ГЕРБ-СДС за София област откриха предизборната си кампания в Костинброд (СНИМКИ)

Избори

ГЕРБ-СДС за София област откриха предизборната си кампания в Костинброд (СНИМКИ)

5977
на 05.03.2021
ГЕРБ-СДС за София област откриха предизборната си кампания в Костинброд (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и кандидатите за народни представители  откриха предизборната кампания в община Костинброд.

препоръчано

Младен Маринов, министър на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов, подчерта, че за него е чест да работи с екипа на ГЕРБ - София област. “Ние не обещаваме, а показваме направеното досега. Ако изберете отбора на ГЕРБ- СДС значи, че гласувате да се работи. Надявам се, че хората ще изберат сигурността, а не хаоса и отричането на постигнатото”, подчерта водачът на листата.

Областният координатор на ГЕРБ - София област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова благодари на жителите на Костинброд  за огромното доверие,  гласувано през 2017 година. “Лично поех ангажимент за крепостта Скретиска и правото на управлението на резиденцията на император Константин Велики вече е на община Костинброд. Много направихме, но и много ни предстои. Работим упорито, за да живеят достойно всички граждани в България. Предвиждаме сериозно увеличение на заплатите, както и плавно повишаване на пенсиите. Искам да ви уверя, че с нашите усилия и работа ще постигнем начертаните приоритети.

“Привилегия е, че кампанията на най-силната партия започва от Костинброд”, заяви кметът на община Костинброд Трайко Младенов.

 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това