Гласуваш за Корнелия, получаваш ДС. На 26 май - комунизъм или демокрация?

НАЙ-ВАЖНОТО

Гласуваш за Корнелия, получаваш ДС. На 26 май - комунизъм или демокрация?

60137
на 10.05.2019
Гласуваш за Корнелия, получаваш ДС. На 26 май - комунизъм или демокрация?

Комунизмът не си отива.

препоръчано

Корнелия Нинова е събрала десетки ченгета от ДС и пенсионирани военни от времето на Добри Джуров на спявка в Гранд-хотел "София". Подписват предизборно споразумение. Нахъсва зелените чорапи да помагат на БСП за изборите, да "бдят" за фалшификации по секциите, да събарят "режима на Борисов", да работят за предсрочни избори.

Старата номенклатура пак се хваща за кобура.

Държавна сигурност като гарант за честния вот?!

И това се случва в натовска България, членка на ЕС, на прага на Шенген, през 2019 г...

Не знам как по друг начин да го нарека, освен "реставрация". 

БСП се изживява като модерна лява партия, членува в ПЕС, а в същото време проповядва безскрупулен сталинизъм и се сродява с най-мракобесните елементи от Живковата епоха.

Милиционерщината вече нахлу в президентството през одиозната фигура на Румен Радев, фаворита на генерал Решетников и КГБ. Сега се стяга за решителен скок в изпълнителната власт.

Реваншизмът и зловещата сянка на Белене надвисват тревожно над държавата.

"Белене" като метафора на заключения и унифициран дух.

И не само като метафора.

Извън съмнение е, че - докопат ли кокала, кървавочервените фелдфебели ще издевателстват над всеки неудобен глас и ще прибегнат до морални и физически репресии.

Тъжно, но факт: на 26 май гласуваме не за партийни листи или програми. 30 години след промяната изборът отново е идеологически и ценностен - комунизъм или демокрация.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това