Германия продължава с военната помощ за Украйна

Европа

Германия продължава с военната помощ за Украйна

6954
на 19.10.2022
Германия продължава с военната помощ за Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Германия е предоставила на Украйна бронирани ремонтни машини, тежки и средни мостови системи и зимни униформи. Това съобщи РБК-Украйна, позовавайки се на уебсайта на германското правителство.

препоръчано

Германия е прехвърлила на Украйна 5 бронирани инженерни автомобила, 35 товарача и 4000 спални чувала. 

Освен това беше прехвърлено следното: 240 000 зимни шапки; 80 000 зимни панталони; 116 000 зимни якета; 195 000 генератора; 200 палатки; 167 000 боеприпаса за огнестрелни оръжия; 7 тежки и средни мостови системи; 10 бронирани ремонтно-евакуационни машини Bergepanzer 2 (преди това са били 5).

Bergerpanzer 2 е базиран на бойния танк Leopard 1 и осигурява възстановяване на повредени в боя превозни средства, монтаж и демонтаж на двигатели и куполи.

От съображения федералното правителство се въздържа да предостави подробности за методите и датата на транспортиране до предаването.

Както беше отбелязано, някои доставки изискват модернизация или производството е в ход. В ход са и дейности по обучение.

До края на 2022 г. Германия ще достави на Украйна допълнителни ракетни установки, бронирани машини и др.

Още през октомври Германия прехвърли на Украйна бронирани машини Bergepanzer 2.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК