Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде изслушан от ПГ на Обединените патриоти

Политика

Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде изслушан от ПГ на Обединените патриоти

9434
на 21.11.2019
Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде изслушан от ПГ на Обединените патриоти
Автор:   ПИК

Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде изслушан днес от ПГ на Обединените патриоти в качеството му на кандидат на управляващата коалиция за шеф на Антикорупционната комисия, съобщава БНР.

препоръчано

До изслушването се стига след като вчера лидерът на НФСБ Валери Симеонов каза в парламента, че номинацията на Цацаров не е била обсъждана с партията му.

"Ще го изслушаме и чак тогава ще можем да вземем решение. Миля, че така е редно", заяви Симеонов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова заяви, че няма недоразумение между ГЕРБ и Обединените патриоти при издигането на кандидатурата на Сотир Цацаров.

"Не беше възможно всеки един народен представител от двете парламентарни групи да се подпише под това предложение, но наистина кандидатурата е консенсусна", каза тя.

Очаква се позиция по избора на председател на антикорупционната комисия да оповестят и от парламентарната група на БСП.

 

Сподели:
Бомба x
7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка 7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това