат с листите на ГЕРБ, биха могли да се отцепят.

препоръчано

Очаква се в предстоящите списъци на ГЕРБ да не не намерят места русенският депутат Пламен Нунев, Станислав Иванов, който разнасяше чували с бюлетини и е кумец на Цветанов, под въпрос е и благоевградчанката Даниела Савеклиева. Вероятно извън парламента ще остане и вицеадмирал Пламен Манушев, който в края на миналата година сдаде партийния пост като координатор на Добрич на социалния министър Деница Сачева. В ГЕРБ се питат и дали още две ключови фигури, свързани с МВР - Димитър Лазаров и Валентин Радев, ще попаднат на избираеми позиции.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще реди листите. В настоящото Народно събрание има остър дефицит на юристи, финансисти и икономисти. Вече имало списъци в структурите на ГЕРБ с експерти в тези области, които се очаква да заемат местата на голяма част от сегашните депутати, твърди "Труд".

Сподели:
Бомба x
Осем сигнала, че партньорът ви смачква самочувствието Осем сигнала, че партньорът ви смачква самочувствието
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това