ГЕРБ-Сандански с отговор до РЗС след позицията срещу кмета Котев: Цинично е общински съветници, които не идват на работа, да дават оценки

Политика

ГЕРБ-Сандански с отговор до РЗС след позицията срещу кмета Котев: Цинично е общински съветници, които не идват на работа, да дават оценки

24788
на 25.07.2019
ГЕРБ-Сандански с отговор до РЗС след позицията срещу кмета Котев: Цинично е общински съветници, които не идват на работа, да дават оценки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Отговор на острата позиция на РЗС срещу кмета на Сандански Кирил Котев изпратиха до медиите от структурата на ГЕРБ в града. Според декларацията е цинично общински съветници, които дори не идват на работа да дават оценки за развитието на общината. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Ето какво още пишат от ГЕРБ-Сандански:

"Днес, за пореден път сме свидетели на разпространена в медиите манипулативна и изпълнена с лъжливи твърдения позиция на партия „Ред законност и справедливост“. Считаме, че е цинично общински съветник като г-н Яне Янев, който с поведението си ясно е показал, че не се интересува от развитието на общината, да дава оценка за свършеното в нашия град и останалите населени места.

Официалната справка показва, че той не е участвал в заседанието на нито една от комисиите към Общинския съвет на Сандански. Лидерът на РЗС системно отсъства от работа, което е видно и гласуването на точките в дневния ред на Общинския съвет през изминалите близо 4 години. От общо около 1300 гласувания, г-н Янев е присъствал на 1/5 от тях. Въпреки това системно нежелание за участие в обществено-политическия живот на местния парламент, в който той е избран от гражданите на Сандански, няколко месеца преди изборите сме свидетели на рязка промяна в поведението му.

Сигналите и позициите му са толкова чести, че дори самият той се обърква в тях. С последното може да обясним и заблуждението, в което успя да вкара няколко национални медии, показвайки един парцел, сочейки документи за друг. Припомняме, че преди седмица бе направена независима проверка на няколко институции, която категорично показа, че няма регистрирани нарушения по входираните сигнали и изнесени данни. С това може да се обясни фактът, че днешната позиция на РЗС вече не съдържа нищо конкретно, освен общи обвинения и политически лозунги. Очевидно е, че когато аргументите свършват започва пропагандата. Но тя е позната както на нас, така и на хората в Сандански и никой вече не вярва в нея. 

В тази ситуация общинската структура на ГЕРБ в Сандански изразява пълната си подкрепа към кмета Кирил Котев, който с работата си през изминалите четири години показа воля за промяна и постигна редица резултати за развитието на община Сандански. Месеци преди да е започнала предизборна кампания, в която очакваме да се предложат визии и политики за бъдещето на общината, сме свидетели на грозна компроматна война, която се основава на откровени лъжи. Считаме, че е цинично хора, които дори не идват на работа и не участват в дебатите в Общински съвет да дават оценки за развитието на Община Сандански".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК