Глория записва нови песни в карантината

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Глория записва нови песни в карантината

12561
на 01.04.2020
Глория записва нови песни в карантината
Автор:   ПИК

Глория няма участия заради извънредното положение, но въпреки това не спира да работи като записва нови песни.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Музиката и усмивката - моето сигурно пространство и начин да се запазя и да вярвам, че всичко ще е наред, въпреки днешния кофти ден. Гримирах се, направих си косата и започнах да пея в студиото! Всяка песен, която избирам, трябва да е от край до край естествена! Появиха се "брумове", шумове, микрофонът съскаше, бърках думите и за капак лаптопът ми изгоря! Единствено се получи "Забранен град", с която репетирах и то пак съм объркала текста! Утре дано е по-добре! Само да сме живи и здрави! Пазете се и си стойте у дома!", призова Глория.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО) ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК