Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

ЧАС ПИК

Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

6516
на 03.01.2016
Гого Лозанов си изправи косата (снимка)
Автор:   ПИК

Шефът на СЕМ Георги Лозанов изненада с нова фризура навръх Нова година. Заради участие в карнавал, в който той се превъплъти в образа на отец Ередия от "Осъдени души", къдравият медиен регулатор изневери на обичайния си външен вид, пише ежедневник.

препоръчано

Именно заради красивия свещеник от творбата на Димитър Димов, пресъздаден на лента от режисьора и сценарист Въло Радев, Гого Лозанов заглади букли. Оправдавайки се с желанието на съпругата си за преобразяването, шефът на СЕМ обясни новата си визия така: "Галя знае, че при смяната на годините се получава антракт във времето, когато можеш да бъдеш всеки и настоява да не пропускаме шанса.

Този път в чест на стогодишнината на българското кино и на най-изискания разказвач в него - Въло Радев, избрахме герои от "Осъдени души". Тя, разбира се, е Фани Хорн, аз - какъв избор имам, се наложи да бъда отец Ередия.

А нашият приятел Петьо Димов е д-р Мюрие. Някъде до към 5,30 на 1-ви. А като си помисля, че има хора, които винаги са в морфичен резонанс... Честита 2016-а, желаем на всички приятели да бъдат само тези, които искат да са!".

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това