Гешев отговори на Демерджиев: "Мелодрамата" може да стане сериал

Епицентър

Гешев отговори на Демерджиев: "Мелодрамата" може да стане сериал

75218
на 18.03.2023
Гешев отговори на Демерджиев: Мелодрамата може да стане сериал
Автор:   ПИК

Продължава задочната размяна на реплики между МВР и Прокуратурата. В ябълка на раздора се превърна пресконференцията в четвъртък, на която бяха показани писма и аудиозаписи от флашки. Според държавното обвинение в тях се обсъжда как срещу заплащане могат да бъдат сменени полицейски началници и дори да бъде свален главният прокурор.

препоръчано

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев обяви, че ако има завладяна държава, МВР не е част от нея и заговори за филм. Часове по-късно главният прокурор Иван Гешев му отговори през интервю за БГНЕС.

„Не съм участник в този филм. Жанрът е мелодрама. Разбрах за операцията на ДАНС и прокуратурата, това не е наша разработка, включихме се на финала. Не мога да преценя колко е коректно изнесеното”, обяви вчера пред Нова телевизия вътрешният министър.

„Не може да е филм и да се предлагат 400 хиляди евро за отстраняваното на висшестоящ полицай, а ти си министър на вътрешните работи. Аз не мога да възприема това като филм. Като мога да го уверя, ако използвам неговата стилистика - наистина може да стане сериал. Най-малкото, защото колегите представиха една малка част от записите, най-интересната, но съм сигурен, че има и доста по-интересни части”, отвърна Гешев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК