ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща „Европа в нашия дом“

Политика

ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща „Европа в нашия дом“

21629
на 17.01.2019
ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща „Европа в нашия дом“
Автор:   ПИК

На 20 януари (неделя) ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща. Форумът ще е от 12:00 ч. в зала 3 на НДК в София. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В срещата ще вземат участие близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

На Националната предизборна среща ще бъде обявена пълната хронограма на всички събития на ПП ГЕРБ до края на 2019 година. На форума ще бъде представена официално и инициативата за провеждане на серия от граждански диалози в цялата страна под мотото „Европа в нашия дом“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК