ГНУСОТИЯ: Метежниците на Божков нападнаха МВР - замерят сградата с яйца и домати (СНИМКИ)

ЧАС ПИК

ГНУСОТИЯ: Метежниците на Божков нападнаха МВР - замерят сградата с яйца и домати (СНИМКИ)

175068
на 18.08.2020
ГНУСОТИЯ: Метежниците на Божков нападнаха МВР - замерят сградата с яйца и домати (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хора, водени от щаба за протести на Васил Божков се прицелиха в сградата на МВР. Въоръжени с щайги домати и дузина кори с яйца, Хаджигенов, хората на Манолова и още 50 човека започнаха обстрела на МВР. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Причината е позицията на СДВР, че няма да охранява незаконните им блокади на софийските булеварди. От столичната полиция категорично заявиха, че ако един протест е нерегламентиран, те не са длъжни  няма да го охраняват. Медията ни припомня още, че от началото на метежите, униформените бяха замеряни със стъклени бутилки, бомбички, имаше ранени полицаи. При всяка поява на полицай пък, те биват обиждани, гонени и псувани. 

Причината за поредната агресия на метежниците днес е, че вчера не е имало полицаи, които да им затворят бул. Ситняково. Според незаконно блокиращите, МВР било длъжно да ги пази. "Защо не ни пази, защо няма полиция с нас", жалват се метежниците, за които Божков се похвали, че се управляват много добре, макар и бавно през мрежата. 

Според човекът с криминални регистрации, който е и бодигард на Мая Манолова се ожали, че никой не пазел протестите. По всичко личи, че метежниците не са разбрали какво се е случило вчера, когато една жена с две деца беше брутално нападната. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК