ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ: 15-годишната Лидия разплака Любо Киров, а той я обяви за лечител (ВИДЕО)

ВИДЕО

ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ: 15-годишната Лидия разплака Любо Киров, а той я обяви за лечител (ВИДЕО)

8606
на 15.09.2021
ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ: 15-годишната Лидия разплака Любо Киров, а той я обяви за лечител (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Безапелационното и емоционално изпълнение на 15-годишната Лидия Ганева изправи публиката на крака и разплака един от новите треньори в "Гласът на България" тази година Любо Киров.

препоръчано

Лидия е родом от Пловдив, но от няколко години живее във Финландия със семейството си. Младата певица представи България на Детската Евровизия през 2016 г., когато класира стараната ни на девето място. Споделя, че с това участие е заобичала още повече родината ни.

Лидия обича фотографията и поезията, но е избрала музиката като свой житейски път. Вече има издадено едно авторско парче "After the movie". Младата изпълнителка вярва в чудеса и както казва в едно свое интервю преди години: "Искам да стига до там, до където дори и мечтите ми не стигат. Това, което трябва да се случи, ще се случи. Искрено вярвам в това".

По време на първите кастинги на тъмно пловдивчанката изпълни номер едно хита на Билборд "Driver’s license" на американската тийнсензация Оливия Родриго и получи бурни аплодисменти от всички присъстващи в залата, пише "Лейдизоун".

Любо бе разтърсен от таланта на момичето и сподели: "Много хора пеят, много хора имат гласове, но явно на някои са им дадени такива гласове, с които да спасяват души. С две думи - да лекуват! Момиче, ти имаш дарба, освен глас - да лекуваш хората с музиката, която ще правиш от тук нататък. За мен си нещо специално!". 

Все пак младата пловдивчанка избра да се присъедини към отбора на Дара, която сподели: "Страшно много се радвам, че успях да се преборя за Лидия. Тя е голямата ми перла в отбора и вярвам, че може да е следващият Глас на България".

">

Сподели:
Бомба x
МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това