Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев пред ПИК: Няма да има никакъв реваншизъм

НАЙ-ВАЖНОТО

Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев пред ПИК: Няма да има никакъв реваншизъм

205935
на 12.05.2021
Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев пред ПИК: Няма да има никакъв реваншизъм
Автор:   Симо Русев

Дългогодишен изразител мнението на ПГ на БСП и депутат от левицата, Антон Кутев е назначеното за говорител официално лице в служебния кабинет на президента Румен Радев. Какво ще говори той от името на премиера Стефан Янев, ще има ли амбицията новата власт да „изчегъртва“ наследството от ГЕРБ, както и има ли корелация БСП-Радев, коментира в ексклузивно интервю за ПИК Антон Кутев.

препоръчано

- Здравейте, г-н Кутев, готов ли сте вече да говорите от името на кабинета „Стефан Янев“?

- Не съм убеден, че искам да отговарям на въпроси сега, зависи и какви са въпросите.

- За какво ще отговаряте всъщност, какъв е профилът на ресора, който заемате?

- Не знам в момента все още, защото няма подписана от премиера заповед. И тъй като няма подписана заповед, нищо не мога да кажа. Може и за нищо да не отговарям. Като няма заповед на премиера, всъщност нищо не се е случило. Така че на този етап не отговарям на нищо.

- Анализатори веднага вмениха роля на служебния кабинет като на структура, която ще изчегъртва досегашната власт. Имате ли такова усещане, такива амбиции?

- Не. Досега в рамките на служебния кабинет има точно обратния разговор. Затова, че никакъв реваншизъм няма да има. Така че реваншизмът ще е най-малкото, с което ще се занимава този кабинет.

- БСП - Радев и вие – има ли такава корелация с проекция към президентските избори?

- Не, не. Не мога да отговоря на въпроса. Няма и нужда в момента. Нека да минат няколко дни, да видим изобщо каква ми е функцията и тогава ще отговоря на въпроса. Като още не е ясно какво правя, не мога да кажа каквото и да е.            

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това