Германка роди на катер в Северно море

ШАРЕН СВЯТ

Германка роди на катер в Северно море

507
на 05.04.2021
Германка роди на катер в Северно море
Автор:   ПИК

Германка на 25 години роди на катер на спасителната служба край бреговете на Северна Германия в ранните часове на Великден в неделя, съобщиха БТА и ДПА.

препоръчано

Бременната жена трябвало да бъде транспортирана от северния германски остров Зюлт до Хавнби, Дания, с катер на германската морска спасителна служба и оттам до болница в германския граничен град Фленсбург.

Но момченцето й, кръстено вече Босе, било нетърпеливо да се появи на бял свят и се родило в Северно море малко след 4 часа сутринта в неделя, съобщиха от германската брегова охрана. "Изключително щастливи сме, чувстваме се добре", каза майката.

След раждането не се налагало жената да постъпва в болницата, затова линейката, която чакала на пристанището, не била нужна. Около час след раждането майката и новороденото й бебе се върнали в гр. Лист на остров Зюлт с катера.

Екипажите на спасителната служба са обучени да действат в спешни медицински ситуации, но ражданията на борда са рядкост, уточниха от службата. За последен път бебе се е родило на техен катер преди десет години.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това