Вход
София
Времето в София 10 o C

Гологлавата истина за "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Черна завист в ритъма на чалгата

Гологлавата истина за "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Черна завист в ритъма на чалгата

на 17.01.2019
210668
44
Гологлавата истина за "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Черна завист в ритъма на чалгата
17.01.2019
44
210668

Завист. Или заедно в завистта. Не заедно за България. Това е цялата истина за "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". 

ОФИЦИАЛНО: Пловдив стана Европейска столица на културата за 2019 г. (ВИДЕО)

ОФИЦИАЛНО: Пловдив стана Европейска столица на културата за 2019 г. (ВИДЕО)

Тази вечер се състоя официалната церемония, с която...

на 12.01.2019

Чиста, гнусна, долна, мръсна българска завист. Че не сме ние. Че друг град е това, което някои си мислят, че им принадлежи по право.

Завист от един селски гологлав тарикат. Припознало се момчето - видяло му се, че сцената била същата, на която пя чалга с продран глас. Завист, че не са го поканили на откриването момчето с цялата му орда чалгаджии. Имаше телевизионно предаване - дано са го гледали и да са проумели колко хубаво е без чалга.

След футбол и ядрена физика се оказа, че българите разбират и от режисура и продуциране. Появиха се и още един куп специалисти, разбиращи от реализацията на световни спектакли, на мащабни и модерни сцени, като тази за откриването на Пловдив 2019. Финансисти също се навъдиха.

Същите преди това тръбяха как кулата ще пропадне, щяла да се срути, да стане страшен инцидент. Страшно имаше, но това беше самата програма. Красиво страшна беше. Уникална. Така, както приляга на най-стария жив град в Европа.

Завист. Махленска завист. И плюнки. Това е истината за "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Дребната българска завист. 

Няма вече протестиращи майки, има "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Новата дъвка, с цветните балончета, на която ще градим новия имидж на чалгата.

Чудя се само дали същите тези, водени от сърдития гологлав чалгаджия Слави Трифонов, след проверката на прокуратурата, която предизвика, ще се извинят на Пловдив за глупостите, които наговориха. Едва ли.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(44)
1
Пловдив и цигански град !
2
Ха ха ха, За славуца остана Гей парада, редом със СС Момата. Снощи направо направи сфирка на вонящата и лъжлива курабия Лена!!
3
ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА И БЪЛГАРСКИ СЕЛСКИ ЧАЛГАР НЕ СА МНОГО СЪВМЕСТИМИ!
4
отговор на коментар
Свирки ,правиш ли.Искам да ми духаш.Обичам разпрани гейове.
5
тоя цървул славуца да каже и покаже той колко стотици хиляди взима за "организацията" на мероприятията които прави
6
Знаете ли каква е разликата между Киселото мляко и пловдив!? В Киселото мляко за разлика от пловдив,има Жива,Активна Култура!!!
7
За съжаление България е страна на зависта!Всички за виждат на Пикъ за блестящите анализи на Гошето и Рудолф,завиждат на Бойку, че е мноо умен и на пловдивския кмет Марко Тотев,че е честен човек!
8
ЧАЛГАРЯ И ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЛЪЖЦИ ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ГАДНИТЕ СИ ЛЪЖИ.ТЕЗИ ХОРА СА НЕБЪЛГАРИ ДОРИ ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВИ СА.САМО ЗНАМ ,ЧЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ И ГНУСНИ.
9
Н@дялко, мноо смело взе да фъргаш къчове срещу Славуца!?Некой да не ти дава допинг?
10
ПРЕДАВАНЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ПО БТВ Е ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СЛЕДВА ДА СЕ ЗАБРАНИ.
11
Знайте само че ДПС подкрепили Тиквата / визирам ненужните самолети/да българите да ви е дупе яко
12
Тоя пич Ивайло вероятно е бил на пет пловдивски грапи га е гледал откриването. Кулата му се е видяла като вавилонска, а програмата като бродуейска.
13
И в името на чалгата командированите полицаи са настанени в хотела на Тотев. Но като поискат фактура, почвам да бегам, бате.
14
Google плаща седмично онлайн работа от 8 000 до 12 000 евро. И получих първия месец от 32637 евро и 39496 евро в последния месечен списък на Google, като работех у дома. Това е много удобен за потребителя и аз съм просто щастлив да разбера за него. Посетете.....>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
15
Браво! Много добре написана статия!
16
България е единствената държава на планетата с паметник на завистта. Намира се в центъра на Хасково. "Българският Икар" се опитва да полети, но две зловещи ръце го държат за крилете. Всеки порив в нашата държава е унищожаван още в зачатък или по време, когато видят, че някой така или иначе тръгва, полита, все се намира кой да го дръпне надолу.Пловдив има в момента най-добрия кмет, затова е такава голяма битката и хулите срещу него.Завистта на некадърните и мижитурките е единственото което може временно да ги обедини .Това го констатирал на времето и Константин Иречек написвайки:............"Най-великият гений на българина е завистта...За мен най-лошото в България е чудното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата." ...............
17
НЯМА ПО ДОЛНО ПРЕДАВАНЕ ОТ ТОВА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ , КОЕТО НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДЕЦАТА ДА СЕ ДЕЗОРГАНИЗИРАТ И С ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ЧАЛГАТА ДА СЕ БИЯТ И УБИВАТ И НЕ ПОДЧИНЯВАТ НА УЧИТЕЛИТЕ
18
????????????????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=xUf2-sjGqQw
19
От сайта не само си пишат и статии и коментари, манипуларит вота и безпричинно етикират неудобните им коментари като нецензурна, ами и премахват след време пропуснатите овреме мнения. Каква свобода на словото от едни платени слугинажни и продажни измекяри?! Мястото ни даже е по-надолу от обявеното
20
Подпухналият Тотев е голям шегаджия!!! Ама само не става ясно как не можа да надипли милионите и лъскавото хотелче преди да стане кмет, а се сдоби с тях по време на гербавото си кметуване?!
21
то имали българи и ако има, то от ден на ден малцина. циганите вече турци казват на народа ви, помаците вече били от селото на Капитан Петко войводата от село Дедиагачко, Гюмюрджюнско, демек християни и те, а турчинът никога козината не си мени и си е турчин, казълбашин и там други цигането, кво останаха, македонци не българи вече, тракийци и те подхвърляни от `923 и те никакви, и кои тукашните, ама след време и тукашните край велико търновско, плевен, банкенско и те няма вече да са тукашни , а заменени от закупващи им земи и къщи, в кого днес и преди са били парите, у малцинствата, нима при живково време бяха зле, да ама не, всички бяха готвачи, домакини, снабдители, юрисконсулти и всичко бе тяхно, защото подаваха на тукашните и българи от селата, кой ракийка шишенце, кой месенце, за да им върви работата, табаети турски и тукашни селски, това казваше мама, на дава на ръководителката чанта от село и надница нагоре, е и ти мамо, да си давала, и ти си имала село тракийско, ама що не даваше, а ми ревеше кога бяхме малки на тати, че надписвали и давали, всичко е много чуждо за батето, но и не му еня , парата прави борбата и от бг към белите държави , а тук всички оставящи облизващи и гледащи в телефона си и там се храним с храна , а топлина в юргана, у леглото, а били сме европейци, дрънци, то има села без ток и вода, има българи, които не знаят това и онова, защото от 80 години не са си показвали носа навън, а винаги в селата, само работа, мъка, мъки, човешки мъки, но вече всичко свърши, така ще е за някои европата, влизаш и не познаваш комшиите си, няма говор, няма злъч, няма нищо, празни мисли и до там свършва, а горе всички са роднини, само ви мамят, за да остане голямо парче за тях си, нищо, че бяха гладни и боси, с цървули и налъми, късмет имали, не трябва да им завиждаме, а трябва да се съединяваме и да се обединяваме хохохо
22
Изискано и замислено с европейски вкус. Чалгарите могат само да завиждат. А и за да оцениш подобна проява, трябва да си прогледнал и да можеш да разчетеш посланията. Браво на сцениристите, режисьорите, организаторите и изпълнителите .
23
НАКАЗАНИЕТО ОТ БИ ТИ ВИ ГЛАСЕШЕ....:`` ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРИСТРАСТИЯ НА ВОДЕЩИЯ ТРИФОНОВ НЕ БИВА ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА `` това беше становището на би ти ви , когато не излъчиха Трифонов и ``шоуто`` му през 2017...помните нали..? и също становището на би ти ви гласеше :``несъответствие със съдаржанието за телевизионно предаване `` .., тъй като в договора на Трифонов пише че е `` развлекателен формат ``...звънни ми 0889 69 76 33..да ти дам стандарти за ``ШОУ``..аз съм от ромски и каракачански произход и знам по добри смешки от тоя Трифонов ..изтъркан шоумен ..
24
номерата му край немат на този застоял хуморист , който живее в 90 - те ..с охрани ..мохрани ...като че ли някой се интересува от глупостите му...типична мутра от 90 - те...Славчоооуу порастни вече..
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
ФАКТИ , ИСТИНИ , ПРОЗРАЧНОСТ , ЧЕСТНОСТ ЧОВЕК ГОВОРИ С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ НЕЗАВИСИМО КАК СЕ КАЗВА ПОГОВОРКАТА" КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ " ТРЯБВА ДА СТАНЕ НАСТОЛНА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ , ПРОКУРОРИТЕ , СЪДИИТЕ И ТОГАВА ИМА НАДЕЖДА ЗА БЪДЕЩЕ , ИНАЧЕ ВСИЧКО Е .....ЛА-ЛА - ЛА
27
STOLIPINOVI ZENTAR NA KOLTURATA-TOVA E ISTINSKOTO LIZE NA PLOVDIV
28
koito e zloupotrebil v plovdiv-belene.
29
БРАВО !!! МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ. ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТЛЕПИМ ОТ ДЪНОТО. ВИНАГИ СЕ НАМИРА НЯКОЙ БЪЛГАРИН ДА ТЕ НАТИСНЕ НАДОЛУ.
30
Каква простотия лелеле, вие сте купени
31
Слави е ТУРСКАТА ТОАЛЕТНА на България!
32
ИМА ЛИИИИ СУ ДЖУ ЦИ БРЕЕЕЕЕ
33
Google плати за цялата онлайн работа от 16 000 до 32 000 долара на месец. По-малкият брат е бил без работа три месеца и преди месец чекът й бил 32475 долара, работейки у дома за 4 часа на ден, а печалбата можеше да бъде дори по-голяма. Така започнах...>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
34
СЕМ- В СЕГАШНИЯ ЕКИП СА ЗАПЛАТАДЖИИ. НЕ ВИЖДАТ ЛИ КАК СЕ ПСУВА В ПРЕДАВАНЕТО НА СЛАВУЦА. НАБЕДЕНИ АРТИСТЧЕТА И СЦЕНЕРИСТЧЕТА---- БОКЛУЦИ
35
Леле, толкова злоба и завист към града и към жителите му, просто не е за вярване, то не бе само това учиндолско чучуло, то кой ли не се изказа, а всъщност откриването беше на много високо ниво,,направено много по европейски и за това може да видите коментарите в чуждата преса. Но така е в БГ, тук типично за всички по изостанали страни, всичко трябва да е съсредоточено в столицата, в противен случай просто „ не е добре направено”
36
До № 1-София освен че е не по малко цигански от пловдив а е и преди всичко селски град, никъде няма толкова много селяци на кв. м.
37
То да си потънеш в земята от срам ,той за завист говори!!!!
38
Видяхме го пред Бойко как стоеше като насрана първокласничка
39
О, да. Костюмите бяха върха на естетиката и дизайна, и цената им, която със сигорност не е малка, е напълно управдана. Като пловдивски кмет, след падане от власт. Освен ако същият Мамин Ваньо не се наниже на неколко черни патки на караминьол в Татарпазърджищкия спа хотел "Пандиз палас" и така един цял мандат...
40
Ние сме номер едно! Густо майна !
41
С ПОЖЕЛАНИЕ ДА ИЗЛАПАШ ЕДНА ТОРБА ЛА-Й-НА
42
Всичко около откриването беше прекрасно! Аз бях там исе гордея, че съм пловдивчанка! Жалко за всички злобни и заблудени хора! А колкото до Слави Трифонов- аз не го гледам-освен злоба и да се подиграва с хората друго не може адругите зад него се хилят на всяка глупост!
43
Прочетете внимателно текста/ интервюто/ на Слави, няма да ви представлява голяма трудност!Не усетих грам злоба или завист, дори той самият признава Пловдив и изборът според него е достоен! Вие отново проявявате злоба към Слави и екипът му. Вие, които не сте алчни и злобни, какво сте направили за народа си?Колко пъти сте отнели от личното си време, за да служите на народа си?Въпросът му беше единствено за разликата в заплащането, става въпрос за една и съща немска фирма. Средствата са наши, от моят и от вашият джоб.
44
Заповядайте в "Европейската столица Пловдив" , само в нея може да видите най-голямото гето на Балканите ... https://fakti.bg/bulgaria/234100-voennoto-polojenie-v-stolipinovo
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23012
архив

- Змия ухапа тъщата!
- И какво стана?
- Умря.
- Моите съболезнования!
- Не, бе... Змията умря. 

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1407
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Папи Ханс в скандална тройка с Галена и Тита - изпълнителят на "Кекс" обещал на пайнерката, но го направил с "антилопата" - ето кое...
x
САМО ЗА ДАМИ: Как да изберете най-подходящия сутиен
x