Геро и Краси Радков веселят Стефка Костадинова (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Геро и Краси Радков веселят Стефка Костадинова (СНИМКИ)

44762
на 13.04.2022
Геро и Краси Радков веселят Стефка Костадинова (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

На двоен рожден ден присъства председателката на олимпийския комитет Стефка Костадинова.

препоръчано

Само преди ден тя отпразнува своята 57-а годишнина заедно със скъпия си приятел доц. д-р Димитър Гугутков, анестезиолог, който навърши 50 г.

Празникът беше в хотела на Маринела и Ветко Арабаджиеви, а гостите бяха забавлявани от Краси Радков и съпругата му Стаси, Герасим Георгиев-Геро и певеца Владо Димов, пише столичен вестник.

Сред отрупаните с цветя и маси атмосфера високите гости пяха и танцуваха заедно с рождениците. Олимпийската шампионка и рекордьорка на висок скок Стефка Костадинова навърши 57 години. Тя остава символ на едно славно минало на българския спорт. Заедно с нея неизменно е съпруг номер 2 - Николай. Световната рекордьорка си спомни с умиление за отминалите дни.

"Тодор Живков често ни канеше в Бояна мен и други големи спортисти и ни награждаваше. Някой сега се смее - ордени, звания. И това е нещо. Това е удовлетворение. Той обичаше спорта и лично мен. Имаше страхотно чувство за хумор. Нищо лошо не съм видяла от този човек, само хубаво", казва с днешна дата Стефка Костадинова за управляващия повече от 30 години Тодор Живков.

"Стефка е жената на живота ми", казва вторият мъж на шампионката - Николай Попвасилев. Въпреки че двамата нямат деца, бракът им и досега е изключително щастлив. А сватбата на Попвасилев и Стефка остава сред най-скъпите у нас. Тя се състоя в курорта Елените и продължи няколко дни. Кумуват им също пловдивчанката Маринела и Ветко Арабаджиеви.

"Мъжете в живота ми се броят на едната ръка. И всички тях съм обичала с цялото си сърце", признава лекоатлетката.

Стефка Костадинова се е срещала и с пророчицата Ванга. Първият път било, когато се връщала от Гърция. За да й гледа Ванга, спала със захар под възглавницата и едва не била отпратена от нея. Ванга обаче дошла по-късно и още преди да са разменили няколко думи, й казала: "Махай се, ти много закъсня. След това й казала: "Всичко в твоя живот ще бъде от втория път". И така става, признава самата Костадинова днес.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК