Гешев показа стряскащи кадри от Видин (ВИДЕО)

Акценти

Гешев показа стряскащи кадри от Видин (ВИДЕО)

186580
на 03.06.2024
Гешев показа стряскащи кадри от Видин (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стряскащи кадри от все по-обезлюдения Видин показа лидерът на "Граждански блок" Иван Гешев.

препоръчано

В профила си във Фейсбук той публикува видео, в което показва една от причините Видин от 90-хиляден процъфтяващ град в момента да наброява едва 25 000 души.

Кадрите показват това, което е останало от славната навремето фабрика за костен порцелан. 

"Това е така, защото, както казах, през тези години ни управляваше политически боклук. Ние избрахме да ни управляват крадци. Те откраднаха от нас и станаха милионери, а бабите и дядовците ни, майките и бащите ни не могат да посрещнат нуждите си, защото са със смешни пенсии. Смешни пенсии, защото това, което бе създадено от тях, изглежда ето така", заяви Иван Гешев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК