Глоба от 1000 лв. за Начо Пантелеев, убил при катастрофа Ферарио Спасов

Темида

Глоба от 1000 лв. за Начо Пантелеев, убил при катастрофа Ферарио Спасов

28262
на 12.02.2024
Глоба от 1000 лв. за Начо Пантелеев, убил при катастрофа Ферарио Спасов
Автор:   ПИК

24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец, срещу когото има висящо дело за катастрофата, при която на 11 ноември миналата година загина футболният треньор Ферарио Спасов, беше осъден от Районния съд в Горна Оряховица на глоба от 1000 лева за притежанието на 9,5 грама марихуана.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Случаят с марихуаната е от 7 декември 2022 година. Начо Пантелеев не се яви на съдебното заседание по делото, отлагано над 10 пъти.

Районният съд в Горна Оряховица го освободи от наказателна отговорност и го глоби 1000 лева, защото случаят бил маловажен. В дома му в Лясковец са намерени 9,5 грама марихуана на стойност 57 лева. Пантелеев сам показал на полицаите къде крие конопа за лично ползване.

Начо Пантелеев остава с чисто съдебно минало и тази присъда няма да повлияе на висящото все още дело за катастрофата с футболния треньор Ферарио Спасов, поясни адвокатът на обвиняемия Венцислав Фоти, цитиран от БНР.

Все още не е готова петорната автотехническа експертиза, назначена от Окръжната прокуратура в Ловеч, която пое разследването, посочи адвокат Фоти: "Силно се надявам въпросната автотехническа експертиза да изготви заключение, което да е обхванало абсолютно всички възможни въпроси, да е отговорило на всичко необходимо и да не се налага допълнително назначаване на експертизи, т.е. да може по-бързо да се разкрие обективната истина и да се пристъпи към решаване на въпроса за отговорността".

Начо Пантелеев няма нарушения на мярката си за неотклонение "подписка", а делото ще се гледа от Великотърновския окръжен съд.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК