Вход
София
Времето в София 9 o C

Гого Лозанов и жена му изкльопали най-много на "голямото плюскане" в Националната галерия. Министър Банов мълчи за скандала

Гого Лозанов и жена му изкльопали най-много на "голямото плюскане" в Националната галерия. Министър Банов мълчи за скандала

на 26.11.2018
173359
24
Гого Лозанов и жена му изкльопали най-много на "голямото плюскане" в Националната галерия. Министър Банов мълчи за скандала
Автор: ПИК
26.11.2018
24
173359

Арт гилдията се тресе от скандали след разкритието на ПИК, че в Националната галерия сноби са яли и пили луканки и салами насред картинните шедьоври (Виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА)

"Пърформънсът", проведен по идея на новата директорка на Двореца - близката до кръга "Капитал" Яра Бубнова, възмути хиляди.

Малко след публикацият в ПИК видеата, документиращи "голямото плюскане", бяха изтрити в Youtube. На тях си личеше, че най-активен сред похапващите на трапезата е вечната номенклатура Георги Лозанов заедно със съпругата си. 

Вече втори ден ПИК търси за реакция културния министър Боил Банов. Засега той е неоткриваем. Не е ясно и дали въпросният банкет е одобрен от художествения съвет на Националната галерия, или пък е самоволна хрумка на директорката Яра Бубнова.

По данни на редакцията ни Бубнова е протежирана за поста си от агента на Държавна сигурност Недко Солаков, близък до кръга "Капитал" и до зам.-кмета на столицата Тодор Чобанов.

Пак Солаков и Чобанов са в основата на срамната изцепка "Бронзова къща", която грози площада пред Двореца вече няколко месеца.

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(24)
1
СЪБАРЯНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД, ОТ ТИКВАТА И ГРОБ, ЛЯТОТО НА 2021
2
само келепирджии , какви културни дейци , никой от горецитираните не е известен с нищо друго
3
На нова ги научи Светлия кумонизъм!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Ма интересно е околочтая Ода Жон със сатанинските картини. Малка още завъртяла главата на Йорг Имендорф, известен немски художник-куку, но милионер. Жени се за него и му ражда дъщеря. Той е над 50така, ч8чкочпаручко, а тя на 20,на 27 вече е весела вдовичка. Дядката докато малката е бременна, е хванат с кокаин и девет проетитутки в известен хотел, получава условна присъда. След смъртта му синът от друга жена не взема нито стотинка от милионите, всичко е за нашето момиче. Завещанието е първоначално само в полза на дъщеря му, после името й е задраскано и отгоре е написано името на майка й, във време, когато художничът е бил вече напълно парализиран, за да може да пише. Михаел,ето дискретно мълчи по въпроса, но се атди упорито с разни немски галеристи за проценти от продадени картини на мъжа й. Който знае езици, може да научи много, както и да разгледа кошмарните картини на тая Ода с ешмедемето в Националната галерия.
6
ХОРА ААААА ТОВА ПРЕЗИДЕНТСТВО Е ПЪЛНО БЛАТО , ЦАРИ ТЪМНИНА , ДА ВКЛЮЧИМ ПРОЖЕКТОРИТЕ , КАК СЕ ХАРЧАТ ТОЛКОВА НАРОДНИ ПАРИ ТАМ ---- ЗА РОКЛИ ЛИ , ЗА ПОДКУПИ НА ДЕМОНСТРАНТИ ИЛИ ЗА ПОГРОМИ --- ПРЕЗИДЕНТА Е ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИСТ И ДИКТАТОР ----- НАРОДЪТ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !
7
Абе собственикът на този сайт да се засрами и да купи по едно парче шпеков салам и по един самун хляб на Ива Николова и на Мастагаркова, че двете водещи журналистки да не се излагат повече и да не им текат лигите и да не им кюркат коремите, като гледат хората как си хапват сладко.
8
Гого Лозанов е парвеню. Едно време пиеше в известната кръчма "Стадион" и се правеше на важен. Иначе е гола вода, завършил философия, но никога не се е занимавал с философия. Търси леката работа-раздумки, разтягане на локуми, коктейли, празни приказки,приеми, разпивки, "представяне" на книги, изложби. Не случайно са го хванали да яде и пие като невидял, защото това е кьор-софра, а той не обича да плаща. Това е нашата "интелигенция"- мазна, угодна, приспособленска, лакома, стисната, не е като едно време, когато Йовков е живял скромно, но е създал шедьоври. А Гого е бакалин в културата
9
Борисов промени ценностната система на българина и вече всичко се свежда до суджуци....
10
Някой хапва луканки в худ.галерия,друг суджук в Барселона....
11
Сегашната руска връзка Радев и Деса Интелекта желаят да върнат тези времена от Русия! Това е причината Путин да не понася Радев, защото е еманация на грешен избор на КГБ, също както Елцин! Пак ще се надяваме руснаците да ни освободят от грешката на КГБ Радев!Не случайно Путин "пенсионира" Решетников заради избора на Радев! Колкото и да се снишава Радев, ще последва съдбата на ментора си Решетников, дано по-скоро Путин да намери време и да оправи бъркотията, създадена от Решетников!
12
На самото откриване на тази изложба в НХГ не е имало коктейл и почерпушка, това безумие с кльопачката е станало по-късно, явно новата шефка на галерията Яра Бубнова е раздала специални покани на тези свои приятелчета за скандалната вечеря в балната зала на двореца! Кой плати обаче тази пищна трапеза, данъкоплатците ли?? Оставка бързо за Бубновата и сие! Това е разумното решение!
13
Репортерите на ПИК да проверят дали държавната агенция БТА не е съорганизатор и инициатор на тази потресаваща софра и трапеза в Двореца! Та нали Гого Лозанов вече е голям шеф по културата и медиите в БТА-то, не забравяйте този важен факт, той не е свободен електрон, а е държавен чиновник! Добра заплата е взел там Лозанчо с папионката, няма спор. И сега я оправдава, прави такива софри и вечеринки с пиячка, събира арт елита, с помощта на Бубнова... Срамота!
14
ГОГО, едно веме помагаше със съвети и редакторска пабота за едно списание, лъскаво, женско и се правеше на много умен и разбиращ от всичко...един пичага го правеше, но после същия бизнесмен фалира и НАП го погнаха за едни пари и разпродаде всичко... да е жив и здрав и единия и другия, ама цял живот на държавна хранилка е нагло!
15
Въпросната Яна Бубнова не е българка Как така е назначена за шеф на националната ни галерия? Родена е в Москва през 1961 г. и завършва висшето си образование в Московския държавен университет „М. В. Ломоносов“ през 1983 г., специалност История на изкуството. След това емигрира в България, където живее и работи до днес. Избора си на професия тя коментира така: „Разбрах, че това, което не достига на нашите пост-социалистически художници, е куратор – човек, който би помогнал не на групите, а на индивидуалностите“[1] Tочно последователка на безумните идеи на Айн Райнд родена през 1905 г. като Алиса Зиновиевна Розенбаум в Санкт Петербург, която е заиндивидуализъм и индивидуални права и против колективизъм и "групови права"
16
Dushichki te gladni
17
ТОВА ЧОВЕЧЕ ГОГОТО Е ЕДИН ПАРАЗИТ ЖИВЕЕЩ СИ ФРИВОЛНО И КОМФОРТНО НА ГЪРБА НА ГЛУПАЦИТЕ СНОБИ И ДЪРЖАВАТА. ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ДА БЪДЕ НАРИТАН В НЯКОЕ КЮШЕ ДА НЕ ЗАМЪРСЯВА
18
Министърът на културата Боил Василев Банов е назначен от министър-председателя Бойко Методиев Борисов.Рускинята Яна Бубнова е човек нв Боил Банов.Отговорността за варварското пиршество е на Боил Банов и този, който го е назначил, трябва да го уволни незабавно.
19
Този т.нар. министър Боил Банов да разпореди веднага проверка на голямото плюскане в Националната галерия и да излезе с позиция,а не да се спотайва след скандала.Както и незабавно да изхвърли директорката,позволила тази свинщина.
20
отговор на коментар
О, дадено - да съборим Валутния борд, за да УЗАКОНИМ СЛЕДВАЩОТО ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ на Комунягите и техните слуги. Прекрасна идея!!!
21
ДО КОГА и ЗАЩО на ключови места в България са набутани рускини??!! В АРХИТЕКТУРНИ ОТДЕЛИ, в НИНКН /Паметници на културата/, главни архитектки, занимават се с връщане/ по-точно ЗАГРАБВАНЕ и ДАЛАВЕРИ с ИМОТИ, промени на кадастрални карти и граници/, намърдани са в ключови места в Министерството на здравеопазването, Спешна мед. помощ. Навсякъде, където ИМАТ ДОСТЪП ДО ЛИЧНИ ДАННИ, КЛЮЧОВА ИНФОРМАЦИЯ за ИМОТИ, ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА, АРХЕОЛОГИЧЕСКИ НАХОДКИ и ЦЕННОСТИ, ДОКУМЕНТИ, ЛИЧНИ данни и най-вече ЗДРАВНА ИНФОРМАЦИЯ и пр. . ЗАЩООО?? КОЙ РЪКОВОДИ ТАЯ им ДЕЙНОСТ, АКТИВНОСТ И НАСОЧВАНЕ на "'ПЕТАТА КОЛОНА" на братушките в БЪЛГАРИЯ??? Пред КОГО се ОТЧИТАТ? Кой сърба ЩЕТИТЕ от дейността им? На чий гръб са далаверите им? КУЛТУРНО, ИМУЩЕСТВЕНО и ЗДРАВНО ЗАРОБВАНЕ? ЗАЩООО? И ДО КОГА???
22
отговор на коментар
От край време си е бил едно нищо Винаги се върти около силните на деня да кльопне нещо Едно време край Иван Славков та почна и от фотография да разбира, Той от всичко разбира Жалък клоун и полу във всичко Полуинтелигент - всичкознаещ посредственик Но тяхно е времето сега -до време.
23
Ако се отнася до Папийонката - да точно такъв е, винаги се умилква край властниците От всичко разбира и от нищо
24
Боже мой, в тая държава наистина е бъкано със слепи дебили! Не проумяхте ли, че това е сатанински ритуален канибализъм. Вместо целодневно да гледате порно, поровете малко из мрежата и вижте вековните оргии на черната аристокрация. Ако някои от дебелогъзите чревоугодници около масите не са били наясно поради слабоумие, то организаторите няма как да не са били в час. Боже пази България!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16636
архив

Звъни телефонът. Детето вдига слушалката: - Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртия козел или пълният идиот?

 

няма нови новини
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
сега
1539
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на МВР с горещи данни за провокациите преди изборите - предупредителните протоколи са три пъти по-малко спрямо вота, организиран от служебния кабинет на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
x
Тези пет неща привличат другия пол като магнит
x