Гешев: Хунвейбините Пинокио, Асен, Кирчо и Славов режат за скрап България

Акценти

Гешев: Хунвейбините Пинокио, Асен, Кирчо и Славов режат за скрап България

46521
на 20.12.2023
Гешев: Хунвейбините Пинокио, Асен, Кирчо и Славов режат за скрап България
Автор:   Иван Гешев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съдия от Административен съд София-град спрял демонтажа на Паметника на Съветската армия. Който вече обаче е нарязан за скрап по най-добрите хунвейбински традиции.

Няма да се притеснявате - ако не беше нарязан напълноq щяха да включат нарязването в чл. 1 от Конституцията.

Която в момента правят на решето заедно с бъдещето на децата ни.

Една дупка повече или по-малко е без значение. Важи правилото на джунглата - по-богатият и силният диктува правилата. Не вярвам да чуете Пинокио, Асен, Кирчо и министърcj на правосъдието (май Славов беше) да коментират това свое разбиране за върховенството на закона. Защото те смятат, че няма паметник, няма проблем.

Точно както и Сталин разсъждаваше навремето - няма човек, няма проблем. Правило, което са прилагали и родителите и дядовците им, по ирония дошли на власт точно с благословията на Червената армия.

Добре дошли в света на Оруел!

Когато важат правилата на джунглата, няма общество. Май за пореден път ще трябва да преосноваваме държавата си. И колкото по-рано, толкова по-добре за внуците ни.

Защото упорито режат за скрап България.

Иван Гешев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК