Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

ЧАС ПИК

Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

6581
на 03.01.2016
Гого Лозанов си изправи косата (снимка)
Автор:   ПИК

Шефът на СЕМ Георги Лозанов изненада с нова фризура навръх Нова година. Заради участие в карнавал, в който той се превъплъти в образа на отец Ередия от "Осъдени души", къдравият медиен регулатор изневери на обичайния си външен вид, пише ежедневник.

препоръчано

Именно заради красивия свещеник от творбата на Димитър Димов, пресъздаден на лента от режисьора и сценарист Въло Радев, Гого Лозанов заглади букли. Оправдавайки се с желанието на съпругата си за преобразяването, шефът на СЕМ обясни новата си визия така: "Галя знае, че при смяната на годините се получава антракт във времето, когато можеш да бъдеш всеки и настоява да не пропускаме шанса.

Този път в чест на стогодишнината на българското кино и на най-изискания разказвач в него - Въло Радев, избрахме герои от "Осъдени души". Тя, разбира се, е Фани Хорн, аз - какъв избор имам, се наложи да бъда отец Ередия.

А нашият приятел Петьо Димов е д-р Мюрие. Някъде до към 5,30 на 1-ви. А като си помисля, че има хора, които винаги са в морфичен резонанс... Честита 2016-а, желаем на всички приятели да бъдат само тези, които искат да са!".

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 175
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това