ГОЛЕМИ СЪРЦА: Галена и Деси Слава пеят за болно момче

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОЛЕМИ СЪРЦА: Галена и Деси Слава пеят за болно момче

12315
на 29.03.2019
ГОЛЕМИ СЪРЦА: Галена и Деси Слава пеят за болно момче
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Галена и Деси Слава ще обединят гласове в името на благородна кауза на 2 април. Звездите ще пеят на благотворителен концерт в Шумен.

препоръчано

Музикалната изява ще бъде под мотото "Да помогнем на Ники" и всички дарени средства ще бъдат използвани за предстояща скъпоструваща операция на гръбнака и последващото възстановяване на 17-годишния Николай Иванов.

Двете певици канят всички свои почитатели да се присъединят и да участват в реализирането на една добра кауза. 

Галена и Деси Слава неведнъж са заставали зад благотворителни инициативи и искрено се надяват, че и този път хората ще отварят сърцата и душите си, и ще помогнат.

А за концерта на 2 април в Шумен те няма да пропуснат да изпеят своя тотален хит "В твоите очи", който се появи през 2015 година и се записа в историята на музиката като един много естетски и стойностен проект.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК