Вход
София
Времето в София 25 o C

Гимнастикът Румен Радев епигон* на Бойко Борисов. Вместо да виси на лост, да беше се сопнал на Ердоган и Кирил

Гимнастикът Румен Радев епигон* на Бойко Борисов. Вместо да виси на лост, да беше се сопнал на Ердоган и Кирил

на 13.03.2018
114011
113
Гимнастикът Румен Радев епигон* на Бойко Борисов. Вместо да виси на лост, да беше се сопнал на Ердоган и Кирил

Президентът се превъртя на лост във военно поделение и това стана водеща новина за медиите.

Юнак, отлично.

Впрочем не сме се съмнявали във физическата му форма, все пак е военен пилот и подобни умения са задължителни, част от тренировките. А и в българската армия "коремното" отдавна е висша атестация за професионализъм.

ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА!? Президентът Радев се метна на лост, извъртя коремно (СНИМКИ)

ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА!? Президентът Радев се метна на лост, извъртя коремно (СНИМКИ)

Президентът Румен Радев събра очите на военните...

на 13.03.2018

Каква е поуката от гимнастическия етюд?

Първо, Радев все повече пунтира ранния Бойко Борисов. Той пък се снимаше по кимоно. Даже веднъж във фитнес, специално за фотосесия пред Ройтерс.

Но все пак го правеше като главен секретар на МВР, не като президент. Има малка, но съществена разлика. 

Една нация очаква от държавния си глава да блесне с нещо повече от атлетичност, популизъм и бабаитлък. Примерно, да отвърне подобаващо на чужди патриарси, които идват да му се карат в собствения кабинет. Или да натърти на Ердоган да не си мечтае за Кърджали.

Второ, Радев не съумява да произведе новина отвъд жълтото. И отвъд обикновеното епигонство. 

Трето, този човек наистина безнадеждно скучае. Безнадеждно, безпределно, отчаяно, по чеховски. А институцията му става все по-безполезна за редовия българин, освен че го товари геройски с разходната си част.

*епигон - механичен подражател

Сподели:
Напиши коментар »
(113)
1
Много вярно
2
ТЪПОТО ФЪРЧИЛО СИ ФЪРЧИ, С КВО ДРУГО ДА БЛЕСНЕ БЕ
3
Наистина скучае, или бяга от досадната си женица. Този президент е пълен провал, сега ще ми виси на висилка....
4
що за циркаджия?!?!
5
Ердоган не е летец или каратист но ще вземе Кърджали...
6
да направи коремното със своите 160 кила мас и сланина и тогава ще коментираме!
7
И не само... Хаха това беше позорно наистина, егати цървула...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Ако беше вашия Бойко, друго щеше да звучи драскането ви. Жалки и смешни сте. Проумейте, че е и бвзполезно плюенето ви по Радев.
10
Точна статия. Радев е фигурант, мълчанието му пред патриарха бе срамно.
11
Алоу, льотчик - Кърджали турска територия ли е бре
12
Авторът на публикацията е тотално объркан. Радев не може да бъде механичен подражател на Питека от Банкя. Четете изказването на бившия треньор на клуба по карате в Банкя и ще разберете, какъв спортист е бил банкянския чекиджия. Ще узнаете също защо Пашата му е подарил черен пояс. Ако генерал Радев подражава на пазача на старшина Милчо Бонев той би трябвало да има зад гърба си поне едно убийство. Танцьора от Банкя е застрелял Стефан Диспотов през 1994 г. Радев би трябвало да е правил контрабанда с наркотици и цигари, да е крал до нacиpaнe от асфалт и стиропор, да е съсипал КТБ и т.н. Шербетчията от Банкя може да служи на радев като му държи пояса, когато генерала ходи по голяма нужда. Ако пък Макака от Банкя може да направи коремно, аз си режа кypa на дръвника. Който не харесва коментара ми да си eбe майката.
13
вече шефа ти се подмокри. Сега е твой ред
14
.....СЕ БЕШЕ САБУЛ ПО ГАШТИ ПОТНИК И БОСС ГУИБА Ф СЕЛЕНИНА !....НЕ ОДИ НА ЦЕРКВА А СА ВААРТИ НА ЛОСС ?....ТОЯ Е ЛУД БЕ !.....СА УБЕСИ НА ВРАТУВРЪЗКАТА !.....ПИКЕЗ А ВЬИ СТЕ ЕПИГОН* НА САВЕЦКА USA !.....ХА ....А ФГЗО !....УРА !.....
15
Браво Радев, отново се показа истински мъж за разлика от мекотелото 100 килограмово Боко. Най- добре да давате снимки на Боко с филиите от детството, защото сега като го гледам и екрана трудно го хваща!
16
Напълно съгласна с автора . РРадев е циркаджия, никакви полики и тези не виждаме от него.
17
Well done general!
18
голям мъж, нема що.
19
Класика в жанра,я виж пък кво моа ази с кимоното
20
Радев спортува,НСО го пази, голяма смях. Иска да трупа рейтинг а,дали това е начина.Колко може да се очаква от един затъпял воен пък било то и летец.
21
по тъпо парче не сме имали за президент готов е за руската циркаджийска школа
22
Какъв цирк бе побъркани хора. Цирк щеше да бъде, ако Плевнята беше увиснал на лоста. За Б.Б. Да не говорим. По-нагоре един от коментарите казва, че той вече в екран не се побира. Вчера от Скопие изглеждаше като невероятно кюмбе.
23
АБЕ Пик ?? Знаем че сте долни боклуци !
24
......МАНИ СТАА ИНТЕРЕСНО У КОЧИНАТА !....
25
Е не този счупи тъпомера
26
А за драскачите против Президента !! -- вие не се нищо повече от торба с лаiна !
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Единият виси по лостовете, а Курнелия и Йончевица обикалят страната като смахнати. А ния, глупаците им плащаме тлъстите заплати! Нещастници!
30
силен в ръцете , слаб в главата...........
31
Чудесно - това може, това прави човека. Какво го мъчат с разни държавнически дела.Всеки си има място под слънцето, стига да го осъзнава.
32
Имаме умен, достоен президент!!!!! При излизане от президенството патриарх Кирил каза:Добро впечатление ми направи президентът,много е интелигентен,православен,човек който обича родината си.Струва ми се ,е е отворен за диалог с Русия..Дай боже такива политици да набират силив България,зашото външнополитическите и междудържавни отношения винаги са персонифицирани и много е важно от страна на на България да бъдат хората ,с които в Русия с удоволствие биха общували и градили отношения. При посещение в Япония Тумбакът ББ при ървото си правителство за да се изфука направи подсечка на Мирослав Найденов и му ссъса копчетата на сакото.Беше ме срам ,че се изложихме пред японците!!!!!Как ще го уважават ,с него се държат като шут( Когато дава интервю на българси журналисти менторът муго гали по главата.Ако уважаваш достойнството на един министър председател няма да правиш така)
33
Изумява ме неизчерпаемата злоба на автора ! Целенасочено, ежедневно, без прекъсване излива огромна, несвършваща злоба ! Колко ли му плащат и струва ли си да се унизиш толкова, че да загубиш човешки облик и да се превърнеш в съскащ нещастник ! Дано достойният президент не чете тези отрови.
34
Кога станахме такива простаци. Пише ли се така ПИК? Това е..... Егати.
35
Не се измъчвай, не можеш да го промениш с твоите писания. Отдавна го правиш и резултат никакъв, нали виждаш. Ти не си прост човек , а защитаваш най големият простак в държавата. Аз не го наричам простак, той сам призна , че е простак още през 2012 г. в Кърджали.Heдялкo, ставаш по смешен и от Беновска, вземи се в ръце. Утре трътлестия няма да го има във властта, ти какво ще правиш ?
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Радев е политически и умствено скопенн! И той го знае! И след като се изчерпа що де имаше кухненски персонал за снимки , след като попа го направи на дроб сърма и путин му обърна гръб реши да смае простолюдието с трикове който с нищо не го правят по добър президент
38
Завижда авторчето,че и той е станал чувал с говна.Не може една чикия да си удари ,камо ли жена да "оправи"!
39
epigon na PyTuH
40
А Боко да се беше сопнал на кмета на Симитли.
41
Президентът прави добро впечатление, само дано по-скоро се откачи от мръсните комундели, които са по-гнусни и от милиционерите от ГЕРБ
42
що го изкараха тоя човек по потник от поделението, очевидно не се чувства добре с вратовръзка в президентството, да се надяваме през втория си мандат няма да се чекне на халки
43
Мноог ще ми е интерсно ако качите Боко и Каракачанката на тая висилка, нема ли да гухне горката!
44
като нямаш нищо в главата, се перчиш като петел пред кокошка леле такава излагация е тоя рундьо
45
явно някои форумци си представят политиката като спортно състезание. на следващите избори нареждаме мераклиите в салона и който покрие всички уреди облечен в костюм или съответно с пола - него изтипосваме за управник
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
ШЕРБЕТА ДА БЕШЕ НАПРАВЕЛ ТОЯ ЦИРКЪЛЙДЖАЛЪК НА РУСКИЯ ПОП, НЕ СЕГА ДА СЕ ФУКА НА ДЕБИЛИТЕ..
49
Говори се, че се по насрал малко и замирисало, но бързо му дали едни шорти от военните, да заличи срама.
50
популист. няма с какво друго да стане интересен и да влезе в новините
51
ВЯРНО. РАДЕВ Е ОТЧАЙВАЩО ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМИТИВ.
52
Рундьооо рундьо народа е под вода а ти с кави работи се занимаваш ???
53
до пост 50 Какво щастие за българския народ! Значи циркът и веселбата ще продължат още 9 години!!!!!
54
ГОРКИЯ,МОЗЪКЪТ МУ СТИГА,КОЛКОТО ДА СЕ ПОКАТЕРИ НА ЛОСТА,ТЯ И ТАЗИ,ДЕТО ГО НАЗНАЧИ ЗА ДА И КРИЕ ДАЛАВЕРИТЕ И ДА ГО КОМАНДВА,ДЕМЕК ТЯ Е ПРЕЗИДЕНТ,СА САМО ЖАЛКИ,НЕМОЩНИ И ПРИЗИВИТЕ ОСТАВКА,КОИТО ЦЕЛЯТ ЛЮЩКАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕВРАТ,ЩЕ ГИ ОПЪНЕМ КАТО ПРАНЧОРАП,ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СТАНАТ НОМЕРАТА,ГЕРБ И ОП НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯТ НА ТЕЗИ ОТРЕПКИ-ИДИОТИ
55
Ле,ле... онзи ,,тюфлек,, ще умре от завист....
56
Аз пък нмирам написаното от автора за отчайващо скучно.... Май тук няма какво да се чете ... Бай...бай..
57
Намерил с какво да блесне клетият..
58
Само че Румен Радев сега е способен, а не както авторът пише, ЧЕ РАДЕВ ПУНТИРА "РАННИЯ Бойко Борисов"
59
