Гледаме прави бившия лебед Лили срещу 55 лв.

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Гледаме прави бившия лебед Лили срещу 55 лв.

14412
на 03.05.2016
Гледаме прави бившия лебед Лили срещу 55 лв.
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Напук на слуховете, че концертът в НДК в края на март е последният, Лили Иванова се стяга за нов, този път на открито - край езерото в Панчарево.

препоръчано

Естрадният динозавър ще се вихри на 15 юни върху сцена, специално монтирана за откриването след ремонт на култовия ресторант "Лебед”.

Паметливи софийски хроникьори припомнят, че Вечната амбър на родната естрада е пяла и на откриването на заведението преди повече от 10 години.

Тогава Лиленце-Пиленце пристигнала по шармантен начин – доплувала в лодка под формата на лебед.

Този път обаче певицата отказала да се впусне отново в тази екстравагантна проява.

Мераклиите да слушат бившия лебед ще се бръкнат между 55 и 120 лв. за билети. Тънката подробност е, че собствениците на евтините талони ще трябва да слушат Лили прави.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК