ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда вандалския акт срещу партийния офис в града

Региони

ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда вандалския акт срещу партийния офис в града

6725
на 03.12.2020
ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда вандалския акт срещу партийния офис в града
Автор:   ПИК

В нощта на 2 срещу 3 декември, около 3 часа, срещу офиса на ПП ГЕРБ в Ямбол е извършен вандалски акт. Офисът на ул. „Търговска“ 2 е полят със запалима течност, която впоследствие е възпламенена. Нанесени са щети по сградата и входа на офиса. За радост, огънят не е успял да навлезе навътре в помещението. Оглед на мястото и на щетите е извършен от органите на МВР и следствието. Иззети са материали. Случаят се разследва.

препоръчано

„ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава и отношенията в нашето общество“, категоричен бе председателят на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Ямбол Александър Стойков и допълни, че „ако някой иска ГЕРБ да се страхува, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите ангажименти и реализирането им на местно ниво.“

„Дали е политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще установят органите на реда. Иззети са записите от камерите на сградата. Надяваме се извършителят бързо да бъде установен“, каза още Стойков.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това