Един наистина скучаещ безделник, който превърна обитанието си в президентството в източник на жълти новини. Нинова игре театър в Брегово, а президентът се превърта на лоста.Срамота! Българийо,за такива кукли на конци ли умряха героите ти?
60
Никой не коментира къде направи показното Радев ,и как реагира войската.
61
Ама как да се сопне на Ердоган -и развали кахъра на Бойко Нали двамата с Ердоган са първи приятели!
62
Показното Радев вече го направи пред целия Народ!Мълча като наказан ученик пред Кирил,но днес се изказа,че като президент ще работи за възраждане на добрите отношения между България и Русия,които "други хора през годините"били нарушили!По ясна заявка за промяна на посоката на развитие на България не се е чула досега!ИМПИЙЧМЪНТ ЗА НЕГО!А за Сидеров и Атака-вън от Парламента!
63
БСП един цирк да си спретнат,кака КУРИ и Йотова (дуспата) ще са дрисьорки на прасета че са най близко до тези животни,ГРИПЕНА ще е на висилка а жена му Деса(топмодела) ще танцува отдолу с тоалет от английската и дизайнерка разбира се,Елена ама не хубавата а Елена Йончева ще огнедишащата,Крум Зарков и Кутев ще са клоуните а Иво Христов (дебила) и Иво Христов (секретния)ще са режисьори
64
Не съм чувал президента да е казвал аз съм прост! Друг го казва.. Май всички дебили помните по 1 минута!
65
Вместо да се върти пред войничетата, да отговори: #Кой създава измислени скандали, #Кой иска да направи военен преврат, #Кой иска да станем 16-та република на СССР, #Кой плаща на червени тролове, #Кой събра 1000 червени пенсии от цяла България с автобуси, #Кой истеризира Парламента в неистовата си жажда за власт, #Кой от завист и злоба желае да унищожи България за да се нагуши за пореден път, #Кой се насра от страх пред Руския емисар на КГБ, #Кой го е страх от ревизия на приватизациите и много още въпроси за които не искат да се повдигат???
66
Смешник, на три луди жени слугува, освен на КГБ :)))) Истериите си не може излекува, както и късогледството си! Фалшив герой с отнет летателен лиценз !!!!
67
ПИК пишете пълни глупости, засрамете се.
68
Доста трол са активирали да храчат по президента, но няма полза. Качеството си личи. Ако се дистанцира от БСП, ще ги разгроми на всякакви избори... А и жената малко да озапти.
69
E namerihte li pod vola tele,kliukari s k;liukaro,ne vi li e sram.....Nai-prekrasnia i dostoen umen prezident!!!
70
Снимката в бяло, е на днешен тулуп от преди 30-години.Днес,той трудна слиза по стъпалата,защото колената не могат да носят натрупалата се сланина.
71
Да би се разграничил ама как бе Таньо целият народ иска да президент на цялата нация ама той се запънал кат магаре на мост и не иска и да чуе иска президент само на БСП то да е -явно където жена му дадоха(лишиха единия червен депутат от жена)може би и зделката за грипените му обещаха комисионната,може и за това че щеше да си е просто шофьор на самолет но си иска само БСП то това е
72
Pik vie ste PUTKI zadremali
73
си остава-тъпак!
74
Евала !
75
пик инструктираите борисов какво да каже на султана на срещата с ес все се надявам да не бьде вьв варна а в брюксел
76
Всички президенти спортуват, но само Путю Маринкин е с врътовръзка. Намери си ниша, ще влезе в историята.
77
Педялко, ти си долен гербераст
78
До кога ще ближеш на Питека Борисов задника, бе ПЕДЯЛКО
79
По всичко си личи, че на ТОЯ девизът му е: ДА ПРЕВЪРНИМ ВСЯКА ГЪНКА НА МОЗЪКА В МУСКОЛНО ВЛАКНО.
80
Агент Мойсей никой не го еб..а за слива. Американските му господари и Доналд Тръмп, които го назначиха в колонията България не се интересуват от него. Руският Патриарх Кирил го направи смешен и жалък в Президентството . Владимир Путин не иска да разговаря и да се среща с него. Москва не вярва на сълзи и няма никакво доверие на НАТОвският льотчик. Вече е пуснат от руснаците по пързалката и е вече пътник. За последно решил да се прави на маймуна и да се премята на висилката. Армия няма в България, но льотчика се прави на главнокомандваш. Става все повече смешен и жалък.
81
Един се премята, а вицето показа как лази...Цирк !
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
Пуста завист.Пробвайте след 50 да направите коремното.Нека македончето от Русе го направи или банкянската мутра.
84
Ако Боко е на лоста , ще виси като дроб. Нека Байкова му предложи диет за да придобие нормално телосложение.
85
Това ако беше го направил чувала с картофи от Банкя щяхте да се попикаете от радост а сега с това плюене ВДИГАТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ РЕЙТИНГА НА ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ !!!
86
Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота... *** Стигна се дотам, че когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания... По време на първото си официално домакинство като държавен глава, на което прие чешкия президент Вацлав Клаус, Плевнелиев сътвори уникален гаф. "Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша...", обърка се родният президент, след което се поправи: "Дами и господа от Чехословакия..., от Чехия. Извинявайте, извинявайте, още веднъж извинявайте"... *** Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А, бе нищожество, Президентът РАДЕВ е главнокомандващ!!! Президентът РАДЕВ е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!
87
Коремното възлизане е добре. От снимките междувпрочем не се вижда да е направено. Кой знае? Все пак живеем във време на фалшиви новини. Радев няма много голям корем, но пък се е обзавел с гуш(к)а на младо пеликанче. И най-важното. Да вземе да предизвика примерно експрезидентът Росен Плевнелиев или французина Еманюел Макрон на нещо. Естествено, не на казармени номера. Защо са ни казармени номера? Ако ни трябват, по добре Путин да си изберем. Български народе!!!
88
Гледахме го бос ,по потник с лекьосани гащи , строен в две редици пред руския поп и дума не обелва , сега пък виси на лоста , какво следва ?....Снимка с Деса как правят лютеница ?..Няма ли работа за тоз човек ????????
89
Божеее! Като чета по горе каква гмеч сме си мисля че вече само свръх мощна неутронна бомба може да почисти иначе прекрасната територия на България!!!
90
ВИДЯХТЕ ли и КОРЕМНО ВЪЗЛИЗАНЕ в КОСТЮМ умее да направи/ видяхте ли другарю Каракачанов/,но" ЛОШОТО" е че ПРОДЪЛЖАВА да ПИТА и да ИСКА да се РАБОТИ срещу КОРУПЦИЯТА,за което много от днешните ИГРАЧИ-"бизнесмени" НЕ МОГАТ да му ПРОСТЯТ!? Бъдете ЖИВ и ЗДРАВ г-н ПРЕЗИДЕНТ!!! НЕ Сте САМ!!! НАРОДЕ????
91
Г-н "naco" (90), Румен Радев си е имал афинитет към корупция още, като военен офицер даже и командир на нашите Въздушни военни сили. Питай какви! Вярно, не бяха едри корупционни (на английски "Grand Corruption"), но корупционни практики. Кокошкарство. Типично по народному. Изгората му и служителка на българските ВВС и т.н. Да не изпадам в излишни подробности. Няма нужда. На интелигентните им е ясно. Представи си на какво е способен в момента, случайно озовал се в креслото на Президентът Български. Експрезидентът Росен Плевнелиев нямаше подобни проблеми например. Не го хвали толкова Радев, въпреки че не е за изхвърляне пък. Да не ни дава Господ такива катаклизми!
92
Недоклатеняка,подписала се като Някой си може само да го издуха под вода на президента/но той не люби джендъри/.
93
Едни правят политики,други висят по лостове,няма лошо,всеки прави каквото може,важно е да има движение
94
ПИK УМPЕЕЕЕЕЕ АПХАХАХАХАХХА. ЛЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕ, ТОЯ КОЛАЖ НА ТИКВЕНЯКА СЯКАШ Я Е ПРАИЛ ПЕEBCKИ ДEБА И НАCPAНИТЕ ВИ ЖУPНАЛЕ!!!!!! APAPPAAHAHAHAHHAHA
95
БОKO КОГА СЕ Е СЕПВАЛ НА ЕРДОАНЯ БЕ ПИKливи ПУTKИ ??? КОГА БЕ ЛAЙHAPИ ??? ПИТАМ !!!
96
Цял цирк ще бъде ако министъра на спорта,воиводата и питека се опитат на Лоста
97
Коремното възлизане беше мисия невъзможна поне за 50% от наборните войници по Тошово време.И то не еден брой,а май 5 или 6 броя се искаха за отличен..Командирите на взводове и роти в чудо се виждаха,особено последните 10 години преди да падне бай Тошо да натренират аскера да прави коремното - влизаха все повече и повече мамини синчета.А коремното беше изпитно упражнение.Не се учудвам от злобеенето по президента Радев - то половината български мъже никога не са правили коремното,дори и като пишлемета на по 18 години.
98
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
99
Много тъпо, много близ, много завист....
100
radev e fatmak
101
Вие медиите, стига сте ни занимавали със жълтини ......Полза за народа от това, дали президентското "коремно " е предно или задно,НЯМА......Така ли не показахте една проява от евро председателството,на която президентството да е домакин,или участник....... нещо по смислено.....
102
Защо някоя торба от герб не се хване за лоста?Ми явно много са се ояли.
103
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
104
да бяхме избрали Майката - поне щяхме да гледаме къдрави баджаци
105
Единия се премята, другата лази, но когато им се карат мълчат като посрани. Голямо унижение.
106
ОТНОВО ПОКАЗВАТЕ НИСКА КЛАСА,ГОСПОДА ОТ ПИК.СРАВНЯВАТЕ СНИМКА НА ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ С 30 ГОДИШНА ДАВНОСТ,А КЪЛБОТО НА ПРЕЗИДЕНТА Е ОТ ВЧЕРА. КАКВИТО И ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ ПРОТИВ НЕГО,РЕЙТИНГА МУ НЕ ПАДА.А СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО?
107
Циркаджия!!! Тоз "атлет" май прекалено дълго е хвърчал в облаците и е крайно време, някой да му припомни, че трябва здраво да стъпи на земята, ако иска да е президент.
108
А дюкянът му...разкопчан...
109
Епигон - Привърженик на литературно, научно и др. направление, който не проявява творческа оригиналност, а механично повтаря чужди идеи. "Подражава", щеше да е по ясно и нямаше да се обърка смисъла на чуждицата. По времето, когато е завършил Радев вероятно е учил самбо (САМооборона Без Оружия), ако подражаваше механично щеше да направи показно с някоя барета, но той просто показа военен навик.
110
Борисов е по-силен в показване на мускули. Цялото му управление повече от 15 години се подкрепя от видните мускули на прехода. Сега към това се опитват да го подпомагат и гладки мозъци от типа на автора на статията. Подхождат си няма съмнение. Обаче: вижте ги днес ББ и НН как изглеждат и ще разберете какво им е бъдещето. Приятна вечер.
111
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
112
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
113
Здравейте, само на читавата част от “читателите” на ПИК, които, за съжаление, генерират влизания в сайта, но пък се забавляват истински, като мен! Като офицер от резерва, искам да поясня на №100, че президентът Р.Радев не е “фатмак”, а български генерал, завършил генерал-щабна академия. “Фатмак”, по-скоро е любимецът му, на когото беше подарено бутафорното звание “генерал”, което в системата на МВР няма никаква стойност и тежест, за разлика от воинските звания! За мен остава необяснима обаче злобата, която ежедневно се излива върху президентската институция. ПИК, засрамете се!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

На един полицай му се родили близнаци. Колегите го питат:
- А как ги различаваш?
- Елементарно - по отпечатъците от пръстите.

няма нови новини
Днес: 278
hot
най-четени новини в момента
сега
2752
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на спецпрокуратурата избухна: За първи в път в историята на България има арестувани олигарси! Ще има опити да бъдем закрити и да ни спрат (ОБНОВЕНА)
x
Защо бургерът е любимата храна на учениците?
x