Геро е по-добър от Рачков в „Капките“

Лична драма

Геро е по-добър от Рачков в „Капките“

11532
на 02.04.2021
Геро е по-добър от Рачков в „Капките“
Автор:   "Ретро"

Да си призная, имах опасения дали комикът Геро ще успее да замени Димитър Рачков в любимото ми шоу „Като две капки вода“. Макар Рачков да ми беше вече доста омръзнал. Но за моя изненада се оказа, че предаването сега е още по-добро. Геро е прекрасен актьор, той внесе свежест със собственото си индивидуално чувство за хумор и ирония и според мен придава дори острота в смешките, което е нов полъх. При него няма клишета, а импровизациите му са много оригинални. А колоритният му вид го прави още по-симпатичен.  

препоръчано

Честно казано, Рачков се изхаби, взе да се повтаря, импровизациите му вече зациклиха. Даже новото му шоу не блести с нещо особено, добре, че кани гости, та да разнообразяват пейзажа.

Така че ще продължа да гледам най-позитивното и хубаво предаване в целия телевизионен ефир „Като две капки вода“. Само намалете тв рекламите, че не се издържа и не знам на кого да се оплачем.

Антоанета Станева, Стара Загора

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това