Гласът на Путин: Русия няма да участва в разследването на аварията в "Северен поток"

Европа

Гласът на Путин: Русия няма да участва в разследването на аварията в "Северен поток"

9284
на 06.10.2022
Гласът на Путин: Русия няма да участва в разследването на аварията в Северен поток
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Русия беше уведомена по дипломатически канали, че не се планира да участва в разследването на аварията в "Северен поток". Това каза пред журналисти в четвъртък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, съобщават руски медии.

препоръчано

“По дипломатически канали получихме информация, че в момента няма намерение по някакъв начин да се въвлича руската страна в разследването“, каза още Песков.

“Решението на ОПЕК+ да намали производството на петрол е насочено към поддържане на стабилността на световните пазари, а не към солидарност с която и да е страна. Разбира се, решенията, които бяха взети, са насочени само към стабилизиране на петролния пазар“, каза говорителят на Кремъл.

Според него тук не говорим за солидарност с някоя конкретна страна: “Нито при нашите, нито при когото и да било, всички са заинтересовани пазарите да са стабилни“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК